Hledám parťačku na hubnutí

Profilova fotka
Mile holky - mam problem, potrebuju hodnem rychle zhubnout 10 kilo (nenarvu se do svych satu) - mam na to presne 3 mesice, takze uz fakt hori!! Hledam nekoho, kdo se mnou vymysli tvrdou strategii a s kym se budu motivovat, abychom obe zhubly a neporusily pravidla az do naseho DNE D !!! Mam problem hlavne v oblasti bricha (pas 95cm) jinak mam koncetiny kupodivu stihly (nemam zadnyho Cushinga, proste ciste sadlo se mi primarne usazuje na bricho :-( Takze - doufam, ze admin bude tak moc hodny a nezarazi mi moji diskuzi, prestoze tady neco o hubnuti uz je, ale tohle je neco jinyho :-) Tak co, jdem na to??? A od kdy??? Od zitrka? :-) A jakej rezim? Ja denne cviky na bricho - aspon 60. A dalsi domyslime!!! Holky, nenechte me v tom samotnou, pokud se mezi vama najdou tlustinky, ktery taky chteji se sebou rychle neco udelat!!!! :-)
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
skoda ze jsem s ov, sla bych do toho s tebou... ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
@mischel117 Ahoj, to je jedno odkud jsi, vysledky muzeme psat i na dalku, hlavne at to dodrzime. :) Svatba se blizi a kila zustavaji, :-( !!! s tim se musi jeste neco radikalne udelat. Pred deseti lety jsem zhubla behem 2,5 mesice 14 kg (pravda, byla jsem mladsi:-))) ale chtela bych to zkusit zase....svatba je jen jednou v zivote, a ja se pak nechci koukat na zkazeny fotky:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já hledám parťačku z Prahy na návštěvy fitka - Praha 8 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
našla by se tu holka na návštěvu fitka s frýdku?žádná vyzáblina,ale normální holka :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@mikayla Já bych do toho s tebou šla :) Přemýšlím o 90ti denní rozlišovací dietě..je tady i téma založené....dívala ses na ni? Je přesně na tři měsíce, takže ideál...nebo co Mačingová? S tou jsem měla loni pokus, vydržela jsem jen týden, ta jídla mi už trošku lezla krkem, ale třeba to teď půjde líp, když je větší motivace:))
Odpovědět
@estrellita86 Upřímně si nemyslim, že nějaká dieta nebo cokoliv podobnýho má smysl. Pokud nezměníš celkově životní styl, tak se ti to vrátí zpátky, jakmile se začneš stravovat jako předtím apod. Naopak si tím jen ničíš tělo, který si to bude pamatovat a v budoucnu ti to vrátí zpátky.
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila :-D :-D :-D čekala jsem, kdy budu poučena, ale že tak rychle! Teda! :))))
Odpovědět
@estrellita86 Nikoho nepoučuju, jen říkám, jak to je. Tohle ti potvrdí každý, kdo tomu aspoň trochu rozumí. Ale jestli se směješ tomu, že si chceš dobrovolně ničit zdraví, tak prosím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila já myslela že změnit životní styl pro hubnutí znamená hlavně upravit stravu :-) Teda nevnímám dietu automaticky jako týdenní hladovku, pokud ty jo, tak chápu, jak to myslíš
Odpovědět
Profilova fotka
já už mám většinu kg, co jsem chtěla dole-za 3 měsíce 8 kg, ale ještě jich pár potřebuji-tak 2-3 a nevím, jak se nakopnout. Za 4 měsíce mám svatbu. Já na sobě nosím ještě tehotenská kg, musí všechna dolů-už jsem tedy na své předtěhotenské váze, ale ještě to chce. Já jsem si ze začátku počítala KJ každého jídla a jedla 6x denně malé a dietní porce. Ted už jen odhaduji a asi blbě, protože nehubnu
Odpovědět
@barbora_b Reagovala jsem na estrellita86, která tady vytáhla 90denní dietu. No právě, změna stravy není dieta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, nehadejte se:-D To je jasny, ze clovek musi dlouhodobe zmenit zivotni styl, apod...jinak je to nezdravy....jenze svatba specha!!!! Cili, musim udelat holt i nezdravy kroky....a az bude po svatbe, budu zit zase zdrave, a sportem..... jdu kouknout na tu diskuzi,;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@estrellita86 Jdu se podivat na tu dietu do ty diskuze, zatim jsem o ni neslysela, ale 90 dni je optimal :-)
Odpovědět
Profilova fotka
přidávám se k tzv.krtičkám....@mikayla jak to popisuješ..Tvé ukládání tuku patří k těm nejnebezpečnějším...Na Tvém místě bych se asi opravdu raději zaměřila na změnu životního stylu, než na etapové diety... Každopádně, pokud chcešdo svatby neco udělat,pak nestačí jen posilovat břicho...spíš běhej,nebo zařaď rychlou chůzipopř. Vacushape...jez 5-6 x denně, malé porce,snídej,omez odpoledne sacharidy, zařaď ke každému jídlu čerstvou zeleninu, dopoledne ovoce..zkus se vyhnnout bílé mouce a bílému cukru. Hodně pij obyčejnou vodu, zelený,bílý nebo bilinkový čaj.... Jsou to jen dobře míněné rady, které stejně všichni znají :-) Přeji hodně štěstí a úspěch ve shazování kil do svatebních šatů ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jesus..jakmi tu neustále blbne klávesnice...tak jsem vytvořila brutální hrubku :-S čaj pochopitelně bylinkový :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, ja vim, urcite chci zmenit zivotni styl, ale svatba specha a ja pri tomhle tempu tech 10kg dolu za 3 mesice fakt nedam....takze musim maknout rychlejc a asi min zdraveji:-(. Zejtra zacinam:-) Jestli se nekdo chcete pridat, tak pisnete. Jinak zitra mam v planu chuzi a 60 sklapovacek. 8-)
Odpovědět
@mikayla Sklapovačkama si maximálně zničíš zádat, pokud je opravdu neumíš :-) A když umíš, tak jen posíláš svaly, ale zrovna nezhubneš. Na to potřebuješ aerobní aktivitu - chůze, běh, kolo apod., samozřejmě v určité tepové frekvenci, kdy se spalují tuky. A 10 kg za 3 měsíce by se určitě daly shodit i zdravě - chce to ale razantní změnu v jídelníčku a cvičit.
Odpovědět
Profilova fotka
@mikayla mně přijde jistější teda jíst normálně zdravě a hubnout pomalu, ale jistě, než se snažit uvrtat do nějaký diety, kterou nakonec kvůli nezvladatelným chutím a hladu porušíš a budeš mít nejen vše nahoře, ale možná i něco k tomu navíc. Počítje, že za měsíc zhubneš tak ty tři kila, takže 9-10kg bych stihnout vážně měla i naprosto normálním hubnoucím jídelníčkem. Právě proto, že nemáš už tolik času bych se nepokoušela riskovat s přiblbýma dietama :-) Jíst 6x denně, spíš častěji a menší porce. Kolikrát lidi zhubnou už jen tím, že jedí stejné množství jídla, jen si ho rozdělí do víc porcí! K snídani doporučuju ovesné kaše, mně teda chutnají. A pak to asi znáš...zelenina, jogurty, libové maso s rýží, bramborem, ryby, k večeři už se krotit s přílohami :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mikayla Písnu ti kdyžtak do IP :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mikayla jj..hlavně aerobní pohyb...budeš shazovat hlavně tuk, který jak píšeš, máš především na břiše. Taky si myslím,že zdravě to jde. Záleží, co jíš teď. Každopádně opravdu to zkus bez bílého cukru a bílé mouky. Nakup si zeleninu, mraky zeleniny, kvalitní maso-krůtí ryby...a to, co už jsme psala. Kdekoliv bude výtah, budeš-li moct, ignoruj jej a jdi po schodech.. každý pohyb navíc se počítá ;-)
Odpovědět
@mikayla sklapovacky opravdu nepomuzou, navic muzou opravdu znicit zada... Telo hubne vzdy rovnomerne, takze neni potreba posilovat primo tu oblast, co by jsi rada zhubla, i kdyz to muze pripadat, ze to tak funguje... Doporucuju spis pohyb pri vhodne tepove frekvenci na hubnuti, jeji hodnotu lze spocitat takto: (226 – vek) x 0,6. Nejlepsi pohyb pro udrzovani teto frekvence je rychla chuze, u behu uz je tep vetsinou bohuzel moc vysoko a telo bere energii z rychlejsich cukru v krvi ale ne z ulozenych zasob. Taky je potreba se zamerit na delku cviceni, telo zacina vetsinou spalovat az po 15-20 minutach, proto je idealni cvivit aspon tu hodinku v kuse, jinak to nema moc vyznam :) A zdravou stravu urcite doporucuju, kazda dieta je jen cesta do pekel a k jojo efektu, nema cenu si jen kvuli svatbe nicit zdravi, to radsi zhubnout o nece mene, ale zdrave ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b myslíš takový ty ovesný kaše co se jen zalejou vodou, třeba od Emca? Mě příjdou strašně sladký totiž...a přesladit se hend ráno se mi nezdá moc jako dobrý tah??? Ale nevím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@phuskova Bacha na ně, já si je vzala na dovču s tím, že chci něco "dia" na snídani a přibrala jsem po nich, jsou fakt šeredně sladký :-/
Odpovědět
Napíšu jak jsem zhubla já. Žádnou předepsanou dietu jsem nedržela. A vím, že se mi nechce odepírat ani jídla na které jsem zvyklá, která mi chutnají, ale nejsou zrovna dietní. Tak jsem jednoduše jedla úplně všechno jako dřív, včetně bílé mouky, cukru atd....Jen jsem všeho snědla zhruba polovic jako dřív...A ono to na mě fungovalo.Zhubla jsem za 4 měsíce 13 kg. Dosáhla jsem své vytoužené váhy a nyní jím již o něco víc, ale ne tolik jako před hubnutím (zkrátka něco mezi tím)a znovu nepřibírám ani rok po mé dietě/ asi proto, že jsem si nemusela až tak moc odepírat.Jediné co jsem udělala, že jsem omezila množství...Možná to není ideální dieta pro všechny , ale vím, že pro mě ano...
Odpovědět
@mikayla osobně bych teda doporučila hlavně tu chůzi, cviky jenom na břicho nemají význam, nejvíce energie spálí svaly, největší jsou na nohách...Taky jsou dobré kliky a takové ty statické cviky - třeba minutu v kliku, ale nesmí se propadat bedra, to je na celé tělo a dost to posílí. 10 kg za tři měsíce není taková hrůza celkem to jde, ale chce to pořádný kus disciplíny - vím o čem mluvím. Ale hlavně nejde o kila, ale o cm, takže ty nezdravé způsoby hubnutí ti moc nepomůžou. Chce to taky dobrou náladu a nestresovat se, když se váha hned nepohne. A taky dostatek pití, jídla a spánku, bez toho to fakt nejde (aspoň ne zdravě). Tak držím pěsti, ať se to všechno podaří.
Odpovědět
Profilova fotka
@sari_nka já si právě myslím..já sladký celkově moc nemusím, ale tohle byl na mě brutus :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se začala v lednu stravovat podle 90 dnové diety a za 2,5 měsíce jsem měla dole 11 kg. Ještě bych 3 chtěla a hubnu stále. Tato dieta mi přijde fajn, protože tě naučí nejíst moc pečiva a jíst dost zeleniny, bílkovin, ale přitom je pestrá a můžeš si dát třeba i pizzu. Já ji nedodržovala nijak extrémně, prostě jsem jedla na co mělo tělo chuť. Naučila mě se stravovat jinak, ale neodpírat si na co mám chuť. K tomu jsem začala cvičit. Chodím na power plate a myslím, že je to dobrá kombinace. Doma šlapu na stepperu a cvičím kalanetiku.
Odpovědět
Profilova fotka
@phuskova ne, normálně rozmočit vločky v mléce přes noc....ale mívám i ty emco a teda nemám dojem, že bych po nich přibrala....:-) Měla jsem je i v plánu od trenéra kdysi a ten se vyzná
Odpovědět
Profilova fotka
@phuskova Já snídám ovesný vločky, kupuju si ty s ovocem (všechny ty zapečený musli se prý jíst nemají) a na to sypu Zajíce (sojové mléko) a zalívám horkou vodou... když to vidí manžel, tak si sahá na hlavu, ale já už jsem si zvykla..zpočátku jsem měla dojem, že chroustám písek, ale už je to lepší... někdy jsem si tu kaši vařila v mlíce a přihodila třeba kostičku čokošky na dochucení a to je dobrý, akorát mě to nebaví dělat ;-) Já jsem se furt odhodlávala ke cvičení, těšila jsem se jak budu hubnout, když se hlídám v jídle a dopadlo to tak, že se mi trocha tuku proměnila ve svaly, ale ručička na váze se nechce pohnout :-(
Odpovědět
Profilova fotka
s těma malýma porcema to funguje-dát si jídlo na dezertní talířek, aby vypadalo, že toho je hodně a jíst malou lžící .-))) Taky nejsem pro diety, ale pro změnu jídelního režimu-snažím se o něj už 3 měsíce-ted jsem byla na operaci žlučníku, takže žlučníková dieta a ted už zase najíždím na ty svoje "zvyky" a hlavně taky na cvičení
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?