Hlavní chod-oběd

Profilova fotka
Holky co budete mít na oběd, klasická svíčková mi připadá moc těžká, budu ráda za každý tip..děkují... ;-)
Profilova fotka
@paja24 my budeme mit grilovaný hovězí rumpsteak s česnekvým máslem ,grilovanou cuketou a šťouchaný brambor s jarní cibulkou. Dalsi nabidky na vyber byly vepřová panenka v košilce z anglické slaniny , houbové ragú,gratinované brambory nebo pečený Losos na rozmarýnovém másle,šťouchaný brambor s jarní cibulkou:-) jenze zenich neji houby a rybu neji kazdy:-)
Profilova fotka
My budeme mít nejspíš vývar a kuřecí plátek s hermelínem,brambor a oblohu :)
@paja24 ahoj,my budeme mít knedlo zelo,to jí skoro každý,těžký to sice je,ale to se vytancuje :-)
Profilova fotka
Jídlo je naprostej základ, najít výbornou restauraci by měla bejt hlavní ambice každé nevěsty, vždyť jaký den je slavnější, než svatba... bohužel to bývá naopak, řeší se kdejaká pitominka na ozdobu a na fotkách je pak tragický, laciný, ošklivě vypadající jídlo.....My měli oběd od jedenácti do čtyř, takže jsme si ho náležitě užili :)) jako předkrm domácí zvěřinovou paštiku s cibulovou marmeládou, rukolovým salátkem a máslovým toustem (mám ji v albu na fotkách, byla božská), polévku vývar se zeleninovým julienne, hlavní jídlo výběr ze tří možností, jak který host chtěl (něco z červeného masa, něco z lehčího drůběžího a nějaké dary moře, každý má přeci rád něco jiného) - konkrétně byl tedy krůtí steak s parmazánovou omáčku, hovězí filet mignon pro masožravce a na mé přání i sépiové těstoviny s krevetami a limetkou a jako dezert domácí ovocná zmrzlina, svatební koláčky a svatební dort s jahodami a pravým marcipánem. K tomu výběr vín podle sommeliéra. Všichni byli nadšení, strašně jim chutnalo. Vybírali jsme z běžného menu naší oblíbené restaurace, a finální podobu jsme si nechali navrhnout provozním.
Profilova fotka
@paja24 My budeme mít polévku klasiku, s knedlíčky a jako hlavní chod budeme mít bramboru pečenou v mořské soli zdobenou tvarohem, k tomu kuřecí steak s grilovanými rajčaty a bylinkovou krustou :) měli jsme na výběr ze 6 jídel, nechali jsme si udělat ochutnávku a pak jsme si vybrali :)
Profilova fotka
já si myslím, že záleží na složení hostů a jejich chutích, my budeme mít klasiku, v restauraci jsme vše ochutnali a moc nám chutnalo a nepotřebujeme mít žádný kudrlinky a složitá jídla, ale to je podle mě na každém, ať si to každý udělá jak chce naše menu se skládá z rolky plněné křenovým krémem, vývar s játrovými knedlíčky, svíčková s karlovarským knedlíkem a později pak bude dort a sice svíčková je těžší jídlo, ale jak řekla petapetruska vše se pak vytancuje, zapije pivečkem a ono slehne :-D
Profilova fotka
děkuji všem moc..;-)
Profilova fotka
@paja24 U nás byl kuřecí závitek plněný špenátem a ricottou a gratinované brambory. Těžké do žaludku to určitě nebylo a celkem byli všichni spokojení :-)
Pánum svíčkovou a dámám grilované kuř. prso s restovanou zeleninou. SOndovala jsem a chlapi fakt byli raději pro klasiku.. ženy raději něco lehčího :-)
Profilova fotka
Taky se přidám,my budeme mít klasiku polévku a chlavní chod bude vepřová panenka s parmskou šunkou a sušenými rajčaty k tomu bude selský brambor. :-)
Profilova fotka
knedlíčková polévka, vepřová panenka se smet. omáčkou z lesních hub anebo s pepřovou omáčkou (dle výběru každého hosta) a šťouchaný brambor.
My budeme mít šunkovou rolku jako předkrm, pak hovězí polévku s knedlíčky a domácími nudlemi (ale hlavně v ní nesmí být zelenina na kostičky :-D ), jako hlavní chod kuřecí a vepřový plátek s broskví a sýrem, k tomu pečený brambor a nakonec svatební dort jako zákusek :) Taky jsem si představovala něco honosnějšího, ale když pak člověk vidí, jak se kutálí penízky, tak jsem slétla z představ k realitě :-D Ale všechny ty výše jmenovaná jídla miluju, takže mi to nakonec líto není.. A na luxusnější jídlo si občas zajdu během roku..A kdo ví, jestli by nakonec svatebčané jedli ty moje luxusní výmysly ;-)
Článek se načítá
Mně nejvíc chutnalo na svatbě jednoduchý menu: plněná šunková rolka, vývar s nudlemi, panenka plněná švestkou s bramborem, svatební dort. To jsme i plánovali na naši svatbu. Hosté tenkrát u kámošky byli spokojený, my také, takže na tom nevidim nic špatnýho ;-)
Profilova fotka
@paja24 Toto téma už tady je (http://www.beremese.cz/diskuse/svateb..., http://www.beremese.cz/diskuse/svateb..., http://www.beremese.cz/diskuse/svateb... nebo starší témata http://www.beremese.cz/diskuse/svateb...). Jinak my jsme měli švýcarský salát se sýrem, hovězí vývar, vepřové medailónky na provensálském koření s kroketami a jako dezert svatební dort.
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mít grilovaného lososa se špenátem a šťouchanými bramborami. A polévku vývar samozřejmě. Všude nám to rozmlouvali, že se ryba nehodí... ale když jsme se pak ptali našich hostů, tak do jednoho řekli, že lososa milují. A nevyjde nás to ani draho - porce cca o 50,- dražší než svíčková... ale bude to stát za to!
Profilova fotka
Vzhledem k tomu, že toto téma již existuje, uzamykám tuto diskuzi. Můžete se podívat a přispívat do následujících diskuzí: http://www.beremese.cz/diskuse/svateb... http://www.beremese.cz/diskuse/svateb... http://www.beremese.cz/diskuse/svateb...
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?