Harmonogram svatebního dne D, podělte se

Profilova fotka
Podělte se dámy se svým harmonogramem a inspirujte ty, kteří si ještě nejsou jistí :-) ;-) My chceme mít focení před obřadem, kolem 12h obřad, gratulace, společné focení a raut se všemi, kdo se přijdou podívat a stanou se tak svědky našeho dne. Poté jít kolem 17h se svatebčany na hostinu formou večeře a překvapením se ukončí tento den kolem 22h.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to si počkám na příspěvky... absolutně totiž netuším kolik času si nechat na hostinu, abych mohla do pozvánek napsat čas odpolední párty..... :( a taky nevim jak to udělat se svatebčanama, kteří jdou jen na obřad. Jestli je nechat ať se nějak zabaví sami, nebo jedou domů, nebo je pustit na místo kde bude odpoledne párty.... nevim prostě... :-|
Odpovědět
Tak nic ve zlým, ale harmonogram je podle mě něco jinýho.....ovšem z jaký to bereš strany. Jestli sestavit pro hosty harmonogram dne nebo pro sebe? Svatební ráno....kadeřník, kosmetika (nevěsta, maminka, svědkyně, sestra, atd), kdo vyzvedne kytky? Dort? V kolik kdo kam přijede, koho kde vyzvedne, kde se přesně všichni sejdou....přejezd nebo něco podobného na obřad, obřad, raut, večeře, atd.... Jinak podle mě focení před obřadem je z časových důvodů praktické, ale absolutně se vytrácí pointa toho, jak si tě poprvé vezme ženich za ruku před oltářem, atd....to spolu "jakoby" manželé budete dvě hodiny předem fotit a pak se teprve vezmete? Já bych to osobě nechtěla, ale je to věc názoru. Hodně štěstí při organizaci! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@marcza my máme hned po venkovním obřadu takou malou párty pro všechny, kteří příjdou. Máme spoustu známých odkudkoliv ale nemáme kapacitu na to je pozvat i na hostinu. Na hostinu (17h) nás odjede cca 50lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
@bara188 děkuji za názor! My se fotit chceme fotit před obřadem, abychom se pak mohli věnovat hostům. Kytku mi donese samotný ženich, když si příjde pro nevěstu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My teda ráno vstali kolem osmé nebo deváté, pak snídaně atd. Pak jsem učesala, namalovala, oblékla sebe, sestru, ženicha (toho jsem teda nemalovala :-D), zkontrolovala jsem, jestli se už prostírá na oběd, naskočili jsme do auta a jeli na obřad. Tam už byli všichni s velkým předstihem, tak se postávalo, pak obřad, 20 min pár fotek a hurá na oběd. Pak kafíčka, zákusky, nějaký aktivity pro děti a dospělé, dort. Pak jsme se šli fotit, lidi hráli volejbal, děti skákali na skákacim hradě a před pátou se začal nosit raut, grilování, zapla se čokofontána atd. Žádné složitosti, občas tady žasnu, co lidi nevymyslí, ale každému dle chuti, že :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?