Harmonogram - jak na to?

Profilova fotka
Ahoj holky, přemýšlím nad harmonogramem a nevím, jak to vše hezky zkloubit tak, aby se všichni hezky bavili a nebyla nuda. Obřad bychom chtěli tak kolem 13h, po obřadě a gratulacích krátké cca 20ti minutové focení se svatebčany a rodinou a něco málo samostatně, poté odjezd na oběd, který počítám cca kolem 15h, dort atd.... Fotit bych se ráda šla až třeba kolem 18h, jelikož miluju, když má sluníčko takové ty podvečerní, zlatavé barvy.... Ale jak vyplnit čas, když bychom třeba od 18-20h byli pryč. Měla jste to takhle nějaká nevěsta? Nebo plánujete? Budu ráda, za každý Váš tip ;)
Odpovědět
@alassea ahoj, nevím, kdy plánuješ svatbu, ale na podzim a na zimu už asi teplé večerní tóny mezi 18 - 20 h neseženeš...Jinak myslím, že pokud ti po obědě navazuje v té samé restauraci raut + další zábava, tj. muzika, apod. tak se o svatebčany starat nemusíš. Oni se bez vás v klidu zabaví :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tento rok jsem fotila snoubence, kteří právě chtěli fotky při zapadajícím sluníčku, přizpůsobili tomu vlastně celý svatební den, obřad měli tuším v 18 hod s výhledem na hory a podvečerní sluníčko. Takové to krásné večerní světlo bývá cca hodinu, hodinu a půl před západem slunce. My jsme fotili asi v 19:30 v červenci. Můžete se orientovan např. podle tohoto kalendáře a propočítat, kdy by bylo ideální světlo: http://calendar.zoznam.sk/sunset-cz.php Počítejte ale i s variantou ošklivého počasí, pokud bude zataženo, tak naopak večerní focení moc ideální není, je už hodně tma. Váš harmonogram vypadá celkem v pohodě, akorát to focení po obřadě, počítejte i s tím, že se to může protáhnout, novomanželské fotografie se v tu dobu obvykle nestihnou, po focení s rodinou jsou lidi většinou dost unavení a na další focení (jen novomanželů) pak není chuť.
Odpovědět
Profilova fotka
@viki83 máme termín 11.6.2016 :) Jinak teda ano, máme vše v jedné restauraci, takže svatebčané už nikam nemusí...tak přemýšlím, zda nějaký program zařídit nebo spustit raut a jít se fotit....
Odpovědět
Profilova fotka
tak po obědě určitě krájení dortu, k pojídání dortíku hudba, potom první tanec novomaželů, potom s rodiči, a potom projekce našich fotek se srandovními komenty po dobu vaší nepřítomnosti na focení jim můžete udělat svatební noviny ;) a pak večerní zábavu a tančit až do rána :D
Odpovědět
Profilova fotka
..svatební noviny budou určite...a promítání fotek je super nápad :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?