Harmonogram dne - co myslíte?

Ahojte, prosím o rady a připomínky ohledně harmonogramu, nejsem si jistá, jestli je to rozložení ok.. 8:00 Kadeřnice, vizážistka (budou nás líčit i česat víc, pořadí je fuk) 11:30 Oblékání 12:00 příjezd hostů 12:30 Obřad (v místě mého bydliště) 13:30 gratulace 14:00 hosté odjíždí na místo hostiny 14:00 novomanželé stíhají malé pivko na pivních slavnostech a pár soukromých fotek v parku 14:30 hosté přijíždí na místo hostiny 14:45 my přijíždíme na místo hostiny 15:00 oběd 16:00 krájení dortu volná zábava, skupinové focení, svat. noviny... 17:00 příjezd kapely 18:00 první tanec 19:00 raut 20:30 - 21:30 grilování 21:00 2. část focení (pouze my) volná zábava až do rána.. Moc děkuju za připomínky, rady, tipy.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenatko91 ahoj, přijde mi to celkem dobré, nevím jen jaký typ obřadu máte, u civilního stačí většinou půl hodiny na obřad i s gratulacemi, církevní by takhle asi mohl být, netuším. Co mi přijde ale trochu nešťastné, je focení po obřadu, nebo jakékoliv jiné akce mezi obřadem a obědem. Čekání hostů na jídlo podle mých zkušeností dost zkazí celkovou náladu, to bych se snad raději oblékla jen tak na oko už ráno v osm a šla se s manželem vyfotit do parku ještě před obřadem.
Odpovědět
@fanino My jsme právě poměrně tradiční a před obřadem se vidět nechceme.. Máme církevní obřad se mší, takže kněz říkal necelou hodinku.. To focení po obřadu, pokud by to bylo moc natěsno nebo tak, tak bychom vypustili, když focení jako takové máme až navečer.. Moc díky za radu :)
Odpovědět
Tak máte tam 15 minut, to mi přijde v pohodě, ono stejně než sr hosté usadí a rozkoukají, tak jste na místě. Určitě ale domluvte nějaké drobné občerstvení, které bude na hostině už připravené a do kabelky nebo ke svědkům bych si dala vodu a sušenky, od 11 do 15 byste mohli padat hlady i vy a to je zbytečné 😊
Odpovědět
@marmorea přesně, než si najdou svoje místa, mrknou se po areálu a tak, tak my už budem tam :) z domu vypadnem cca ve 12, tak 3 hodiny bez jídla bychom měli zvládnout.. Ale pro jistotu si ke svědkům něco schováme :)
Odpovědět
Mě zas vrtá hlavou, jak zabavit hosty po obřadu a následným focením, chtěla bych nějaké menší občerstvení,ale až vyjdem z kostela tak se jdem hned fotit a pak až se jede autama do restaurace. Taky bych uvítala nějaký ten drink.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?