Gelové nehty a francouzská manikúra na nohou

Profilova fotka
Ahoj holky, slyšela jsem o tom, že se dělají i gelové nehty s francouzskou manikurou na nohou? Nemate s tim někdo nějaké zkušenosti? Případně tip na to, kde by to v Praze dělali? Hledala jsem na netu a nic moc jsem nenašla. :-)
Odpovědět
1
2
Ahojky, delaji to tady vietnamky kousek od Florence.. nechodim tam, jenom jsem videla, ze to tam maji napsany. Kazdopadne si myslim, ze kdyz zajdes kamkoliv, kde delaji gelovy nehty, tak by ti meli byt schopni udelat i gelovky na nohou.
Odpovědět
ja uz o tom taky kdeco slysela ale uprimne si to teda nedokazu moc predstavit a navic to musi byt desne neprakticky si vem jak budes rvat nohy s gelovkama napr.do lodicek :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já to nosím každé, již několikáté léto, vypadá to krásně, drží jako blázen a dělám si to sama, kam se hrabe lak, vrstva je tenká, do bot se obouváte normálně, na podzim to pak zpiluju, protože do ponožek se mi to nechce dělat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! Zkušenosti nemám, ale taky to plánuju. Chodím na nehtíky do kadeřnictví v Praze na Újezdě. Jedna ze tří slečen, co tam pracují, to dělá. Na léto to zvažuju zkusit (před svatbou zjistit, jaké to je. Zatím pouze vím, že to vypadá super). Cena snad něco okolo 600,- . :-D
Odpovědět
Nemáte prosím někdo fotku, jak to vypadá? Moc si to nedokážu představit =-)
Odpovědět
Profilova fotka
altrego: nepsala bys mi prosím, jak se jmenuje, zkusila bych se tam zeptat :-)
Odpovědět
no ja si to taky nedokazu vubec predstavit jedinej neht na kterym si to dokazu jakz takz predstavit je palec :-N myslim ze me by to ani neslo protoze ja si ani ostatni nehty obycejne nalakovat nemuzu obycejne jak je mam malinky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
colormaus: snad to pomůže. Odkaz v IP :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já je měla, za 350 vietnamci v bílé labuti. vydrželi super přes měsíc a tojsem denně v bazénu
Odpovědět
Moje nehtařka dělá francii na nehty u nohou také. Ale gelem potáhne pouze přírodní nehet, nedává tam umělé nehty. I když možná se tam také dají dát, ale to nevím. Ona sama je má, vypadá to krásně, čistě a říkala, že to vydrží celé léto. A říkala že i s pedikůrou to vyjde na 400,- Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
holky, tak jsem na nich dneska byla v jednom salonu na vinohradech a vypada to moc hezky, jsem zvedava jak to dlouho vydrzi, alterego: diky za kontakt, nasla jsem jinej salon pobliz domova, ale mozna zkusim i tento, dkyby jo, tak dam vedet.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Není zač. :-N Určitě písni, co a jak. Budeme čekat na reference, zda je to ok. Půjdu to sama asi zkusit koncem června. :-)
Odpovědět
Ahoj holky,gelovky na nohách můžu jen doporučit!Vypadá to moc hezky,lakování vydrží dlouho,nikde se to neloupe,pouze to odrůstá.Já jsem moc spokojená.Samozřejmě záleží jak je to udělané,moje nehtařka je výborná,v šumperku můžu doporučit Zuzanu Vrbovou,je milá,šikovná,krásně zdobí.já jsem sní moc spokojená a už bych neměnila.Takže gelovky na nohou můžu jen doporučit.
Odpovědět
colormaus: Můžu se tě zeptat, kde přesně jsi byla? Já teda neshánim nehtařku na nohy, ale na ruce. A na Vinohradech bydlim ;-) Ale v těch salónech se prostě nevyznám.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak po dvou dnech se mi to napůl sloupalo na palcích.Vypadá to hrozně. Kamaradka to viděla a zhrozila se, prý co se mi stalo :-D . A já když viděla její francouzskou manikuru na nohou, tak jsem jen žasla, byla to nadhera. Dostala jsem kontakt na nejakou paní na zahradním městě. Takže příští pokus o gelovky na nohou půlka června.:-)
Odpovědět
Pro Janiickurybicku:Ahoj Jani muzu se te zeptat kde v Sumperku prosim te je ta pani ke ktere chodis na ty gelovky?Predem diky za odpoved.Silva
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jen upozornuju na pořádný výběr nehtařky na fr na nohách. moje bývalá nehtařka mi to odmítla udělat a musím uznat, že měla pravdu. pokud Vám to bude dělat nehtařka, která dělá standartně jen ruce, tak nemá zkušenosti s pedikurou a nemá k tomu vyhrazené pomůzky. Upřímně, já bych se asi osypala při představě, že mi nějaká nehtařka chce tvrdit gel v lampě, kde chvíli přede mnou měla nějaká jiná ženská nohy. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
glumbi tak to mas pravdu s tou lampou... taky si to neumim predstavit. ale je pravda, ze na nohy se pouziva zcela jina lampa, do ktere se nohy nevkladaji a taky je zapotrebi pouzit gel s antimikotickou slozkou. ta je v gelu, urcenem vylozene na modelaci u nohou.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
kdo by chtěl super holčinu na nehty z Phy mohu poskytnout kontakt do IP
Odpovědět
@twigik ja si prosiim.. diky moc ;)
Odpovědět
Ahoj zkušenosti s gelovýma nehtama na nohou mám dobré a šikovná nehtařka je na Vinohradech v Budečské ulici č.27,tak vyzkoušej a určitě budeš sokojená jako já.Nosím je už 2 roky a nemůžu si je vynachválit.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj,nabizim gelove nehty na nohou v pohodli vaseho doma,mam krasne neonove barvicky na leto :) praha holubovasimona@seznam.cz
Odpovědět
Gelovky na nohách můžu také doporučit. Jsou bezúdržbové, jen když jsou moc dlouhé, tak pilníčkem zkrátit. Ale krásně vydrží měsíc a půl, než odrostou a vypadají blbě...jen musím upozornit, že nehty změknou působením gelu, stejně jako na rukách... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@simahol ahoj, muzu se zeptat, jestli jdou delat na nohou nehty i na uplne malickate nehty? treba na malicku mam luzko 3mm a to mozna i trochu prehanim:-) vzdycky kdyz vidim, jak lidi maji krasne velke nehty na nohou, tak jsem nestastna z tech svych...
Odpovědět
@rozzaarka Já mám na malíčcích hoodně malinké a navíc i zakřivené nehty, letos mám na nohou od jara gelovky (barevné) a je to krásné...šikovná pedikérka si určitě poradí, řekla bych, že prostě opatrně nanese gel na tu pidiplochu ;-) Na léto je to pecka, vydrží mi to tři až čtyři týdny a pořád to vypadá krásně (teda kdyby letos byla vůbec šance to ukázat :-D 8-( )
Odpovědět
@rozzaarka gel se nanese i na maličké nehtíky. Měla jsem stejný problém, jak jsem si je sundala, lůžko se za ten měsíc a půl pěkně prodloužilo, navíc jsem měla malíčky rozdvojené v půlce teď jsou krásné, celé, větší. Gel pomůže i na rukách ke zvětšení, prodloužení lůžka :)
Odpovědět
@simahol a jaká je cena?
Odpovědět
Jasne neni to problem :) cena je 250kc me cislo 776692693
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?