Etikety na víno. Jak je to s přelepováním?

Zdravím všechny:) Má některá z vás skušenosti s takovými těmi malými flaštičkami vína a vlastními etiketami? Uvažuji o tom a nevím, zdali půjdou ty staré etikety odlepit a přilepit další. Zdali to nebude moc pracné a hlavně, zdali to bude vypadat hezky a ne ušmudlaně. ¨ Hotové se mi zdají moc drahé a tak je dělat nechci...Všechny zkušenosti vítám:)
Odpovědět
1
2
5
Ahojky, z těch malých flaštiček ty etikety jdou odlepit úplně perfektně a ani nejsou sklínky ušmudlané.Stačí když si napustíš do umyvadla nebo vany teplou vodu sklínky tam položíš a necháš ty etikety odmočit.Sundávají se pak samy. Nové štítky jdou nalepit úplně snadno. My to tak na naší svatbě měli a všem se to moc líbilo. Koupila jsem si normální lepící štítky o rozměrech jaké jsem potřebovala a pak jsem si v počítači upravila jak chci aby etikety vypadaly, vytiskla jsem to a normálně nalepila. Je to jednoduché a ani né moc pracné.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli problém akorát s druhou várkou vínek, protože museli použít jiné lepidlo a ty původní etikety nešly sundat. Nicméně - kartáček to zařídil... pak jsme nalepili své etikety a můžu s hrdostí říct, že jsme měli obrovský úspěch... Koukni do mého alba... ;-) http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
a holky neznehodnotite to vino, kdyz ho ponorite do teple vody? vino ma mit stabilni teplotu ne? ja jsem dostala kontakt na jedno vinarsti, kde to pry vychazi na 26Kc/lahev a poslou to bez etikety...ale jeste mi neodpovedeli:(
Odpovědět
Profilova fotka
imzadi: tak takový odborník já nejsem, ale my jsme napustili vanu, a pak to tam dali. Teplota byla pokojová... Stejně to asi nikdo nebude pít, je to spíš jakože na památku...
Odpovědět
Profilova fotka
:) ale meli jste to pekne:) no u nas jsou sami odbornici, takze do tech flasticek davame opravdu dobry rocnik a kvalitni vino:) at je to k necemu:)
Odpovědět
Profilova fotka
imzadi: tak to jo. My jsme to sice dávali taky p. Johnovi s p. Adamovskou - a o p. Johnovi se všeobecně ví, že je ve vínech Gurmán s velkým "G", takže on to určitě pít nebude... :-D A jinak všichni z rodiny to mají vystavené... :-D Věřím, že ti někdo z těch rodinných odborníků ti určitě řekne, jestli se to znehodnotí, nebo ne... ;-)
Odpovědět
Imzadi já to zkoušela na jedné lahvičce a ponořila jsem jí do vlahé vody a etikata šla v pohodě dolů. Ale asi taky záleží na druhu lepidla. Já koupila bílé (Habánské sklepy) na zkoušku a šlo to v pohodě. Lahvičku jsem koupila za 24 Kč. .....Taky si myslím, že to je spíš na památku a už vidím mojí babičku, jak si to vystaví a nikdy nevypije :-) Ale jako nápad mi to přijde super. Ještě uvažuju, že bych na tu lahvičku uvázala jméno a použila jí zároveň jako jmenovku na stůl. Ale ještě uvídím.
Odpovědět
Imzadi, já si myslím, že krátkodobý pobyt v teplé (ne horké!) vodě nemůže tomu vínu uškodit, vždyť to bys ani nemohla teď za mrazu nebo v létě v horku ani donést víno z obchodu domů ;-)
Odpovědět
imzadi: kde jsi sehnala ty vína tak levně? Prosím hod mi do interní pošty link:)
Odpovědět
lucous: kde jsi sehnala ty vína tak levně? Prosím hod mi do interní pošty link:)
Odpovědět
visnery napsala jsem ti na interni poštu.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme etikety neodlepovali, prostě jsme je přelepili našimi :-D oboustrannou lepící páskou jinak babičky prohlásili, že si vypijí víno na křtinách :-D http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Článek se načítá
Holky taky bych uvítala kde jste sehnali tak levné vína. Prosím taky o kontakt. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Santaro - já v Delvitě
Odpovědět
taky Vás poprosím o kontakt do IP. Děkuju
Odpovědět
Ahojky muzu poprosit taky o kontakt na levna vina do IP? dekuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
Je prosím taky o nějaký levný tip na vína a nebo na šampusy, díky moc . ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj,přidávám se do diskuse!Chtěla jsem si vytvořit své etikety na víno,ale ne na víno které se dává jako dárek hostům,ale které se popíjí v průběhu dne!Co vy na to?Mohly byste mi dát nějaký tip na ně?
Odpovědět
Profilova fotka
nevíte jestli ještě v delvitě jsou ty malé vínka?:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, taky bych Vas rada poprosila o ty levne vinka, dekuju moc predem. A poslete mi prosim link do IP. Vim, ze maji v Kauflandu za 19.90, ale popravde jsou silene. Pokud si je clovek jen vystavi, tak to je v pohode, ale pokud by je vypil, tak to bude asi slusny bolehlav. Jsou plnene nekde v Rumunsku a zkouseli jsme jedno a nic moc.
Odpovědět
My teda máme v rodině taky vinaře a mám v plánu na víno, které se bude pít v průběhu dát naše etikety (budeme mít pravděpodobně koupené víno od příbuzných) a stejné budou i na vínech do výslužek. V naší rodině je to běžné, my i dostali víno s etiketou svatební jako výslužku a normálně jsme ho vypili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
moni v kaufu?fakt? :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
a co třeba tesco,nevíte?
Odpovědět
denis: A Makro tam nemáte? Tam prý ty levný vína mají taky...
Odpovědět
Profilova fotka
No me taky uz i napadlo, ze bych sehnala dvoudecove lahvicky a pak dobre vinko z jizni Moravy a naplnila bych to sama, ale zase to je hodne pracne a kor kdyz momentalne nebydlim v CR. Tak pokud nekdo budete vedet, kde sehnat dobre male vinka, tak mi to napiste do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
máme ale nemáme tu kartu:-)to by šlo,ale kde chceš vzít ty skleničky? a co te delvita ,nevíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo, v kaufu, zadala jsem to mamci, koupila bile a cervene a rikala, ze to bylo desne. A meli i ruzove. Takze je tam asi teda brat nebudu. Mamca sice neni kdo vi jaky vinar, ale dobre a hrozne vinko pozna :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj! my budem mít víno z Moravy.... takže teď střádám láhve(mám kamaráda v hospodě ;-) ) a vždy je přes noc nechám ve vaně odmočit...etikety jdou krásně dolů....a už mám návrhy vlastních, které tam pak po stočení nalepím! Jen nevím jaké lepidlo, či co použít!?Poradíte?
Odpovědět
Profilova fotka
tak to určitě a kolik stály,že třeba aspoń to sklo a koupit lepší víno:-)a čím zašpuntuješ?
Odpovědět
Profilova fotka
O Makru jsem slysela taky, ze maji nejak do 25kc, ale jak rika denisska, kde vzit kartu, hahaha... ikdyz mozna bych mohla poprosit znameho, ale nevim jak na tom budu casove jak dojedu na tyden na dovcu...
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?