Duet novomanželů. Co myslíte, nebude to trapný?

Ahoj holky, chtěla bych aby na svatbě byla sranda. uvažovala sem nad akčním tancem novomanželů, to už mi ale moc originální nepřijde, tak mě napadlo, co kdyby sme s přítelem zazpívali duet (s doprovodem kapely). nejsme teda nějací skvělí zpěváci, tak nevím jestli to nebude spíš trapný, říkala sem si něco z pohádky o lásce, nebo nějakou strandu... prostě aby sme hosty vyšokovali a pobavili. ;-) co si o tom myslíte? je to trapas když by to bylo občas ne úplně čistě? plánovala bych to do pozdějších hodin... až se lidi trochu picnou- i my. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@klaudina22 Myslím, že pokud bude většina účastníků už něčím nabuzená, tak sklidíte úspěch i kdyby to nebylo čisté vůbec ;-) Jde o srandu a já kdybych tohle na svatbě viděla, tak by se mi to líbilo... je to hezký, milý a vtipný. :-)
Odpovědět
To mi příjde jako fajn nápad, vzhledem k naprostému hluchu mě i přítele, tuto akci vzdávám, nicméně pokud můžu doporučit a troufnete si na to: http://www.youtube.com/watch?v=MrQItA... ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@klaudina22 To mi taky přijde jako dobrý nápad, bude sranda :-D
Odpovědět
@baracudas jj, na tu už jsem koukala, akorát nevím li helču vyzpívám :-D . ale vzhledem k tomu, že přítel z toho nápadu tak odvařenej jako já není, ta bude rád, protože neckář tam zase tak moc nezpívá. ;-) ještě jsem přemýšlela o lásce na 100 let a ještě jedné písničce od luccky. ale ta pohádková je super. aspoň by to byla taková trochu i recese.
Odpovědět
Profilova fotka
výbornej nápad, taky zvážím:-)
Odpovědět
Ahoj tak k tomuhle už půl roku přemlouvám snoubence. chtěla bych zpívat pár přátel mít od Michala Davida, ale jemu se moc nechce. Taky nejsme žadní zpěváci, ale myslím, že by všichni z toho byli tak paf, že by tu faleš ani neslyšeli.
Odpovědět
@pajami taky si myslim, já to plánuju tak na devátou, desátou, když už budou všichni trochu v opojení, zábava bude rozjetá a my taky už budeme napití, at nejsme moc nervozni ;-) . Chtěla sem ten tanec, ale přítel radši zvolil menší zlo- tanec okamžitě zavrhl.. ale na tu písničku se asi ukecat nechá, bude to sranda, chci aby byla zábava a myslím že to není tak časté a je to orginální. ;-) nám se líbí ta helča- já už to vím, a nebo lucka - láska na sto let, ale to se mi líbí na svatební tanec, tak spíš bych si ji nechala zahrát od profíků, at tu písničku nezmrvíme. :-D
Odpovědět
Já si myslím, že to bude super a moc bych to chtěla, ale nevím jestli ženicha ukecám. Ještě si říkám, že by jsme to zpívali s živou kapelou a kdyby to byla nějaká hrůza tak oni to zachrání jsou to profíci. Tak uvidíme.
Odpovědět
Myslím si, že pokud to plánujete až v pozdnějších hodinách kdy už bude zábava rozjetá je to dost dobrý nápad. Bude to vypadat spontánně a myslím že faleš vůbec vadit nebude, aspoň to nebude celé takové "učesané" :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?