Drobné nevěsty vel. 34, výška 160cm, pojďte si povídat

Jaké jste vybrali šaty? nebo jaké chcete? :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Já koupila šaty na Bereme a jsem s nimi spokojená. Velikost byla psaná 32-36, tak jsem se trošku bála, abych se do nich vešla, ale jsou super. I na moji výšku se krásně upravily. Jsou korzetové, úzké až pod zadek a pak kanýrová sukně. Jsou šité podle Maggie Sottero model Lucianna. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám šaty šité v Madoře podle Jim Hjelm - nejsou stejné, dělali jsme tam nějaké úpravy. Mám je v albu "Co už máme" - poslední asi 3 fotky.
Odpovědět
@misapes A nevíš prosím kde si je předchozí majitelka nechala šít? A máš fotečku? Gratuju, že jsi si dobře vybrala, taky bych to už rada měla za sebou
Odpovědět
@zmrz_lina Můj styl to není, ale Tobě sluší a budeš krásná nevěsta :-) A z jakého materálu madora šíje? Zajímalo by mě jestli víš jak šijou číňani šaty, nebo ty jiné levné napodobeniny jestli je to stejné, nebo lepší?...Já jsem se v těch levných necitíla..Prostě jsem zkusila v solóně pěkně sedíci kvalitní šaty a takové teď chci..akorát 10tis za půjčení nechci výhazovat...proto chci raději koupit od někoho
Odpovědět
Profilova fotka
@linda26 - v Madoře šijí de facto z čeho si usmyslíš. Pokud nemají látku skladem, nemají problém ji pro tebe sehnat. Dokonce ti, pokud nejsi rozhodnutá, dají i vybrat z více typů apod. Já osobně bych z Číny neobjednávala - podle mě jsou ty materiálu už na pohled lacině vypadající. A zde chválený Zimo nebo případně tuším Jasmine bridal už zase nejsou levní (moje šaty by i se clem, dph a poštou stály skoro stejně, co u Madory s tím, že v Madoře jsem si je mohla v průběhu šití zkoušet a doupravovaly se podle zkoušek). Konkrétně moje šaty vyšly i se všitou tylovou spodničkou na 9000,-.
Odpovědět
Profilova fotka
holky, já měla sukni a korzet..měřím 156cm, vážím 47kg a prsa 65G :-p sehnala jsem tady z Beremese od paní 153cm...sukně mi byla akorát, a korzet byl velikost 36-38 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jako žádné luxusní šaty to nebyly, ale s bolerkem a pak i závojem nevypadaly špatně..a hlavně mi fakt sedly :-)
Odpovědět
@sisstin To jo seděly paradně a jak jsi se citila krásně, tak učel splnili na 1 :-)
Odpovědět
@zmrz_lina A jaký jsi použila materiál? nějaky dražší nebo střed...já se ani v látkach nevyznám, tak si to budu muset osahat a říct co chci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@linda26 Našla jsem tam cedulku, že jsou z Číny, ale jsou udělaný fakt dobře. I moje švadlena, která upravovala délku, říkala, že jsou udělaný hodně kvalitně. První fotka je té holky, druhá je moje. Tam jsou ale hodně zmačkané, právě vybalené.:-) Pokud bys měla zájem, od pondělka jsou volné.:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@linda26 - já to měla o to jednodušší, že jsem chtěla krajkové, ale krajku bez perliček a podobných našívaných serepetiček :-) Měli jen 1, ale byla podle mých představ, takže jsme se domluvily se slečnou prodávající na ní. Jinak podšívku mi tam našili sami a je to v pohodě. U nejkrajkových šatů bude asi výběr látek větší (jinak nebrání se ani dodání vlastní látky - nevidí to sice rádi, ale jsou ochotní se domluvit). Ale já se jinak v látkách taky nevyznám, pro mě bylo v tomto ohledu důležité, aby to bylo příjemné na kůži a neškrabalo to na kůži a to mi v Madoře splnili.
Odpovědět
Od fashion designera Libora Komosného. 100% přírodní látky, úžasná spolupráce, šaty byly úplně dokonalé a pohodlné jak pyžamko.
Odpovědět
Článek se načítá
@misapes sluší Ti mooc, píšu Ti IP :-)
Odpovědět
@zmrz_lina Přesně o to jde, aby to nevypadalo lacině a neškrabalo na kůži a sedělo..Tak to je dobře, že máš své šatičky už doma :-) Já jsem od švadlen daleko, tak si šaty budu muset objednat přes internet a nechat si je dodát do salonu co je poblíž a s kterým spolupracujou..toho se trochu bojím
Odpovědět
@tiena tak to slýším poprvé..a na koli tě vyšli? nechceš tady taky hodít fotečku??
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, já mám tedy 162cm, 52kg a mám šaty ze salonu AVALON v CB, sice při zkoušení byly velké(36/38), ale upraví mi je na tělo a i přes to všechno mi sedly jako hrnec na pr..., fakt super.. mam v albíčku šatečky na 95% podobné, moje fotky mi nešly vložit.. Cena je na mě dost vysoká, ale "je to tak trochu bez práce" a já nechtěla mít šaty ušité na míru a mít je doma.. Takže jsem moc spokojená..
Odpovědět
Profilova fotka
@kkjanicka ty jo, ty jsou nádherný...kdyby byly finance, tak nějaký takový bych si představovala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji.. já na sobě právě pořád šetřím a tak.. podlomila se mi kolena, když mi po odzkoušení a zamilování se do šatů, řekli cenu.. Pořád jsem si říkala, že to ne.. ale pak jsem si to rozmyslela a co.. Ženich chce velkou svatbu, přemlouvala jsem ho, že místo velké svatby pojedeme na parádní dovču, ale že ne.. že je to jednou za život atd.. tak jsem si tedy řekla, že ty šaty prostě dáme, že mi fakt sedí a cítím se v nich prostě skvěle :-)..
Odpovědět
Profilova fotka
@kkjanicka my jsme právě měli původně mít svatbu v prosinci (což bylo za dva měsíce od zasnoubení), tak jsem spěchala jak svina na šaty...a nakonec jsme to přeložili až na duben, a to už jsem šaty měla koupený. Ale jako všichni chválili, že fakt sedly....takže i když to nebyl mega luxus, tak jsem byla nakonec spokojená :-) ale ty tvoje jsou fakt mega úžasný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sisstin opravdu ti moc děkuji.. my ji máme naplánovanou přes rok.. takže jsem měla prostor, tedy.. spíš .. vybrala jsem si je v jednom katalogu a pak jsem jen zkusila jít do salonu se zeptat, jestli by mi vlastně slušeli atd.. a když jsem si je zkusila.. tak.. prostě.. věděla jsem, že je vlastně chci :-).. první šaty, první salon a láska na celou svatbu :-).. nechtěla jsem mít korzetové šaty.. chtěla jsem krajku.. a splnil se mi sen.. má sestra je z nich také nadšená.. Je fakt, že jí by dokonce slušely asi i víc.. je to takový ten španělský typ, který ona miluje :-).. ale naštěstí se vdávám první, tak budu snad úžasná :-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kkjanicka já právě korzet mít musím, mám velký prsa :-p no už se těším na fotečky vaše :-)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji, to je pěkný.. já právě mám malá prsa.. při zkoušce, jak jsou mi ještě větší vypadám, alespoň nahoře, jako 13ti letá holčička, která teprve nadílku čeká :-), ale ukázali mi, jak se udělají krásné 2 s šikovnou podprdou :-).. tak bude mít ženich radost :-)..
Odpovědět
@kkjanicka Opravdu krásné šatičky jsis vybrala..škoda, že nemáš tu fotečku..zajimalo by mě jak na Tobě vypadají s tou naší málou výškou :-) Na výsokýcj modelkách na fotkce to vždy vypadá jinak..ale věřím , že Ti moc sluší ;-)
Odpovědět
@kkjanicka A jakou budeš mít podprdu??? Bych taky potřebovala vykouzliit trochu větší obsah :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@linda26 no na těch fotkách jsou právě ještě prodloužený nepřirozeně :-p
Odpovědět
@sisstin jo to máš pravdu
Odpovědět
@linda26 16 tis. predevsim kvuli latce, vybrala jsem si pekne drahou, prave hedvabi a krajka. Za praci to bylo malicko cca 5. Fotecku urcite dodam, vdavala jsem se ve ctvrtek zatim je nemam:-(
Odpovědět
@tiena jako minulý týden?? tak to mooooc gratuluju a přeji hodně štěstí v manželství ;-) A na fotečky si počkám jsem zvědavá!! A to jsi si nechavala jako šít na zákazku?
Odpovědět
Profilova fotka
@linda26 mám od sestry koupenou takovou - no má přír.barvu a vypadá jako "náhradní prsa" .. taková jako silikonová či tak něco :-).. ještě jsem jí nezkoušela.. Ale sestra je s ní moc spokojená.. Je jakoby nalepovací.. na hodně použití :-).. a při zkoušce se musím zeptat v salonu, tam mi je taky slíbili :-), tak pak písnu :-)
Odpovědět
@linda26 moc dekuju:-) nechavala jsem si je sit na zakazku, zneni: jednoduche, elegantni, ne bile a vSoce slavnostni, jinak jsem nechala volnou ruku a dopadlo to lip nez bych kdy sama vymyslela. Vse se mnou tedy libor konzuzultoval, ale navrh to byl jeho autorsky.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?