Dress code na večerní party. Jak formulovat pozvánku?

Profilova fotka
Ahojte nevěstinky,chci se zeptat,budeme mít svatbu a hostinu,potom večerní party na jiném místě pro kamarády atd:(Ti co nebudou na obědě po obřadě),ráda bych ale zachovala ducha svatby i večer,nechci aby z toho byla jen pijatyka" a ráda bych aby všichni byli ve společenském oblečení,jak to ale formulovat na pozvánku,aby to nepůsobilo špatně?? :-( moc prosím o rady a zkušenosti;)děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, kámoška to vyřešila šalamounsky. Jedné z pozvaných kamarádek řekla, že si přeje, aby jsme všichni přišli ve společenském. Před svatbou jsme si všichni volali, v čem jako půjdeme oblečení a přišli jsme na to, že nevěeta si přeje společenský dres. Takže Ti radím netrápit se a zaúkolovat někoho spolehlivého, aby to mezi kamarády rozhlásil. Přání nevěsty ve svatební den je skoro jako rozkaz, takže klid :-)
Odpovědět
Profilova fotka
;)to je pravda,on stejně někdo příjde v kraťasech tílku bez rukávů a sandálech ;)))i když bych to napsala velkým písmem ;)))
Odpovědět
Profilova fotka
teky:jojo já bych taky chtěla aby to i večer trochu vypadalo.do hospody v riflích můžu jít kdykoli a ostatní taky.ale ještě to budu muset pořešit, kamarádům se to moc líbit nebude, zvlášt když přijedou až večer na raut!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
no, vzhledem k tématu svatby bych ráda na večer black tie a jsem fakt zvědavá, jak to dopadne s našimi příbuznými z jižní moravy, kteří i ohledně přespání dělají prý problém, radši by odvoz domů :-S
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?