Dovča po svatbě

Brali jste si po svatbě dovolenou? I když jste nejeli na svatební cestu?
Odpovědět
Profilova fotka
@foxm já si brala před svatbou - na zařizování...;-) brali jsme se v září, tak jsme se dohodli, že na svatební cestu pojedeme až letos v létě tak jsem si ji nemusela šetřit..:-)
Odpovědět
My ještě nevíme jestli na svatební cestu pojedeme (jestli na ní zbudou peníze), ale dovču určitě jo. I když doma, tak si ho, jako manžela chci užít a i já si tak nějak budu potřebovat zvyknout na novou sebe :)
Odpovědět
Ano, protože tři dny na to jedeme na dovolenou. Ale dva dny po svatbě jdeme normálně do práce. A kdybychom nikam nejeli, tak bychom šli normálně po víkendu do práce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se brali jsme v lednu, měli jsme naplánované lázně Poděbrady hned následující týden. Nicméně vše se nakonec změnilo, protože 4 dny po svatbě jsme šli oslavit s taťkovy narozeniny do restaurace nevalné pověsti a skončila jsem na infekčním :o(. Nakonec jsme jeli až v květnu, za což jsem zpětně ráda, protože v Poděbradech je mnohem krásněji, když je teplo a jsou otevřené prameny... Ale za ten pobyt na infekčním jsem naštvaná ještě pořád, mohla jsem první dny v manželství strávit jinak :o)
Odpovědět
@huwik kam jste šli proboha?
Odpovědět
@denisakro Kampak jedete?
Odpovědět
Profilova fotka
@foxm Panorama v Ostravě Porubě. :o) zjistila jsem, že jsem dokonce nebyla jediná. Dokonce i ti největší ochmelkové z Ovy se jí vyhýbají :D. Taťka to ale chtěl tam, bo to má blízko. Nj.
Odpovědět
@huwik dobré vědět není to tak dávno co jsme jeli kolem a chtěli zajít na oběd.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?