Doporučte svatební salóny a restaurace v Ústí nad Labem

Profilova fotka
Nazdárek nevěsty. Potřebuju co nejvíce doporučení na salóny, restaurace apod. v Ústí. Když hledám na netu, tak nenacházím. Je Ústí skutečně taková díra, jak mi někdo tvrdil? Salón může být i v Litoměřicích nebo v Teplicích, to ještě jde, ale ať si mohu trochu vybrat. Jinak je to tady s nabídkou dost slabý :-S Za chvíli začnu skutečně organizovat a chci být náročná a vybírat si :-D
Odpovědět
1
2
32
Profilova fotka
Tak to mi nezbyva nic jineho nez doporucit Pronuptii. Uz tak si ji nemuzu vynachvalit na ostatnich vlaknech :-) Sezenes tam uplne vsechno, od nekolika desitek modelu satu pro nevesty, po panska saka, vesticky, obleceni pro mladence, pro druzicky, ozdoby na auto, muzes si u nich koupit spodni pradlo, boty presne k satum, objednat prstynky, oznameni... Myslim, ze to je velmi slusne misto na tu diru, jak Usti nazyvas :-) Najdes ji u autobusoveho nadrazi. Presna adresa je na jejich strankach.
Odpovědět
Profilova fotka
Ene díky, Pronuptii znám. Ale na to, jak je to velké město, je to dost málo. V pondělí jsem zhřešila a místo učení jsem tam zašla. Teda jenom na čumendu, protože je hóóóódně brzy. Opravdu paráda, paní byla celkem milá, ale vzhledem k našemu termínu mi doporučila přijít v lednu, kdy bude nová kolekce. To beru. Zato v druhém (a asi posledním) salónu mi řekla, ať přijdu v březnu! Že to stačí. Pomalu se na nás nepodívala, možná ani nepozdravila ]-( Zaboha nechci věřit, že stačí přijít v březnu do salónu, když v červnu se budu vdávat :-S Možná s konfekční postavou, ale ne velikostí 42, boty 41 atp. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si moc vybirat nemohla, musela jsem si vybrat saty od budouci pribuzne, takze moc velky prehled nemam :-( V Pronuptii jsme byli pro vesticku a anglickou masli pro zenicha, protoze jsem se do te jejich kolekce primo zamilovala. Kdyby si chtela, aby to sluselo i zenichovi, urcite ho tam vezmi sebou. Jen budu muset jeste prijit na to, jak se ta masle vaze :-D Vis uz zhruba, kde koupit kytici? My pro ni budeme muset zajet asi az do Kamenice do zahradnictvi, protoze tu vys na severu nic lepsiho neni :-(
Odpovědět
ahoj holky, jsem sice z Teplic, ale šaty mám z Ústí. A to víte, že jsem nejprve proběhla Teplice...Moje kamarádka(která je dost náročná) si vybrala šaty až z Mostu. vdávala se loni a moc jí to slušelo.Myslím, že ti nezbývá, než si ty salony všechny prolézt sama a podle tvého vkusu a dojmu nakonec vybrat.Máš dost času a tohle je zrovna hooodně příjemná záležitost...no ne???držím palce pro správný výběr
Odpovědět
Profilova fotka
Ještěrko, máš pravdu s hromadou času, ale teď mě stejně všude vyhodí, že je brzy. Ale i tak mi můžeš poradit. Docela mě zaujala firma evanie. Nevíš, kde to v Teplicích je? Aspoň nějaký orientační bod. Děkuju.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj, já se sice ještě vdávat nebudu, ale přítel je z Teplic a chtěla bych se tam i vdávat. Těch svatebních salónů je tam snad pět, ani v jednom z nich se nedá nic vybrat?
Odpovědět
Ahoj Dahlio, ale dá :-D Já si například půjčuji šaty ze svatebního salonu Bellezza (nachází se za Priorem), a zatím jsem s přístupem paní majitelky moc spokojená (paní je opravdu hodně příjemná, poradí, profesionální přístup). Dokonce mi šaty upravují-přešívají přímo na míru, což v plno salonech nedělají. Evanie v Teplicích nemá nové modely, modely přebírají ze všech salonu v ČR a už se tam nedají půjčit, ale rovnou koupit - to mi řekli, když jsem se tam byla podívat. Mě tam žádný model nezaujal (bylo to na mě všechno moc "zdobené").Když budeš potřebovat nějak poradit, ráda pomůžu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Péťo, díky za tip, budu si to pamatovat, a upřednostním Bellezzu :-) doufám,že do mé svatby nezkrachuje :-( ještě je totiž úplně v nedohlednu.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim nevesty z Usti, ty co to maji uz za sebou i ty, ktere to teprve ceka:) zajimalo by me u tech, co uz to maji za sebou, kde meli svatbu, kde hostinu, kde si nechali pect, kadernik, apod...poradi nekdo?:) a u tech, co je svatba ceka by me zajimalo, jak jsou na tom s pripravami:) tak zatim paaa :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, jsem z Ústí a měla jsem stejný problém s vyhledáváním na netu. V Pronuptii mají svat. katalog a umí poradit. Brali jsme se v září, objednáváli restauraci v lednu a už tehdy byly obsazené termíny na srpen. Opravdu je dobré si udělat průzkum docela brzy. Měla jsem dobrou vizážistku z Bohemky a česat jsem se nechala v salónu Nika na Míráku. Za solidní cenu fakt kvalita. Přeju Vám hodně štěstí a pevné nervy. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no super, aspon nekdo:) sem si rikala, jestli v tom usti uz vazne chcipnul pes, ze se tam nikdo nevdava:) a kde jste meli hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj imzadi, snažila jsem se ti odpovědět v interní poště co jsi mi poslala. Neboj, nechcípnul tu pes, jen mi připadá, že tu ještě málo kdo přišel, že funguje net a dá se docela dobře využívat ve svůj prospěch. Nezoufej!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
:) Dik moc, uz jsem ti odpovedela:) doufam, ze se tu najde nejaka nevesta, co planuje svatbu na pristi rok a je z usti, nebo aspon okoli:)
Odpovědět
Ahoj holky, vdávat se budu tedy až v červnu, ale už teď toho mám plnou hlavu! Všude se píše, že si máme vybrat barvu naší svatby! Můj přítel ná moc rád modrou a taky mu nejvíc sluší! Já ale nevím, jak se k němu sladit, když bude mít modrou košili ve světlém obleku...Čím jako? Jedině kytkou, ale já nemám ráda modré kytky...Poradíte?
Odpovědět
Ahoj ústečandy, já jsem se vdávala v teď v září (no nějak rychle to utíká :-) )- veškeré informace najdete na mých svatebních fotkách - tel. kontakty Vám můžu poslat poštou. Pursbo - mrkni na mojí kytičku - modré jsem tam měla jenom taková malá kvítečka (část jsem jich měla i ve vlasech) - nemusíš mít celou kytici modrou, stačí jenom pár kytiček a kytice může být spíš do béžova a uvidíš, že to bude vypadat hezky. Nevěstinky, držím Vám palečky, ať se svatba vydaří! Trošičku Vám závidím, vdávala bych se klidně ještě jednou :-D
Odpovědět
Díky za radu, prohlédla jsem si fotečky, moc pěkné :-D . No...už se na to těším!Ale zdaleka ještě nevím jak to všechno bude!!!!!!! ááá
Odpovědět
Profilova fotka
je pursbo, super:) nejsem tu sama.) me zase desi, jak uz vsichni objednavaji, zamlouvaji, zkousi saty, apod. jak jsi na tom ty? a kde to planujete? peto, vase fotky jsou super, moc vam to sluselo:) my se asi budeme brat v kostele v trmicich a fotky pak chceme delat na zamku, jako vy:) vlastne, kdyz uz tu jses, kde jste meli tu hostinu? a ubytovavali jste nejake svatebcany? dik moc za info:)
Odpovědět
Díky holky, Imzadi, hostinu jsme měli ve školní jídelně na ISŠ ve Starý ulici. Za pronájem jsme dali na celý večer asi 1000 Kč. Problém je s tím, že už to tam asi nechtějí dělat - myslím, že to bylo tím, že jsme si vzali vlastní firmu a ne místní kuchařky...v listopadu se nám žení kamarád a tomu ve škole řekli, že je prý obsazeno až do konce roku...zvláštní :-| ...Manželův kolega měl svatbu v trmickém kostele také a bylo to moc pěkný...dojemný...Hostinu měli v Trmicích v nějakém sálu nad místní hospůdkou - super prostory, zrenovované, jestli budeš chtít, tak ti zjistím jaké jsou podmínky pronájmu...
Odpovědět
Profilova fotka
peto, dik moc...urcite se poptej, jestli muzes, jakakoliv informace dobra:) a jak to chodi v usti na matrice?:) paa
Odpovědět
Profilova fotka
fim...a co zamek v Trmicich?? byla jsem tam na par podnikatelskych plesech a bylo to super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hoj holky, omlouvám se za dlouhou odmlku. O zámku v Trmicích uvažujeme a chystáme se tam každou chvílí zajít - teda spíš do Trmic na matriku. Jsem zvědavá, jak pochodíme. JInak s šatama si už moc hlavu nelámu - nechám si je ušít .Jen s tou látkou to bude ještě zajímavý. Hospodu máme taky vymyšlenou - U krbu - bude to i s prasátkem, takže to potáhnem nejdříve s rodičema a k večeru s kamarádama a jedním roztomilým prasátkem. ;-) Co se týče zařizování, nemáme vůbec nic - jak říkám, teprve půjdeme zařizovat matriku. Všechno to vypukne asi tak v lednu.... Mějte se zatím krásně a pěkné přípravy. Peťo, dík za všechny cenné informace a inspiraci. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jee kde ty se tu beres :-) Take by ses mohla ukazat casteji ;-(
Odpovědět
Ahoj Fim - no dlooouho jsme tě tu neviděli :-D Nemáš zač děkovat, jsem ráda, že jsem aspoň trochu pomohla - od toho tu tento server je, ne?! ;-) S Krbem jste to vymysleli skvěle - kamarádka tam občas zajde na oběd a moc si jejich kuchyni chválí :-) Na trmický matrice byli docela příjemný, akorát po nás chtěli abychom tam nechali rodný list - že prý se jim už několikrát stalo, že se jim svatebčani nakonec vzali někde jinde (někdy taky s někým jiným :-o ), tak to chtějí mít tím rodným listem jištěný...no moc se mi to nezdálo, ale manželův rodný list jsme jim tam nechali... Jinak co se týče ubytování - my jsme měli polovinu hostů z Teplic, takže jsme ubytování nikomu nezajišťovali - kolegyně měla na svatbu pronajatý penzion na Statku v Božtěšicích - na svatbu byl celý penzion jenom jejich a cenově to vyšlo v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
MY těch pár přespolních ubytujeme po příbuzných. Jinak díky za všechny informace. Peťo, kdy jste si zařizovali termín? Myslíš, že uspějeme už teď?
Odpovědět
Profilova fotka
Urcite, fim :-) Moje svedkyne, ktera vyfasovala kytici, uz nam oznamila 10.9.2006 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je bezva. Jen mě napadá - není to neděle? (Nebo třeba pondělí......? :-D :-D :-D ) Když ono je to asi všude jinak - s tím jejich kalendářem.....
Odpovědět
My jsme si ho vyřizovali asi někdy v únoru, myslím...ale je lepší čím dřív, tím líp - na náš termín už měli na zámku nahlášený 3 svatby!
Odpovědět
Profilova fotka
Když s tak dobrou hospodou sebou chceme trochu hodit....aby nám ji někdo nezased. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To urcite, obzvlast kdyz mate cerven, tak to urcite neodkladejte. My museli termin take nekolikrat menit :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ene, počítej s tím, že mi ještě poradíš s tím střihem šatů. Víš jak vypadám a zatím (bohužel) se to nelepší. Ba naopak. 8-)
Odpovědět
1
2
32
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?