"Dobová" svatba

Profilova fotka
Ahoj všichni, ráda bych nějaké rady a nápady jak na svatbu v konkrétním historickém období? Přítel se vyjádřil, že by rád dobovou svatbu - konkrétně ho inspiroval film The wolfman z roku 2010 s Anthony Hopkinsem) Já bych to zařadila někam do secese. Osobně se mi ten nápad líbí, ale nějak nevím jak na to. Určitě nechci šaty s honzíkem ani nic podobného, takže bych měla asi klasické šněrovací krajkové šaty v barvě champagne a k tomu nějaké doplňky (bolerko, rukavičky, slunečník...) Myslíte že by to šlo? A nevím jak s oblečením ženicha, jestli by musel mít nějakej spešl oblek (to ani nevím kde bysme sehnali - asi nechat ušít) a nebo klasickej oblek + vesta a nějakej cylindr, vycházková hůl,...?? Máte někdo nějaký nápad? Názory? Jinak svatba bude na Slovensku, na zahradě přítelových rodičů, na přelomu července a srpna. :-)
Odpovědět
zkuste půjčovnu kostýmů divadla, v té době mají prázdiny, tak ne nepotřebují a když se s nima hodně dlouho a hezky domluváš, tak se dá půjčit celkem cokoliv
Odpovědět
Ahoj, kdyžby nevyšly kostýmy z divadel (osobně bych asi do nich nešla, smrdí naftalínem až běda).. Tak mám známou, co šije dobové věci pro filmy, šermířské skupiny atd. opravdu je moc šikovná. Když budeš mít zájem, písni do zpráv a já ti na ní dám kontakt a i odkaz na její tvorbu.. :-)
Odpovědět
Skvělý nápad! Slunečník a rukavičky pro nevěstu jsou super (slunečník, pokud neseženete v půjčovně, doporučuji kupovat přes ebay, tam seženete za 200,- ten samý, co u nás za 1000,-), určitě by to chtělo nějaký dobový účes a případně nějakou ozdobu se secesním motivem (foto). Pánovi bych místo obleku dala asi smoking, super by vypadala i šerpa v pase. :) Můžete se kdyžtak podívat sem, koukala jsem, že tam nabízejí spoustu věcí, co by se hodily. http://www.ceremoni.cz/panska-moda/ Určitě by bylo fakt udělat i ostatní detaily v tom stylu - oznámení, výzdobu... :) Oznámení bych Vám klidně mohla udělat, kdybyste chtěla. :) Jinak další inspiraci bych být Vámi hledala na http://www.pinterest.com/search/pins/... :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?