Do kolika hod nechat šaty

do kolika hodin si nechat na sobě šaty ve svatební den ? máte rady děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dokud je z tebe o svatební noci na pokoji drahá polovička neserve. :D
Odpovědět
Profilova fotka
Do krájení dortu..alespoň taková je má představa😀
Odpovědět
Profilova fotka
do doby nez je budes chtit sundat ty. Tak nejak nechapu, proc se na tohle ptas. Tohle by sis mela rozhodnout ty. Kdyz ti tady dvacet nevest rekne, ze je sundavaly v 16:00, tak si je taky sundas? Hlava nesedi na krku jen pro ozdobu nebo aby ti tam neprselo.
Odpovědět
@iviiiii Chápu že ti dotaz přijde nedůležitý, ale kdybychom my nevěsty neřešily své problémky, nebyly by tyhle stránky. Každá se občas zaskeneme na nějaké prkotině a je pro nás v tu chvli důležitá. Takže by to chtělo trochu nadhledu a tolerance. @moncik16 záleží na tom jaké máš šaty. Když je máš teď na sobě a už citíš že v nich nevydržíš celý den a svatbu máte třeba v létě, kdy je vedro, tak bych se snažila v nich vydržet třeba do prvního tance a potom až se lidé roztancují se můžeš vytratit převléci.
Odpovědět
Myslím, že záleží na situaci, na náladě, na harmongramu a třeba na tom jestli je máš půjčené nebo koupené, jak jsou pohodlné, jak se v nich cítíš. Myslím, že pravidlo k tomu žádné není a i kdyby bylo, v dnešní době se vše porušuje a upravuje podle svého, jako všechny ostatní tradice. Byla jsem na svatbě, kdy se nevěsta převlékla tak v devět večer a jedna se neprevlekla vůbec..
Odpovědět
Profilova fotka
Já chtěla co nejdýl...ale jelikož bylo 1.4. vedro jak v léťě vydržela jsem do 20 hod..Bála jsem se spíš, že v nich nevydržím, bude se mi špatně jíst atd...ale nic z toho-jen mi bylo teplo
Odpovědět
Brali jsme se v srpnu, šaty jsem měla do půlnoci =) teprve po půlnoci jsem si vzala krátké bílé..nic jsem "vydržet" nemusela, byly hrozně pohodlné, na to jak byly velké a dlouhé, vlečka se jim dala hezky sepnout a zbytek mi nevadil =) je to jednou v životě...tak proč to sundávat moc brzy =) kdybych je plánovala shodit už večer, tak za ně neplatím takovou pálku a půjčila bych si nějaké jednodušší=)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?