Dieta před svatbou. Máte nějakou osvedčenou? Poraďte

Ahoj holky, potřebovala bych se rychleji zbavit cca 7-10 kg na svatbu. Mám na to 7 týdnů. Poradíte nějakou dietku? Vím, že to není úplně zdravé, takhle rychle, ale pro jednou to snad nevadí ;-) . Díky. Keska
Odpovědět
1
2
12
Kamarádka pořád básní o nějaké endokrinologické dietě. Prý se drží 14 dní a má se shodit 7-8 kg a pak při střídmějším jezení se nemá 2 roky přibírat. Ale moc tomu nevěřím...
Odpovědět
ahoj nysku...te dneska pronasleduju :-D
Odpovědět
koukám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nysek...tu znam,mam ji, ale v praci na mailu, doma bohuzel ne...kdyz pockas a napises mi na alena.kosinova@mottmac.cz, (abych nezapomnela), tak Ti ji poslu :)
Odpovědět
alenko, já ji nepotřebuju. Toto téma založila keska. Já jsem jen reagovala. Ale jinak děkuji.
Odpovědět
alenko a mohla by jsi mi jí prosím taky poslat na nimbi@seznam.cz prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííím :-) děkuju Keska
Odpovědět
Profilova fotka
keska no jasne, ze jo, napis mi ten mail na alena.kosinova....a ja Ti to poslu. super
Odpovědět
Profilova fotka
nysek aha, tak promin, jsem nejaka zmatena :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hodně informací najdete v tématu Hubněme společně
Odpovědět
Holky a nemohly byste sem některá napsat aspoń základ té diety?
Odpovědět
Profilova fotka
Alenka45: Mohla bych taky poprosit o zaslání té diety do IP nebo na: marketa2000@seznam.cz. Děkuju.
Odpovědět
Profilova fotka
cauky devcata ...ja shodila 13 kilo za 2 mesice a to pred rokem a jeste jsem nic zpatky nenabrala ... byla to ale drsna dieta ...rano jsem mela snidani ( cokoliv jsem chtela, dokonce velke porce ) a pak jen ve 4 odpoledne jogurt .. dost drasticke ale pomohlo to a jak rikam nejak jsem to nepribrala zpatky ..
Odpovědět
Článek se načítá
arvetko je to nějaká bílkovinová dieta. První den se pije jenom mléko po třech hodinách-pětkrát 1/4 litru od 7hod. Další den už je to o něco lepší. Ráno termix, pak tvaroh, hovězí maso, zelenina, vejce. Já si to nepamatuju. Hlavně je tahle dieta dost náročná na přípravu a na čas. Když musíte přesně po třech hodinách jíst... Jako že byste byly třeba na nějaké poradě a řekly, promiňte, teď je jedna, já si musím dát plátek vařeného hovězího masa :-D
Odpovědět
Profilova fotka
arvetka jj, je to tak, jak pise nysek. Moje kamaradka to drzela a vazne dost zhubla..ona je diabetik a musi pravidelne jist, tak ji to vyhovovalo. Hlavne se u toho ji, nehladovi, jen ten zacatek je trosku drsnejsi...
Odpovědět
nysek+alenka45 : Dík holky, teď si vzpomínám, že něco takového držela kámoška na střední, ale myslím, že to nedotáhla do konce. Každopádně tohle bych nedělala ani omylem. Ptala jsem se jen ze zajímavosti.
Odpovědět
Holky taky by se mi ta vase bilkovina dieta hodila. Ja ted narazila na jednu super, kterou dana pani drzi uz 11 let, je to zase o vyrazeni uhlovodanu ze stravy, ale prvni tyden se ji jenom maso + zelenina (rajce, salatova okurka nebo ledovy salat), druhy tyden se k tomu muze pridat treba miska jahod. Ale po dvou dnech uz jsem nemohla maso a zeleninu ani videt, zaludek mi to proste nebral, porad ty same chuti. Tak to bych ten vas bilkovinny zazrak chtela vyzkouset. Napisu na vyse uvedeny mejl, diky!
Odpovědět
Tramtadááá1 den: 7 ráno:hrnek mléka 10 ráno: hrnek mléka 13 odpoledne:hrnek mléka 16 odpoledne:hrnek mléka 19 vecer:hrnek mléka 2 den: 7 ráno:jogurt 10 ráno: 150 g tvarohu 13 odpoledne: 150 g libového masa 16 odpoledne: 150 zeleniny 19 vecer: 2 vejce na tvrdo 3 den: 7 ráno: jogurt 10 ráno: 150 zeleniny 13 odpoledne: 150 dietního salamu 16 odpoledne: hrnek mléka 19 vecer: 150 masa 4 den: 7 ráno:150 ovoce 10 ráno:hrnek mléka 13 odpoledne:150 g tvarohu 16 odpoledne:150 zeleniny 19 vecer:100 dietního salámu 5 den: 7 ráno:2 vejce natvrdo nebo 100 g zeleniny 10 ráno:100 zeleniny 13 odpoledne:150 tvarohu 16 odpoledne: 100 ovoce 19 vecer: 100 trdého sýra nebo 100 zeleniny 6 den: 7 ráno:100 sunky 10 ráno:100 ovoce 13 odpoledne:150 tvarogu 16 odpoledne:150 masa 19 vecer:mléko 7 den: 7 ráno: 2 vejce 10 ráno:100 ovoce 13 odpoledne:150 tvarohu 16 odpoledne:100 masa 19 vecer:mléko 8 den: 7 ráno:200 ovoce 10 ráno:200 zeleniny 13 odpoledne:200 ovoce 16 odpoledne:200 zeleniny 19 vecer:200 ovoce , bílkovinová dieta:
Odpovědět
Jsem to tam nějak zamíchala ty slova, ale snad jste to pochopily ;-) . Prý se to po těch 8 dnech drží zase znova od začátku až do 6.dne a pak už je konec, ale nejsem si stopro jistá, ještě pošlu odkaz, kde se to řešilo ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Týýýjo =-) to umřu,ale hlady :-N
Odpovědět
http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Jj, já to ani nezkoušela... :-)
Odpovědět
hehe zajimave:) no vzhledem k tomu, co ted drzim, bude toto lahoda:) akorat mi tam chybi ovoce - to u toho muzu? by mi to mooooc chybelo.
Odpovědět
No, tak věřím, že jako krizové řešení, když někdo potřebuje rychle zhubnout, to funguje.
Odpovědět
mno rychle - me uz moc nebavi jist dietne, snazit se jako blazen a stejne porad drzet stejnou vahu, semtam malinko pribirat, tohle mi nejak nefunguje. Proste to musim razantne nasadit a pak si to snad udrzim tou obecnou dietni stravou:)
Odpovědět
svetluskah: No, já si myslim, že to ovoce asi ne. Jenom takto.. :-|
Odpovědět
no tak ja to zkusim, treba mi ta chut nebude chybet:) zitra du na to
Odpovědět
Tak to pak dej vědět jak to funguje ;-) .
Odpovědět
Jojo jestli to vydrzim:) Uvidim jak mi to bude zaludek brat, s temi uhlovodany jsem nejdriv myslela ze pohoda, protoze miluju maso. Ale ceho je moc, toho je prilis. A kdyz v zaludku bylo jenom maso a zelenina, tak jsem mela takovy divny pocit v krku. Uvidime, jake to bude. Ale chci uz aby neco zabralo a nepribrala to zpet, to bych si moc prala:) De do toho nektera se mnou? od zitrka...
Odpovědět
No já raději ne, pak bych tuplem miss dachaun :-D . Já jsem se o to zajímala minulý rok, když jsem hubla, ale nakonec jsem to schodila bez toho. Teď mám i míň než chci.. :-| Ale držím Ti pěstičky :-)
Odpovědět
ajo, tak to jsi z meho pohledu stastny clovek a jak se ti to povedlo? mi se totiz nedari zadne overene recepty, tak porad hledam, co mi pomuze:)
Odpovědět
1
2
12
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?