Děti a co jim obléci na svatbu...

Profilova fotka
Ahojky nevěsty, co máte kluky 6 měsíců až 1 rok a budou s vámi na svatbě, chtěla jsem se zeptat, co jim plánujete obléknout,hlavně tedy co na hlavu a na nožky? Vůbec nevím, kde bych sehnala nějaké společenské capáčky k malému obleku s vestičkou a motýlem...Prosím moc moc o rady... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem synovi (8 měsíců) kupovala set na ebay. z Číny. Byly to černé kalhoty, bílá košile, stříbrná vesta s regatou. Kupovali jsme i společenské botičky. Vlastně bych Vám je mohla prodat, synovi už jsou malé.
Odpovědět
my teda máme 13m a chodíme,ale boty neřeším dám mu normálně co nosí,přijde mi blbost mu kupovat kvůli jednomu dnu nové boty,obzvlášť,když svatbu máíte v srpnu a to bude horko,tak se malému v tom budou potit nožky.Tudíž ty botky pak už nevyužijete.Je něco jiného,když ty botky koupíte většímu dítku,který je pak využije.jinak budeme mít černý kalhoty,košili a vestičku.A košili s krátkým rukávem,nechci,aby se mi tam upekl.
Odpovědět
Profilova fotka
@nike007 no to by bylo skvělé a mohla byste mi třeba poslat fotku těch botiček a cca velikost stélky capáčků, Děkuji moc předem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel je nemám teď u sebe, jsem v zahraničí, kdy máte svatbu? Fotek u sebe taky moc nemám. Délka stélky je myslím 12 cm, ale jistá si nejsem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?