Dělali jste si svoje svatební stránky?

Nevíme si rady s koncepcí svatebních stránek. Co tam mít a nemít, jaká zvolit slova při úvodu. Prosím o pomoc, inspiraci, radu. Kuju
Odpovědět
Profilova fotka
my teda zvolili varinatu blogu na google, pokud máš zájem, pošlu do IP
Odpovědět
Profilova fotka
My máme na www. mywedding. com Zatím jsou tedy v procesu vytváření.
Odpovědět
k čemu je to dobré?
Odpovědět
Profilova fotka
Já je dělala, hlavně kvůli organizačním záležitostem, abych nemusela vše vypisovat do oznámení a kamarádům z daleka jsme poslali jen odkaz, oznámení jsme nakonec dávali jen lidem v okolí a rodině.
Odpovědět
Profilova fotka
@ winyanka to je supr napad, ja nad svatebnim webem neuvazovala, ale nejake strucne napsani harmonogramu a rozeslani odkazu ci nejakych zakladnim veci je supr napad... a co teda jeste odkaz napsany na pozvanku? je to blbost?
Odpovědět
My jsme si založili blog na blogspotu, máme záložky: aktuální info, oznámení, o místě, harmonogram, barvy a téma, dary, návštěvní kniha
Odpovědět
@mawenzi Jj, odkaz na web dat na pozvanku, taky jsme to tak meli :) v dobe rozesilani oznameni by tedy mel byt web hotovy. Webovky doporucuju, hodi se kvuli organizacnim vecem, nemusite kazdeho obepisovat extra. Delala jsem na webnode, zvladne kazdy. Kdyztak poslu odkaz do zpravy pro inspiraci. Nebo pokud byste s tim nektera chtela na tom webnode pomoct, tak klido pisnete. Meli jsme tam formular pro potvrzeni ucasti, knihu navstev, galerii fotek, info o nas a samozrejme prakticke informace k svatebnimu dni a seznam daru, coz bylo uzitecne uplne nejvic :). Po svatbe jsem tam dala vyber z fotek (asi 20), aby kazdy neotravoval.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme webovky měli, je to super věc, vřele doporučuju. Lidi rádi vědí, co je čeká, a bez nich by mi určitě 50 lidí dennodenně volalo a ptalo se na to, co jsem takhle mohla napsat jen jednou. Webovky mají oproti tištěnému harmonogramu tu výhodu, že je možné je průběžně aktualizovat. A také že jsou interaktivní - u nás s pomocí webovek lidé nahlašovali svoji účast a neúčast. Tady můžeš mrknout, jak to vypadalo: http://janaapavel.webovka.eu/. Odkaz byl na pozvánce na raut.
Odpovědět
Profilova fotka
Jj taky meme... Nejdriv kvuli organizaci a harmonogramu a ted na fotky. Delal je manzel a ja komentovala... Muzes se mrknout. www.pechovi.estranky.cz A bylo to fajn ze jsme na pozvanky ke stolu dali jen odkaz na stranky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
my jsme zvolili webové stránky přesně kvůli organizaci a informacím pro všechny, abychom předešli snad všem japným i nejapným dotazům. tam se aspoň všichni dozví co kdy kde a jak, můžou nám tam taky něco napsat, je to jednodušší než si pořád volat nebo mejlovat.. a webovky jsme napsali na zadní stranu obálky, ve které jsme rozdávali oznamko :-)
Odpovědět
Měli jsme je na webnode.cz - bylo tam info o barvách /pro ty kdo se chtěli sladit/, kde to bude, v kolik je obřad, jaký je program celého dne, co je čeká za akce - tombola atd., co bude na rautu /fakt už detaily/.. doprava na místo, že večer bude rozvoz naším taxikářem, přáníčka se budou dávat do klícky atd... prostě skoro vše. Myslím že i díky tomu nebyl na svatbě jediný zádrhel, všichni byli prostě informovaní a užívali si všeho dosyta...... a taky se zadařilo, že všechno běželo podle plánu, tj. focení dokud bylo světlo a ne o 2 hodiny později atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já teď webové stránky vyrábím na webnode a máme tam: přivítání, kudy kam - kde jsou veškeré informace o místech spojených se svatbou. Dále itinerář - harmonogram dne Co ano a co ne - co na svatbě chceme a co rozhodně ne a kam se mají se svými nápady obrátit - kontakt na naše koordinátora svatby (je to můj brácha a tak ví, co si přejeme a co ne...) Možnosti ubytování Doprava Seznam svatebních darů Fotogalerie - kam po svatbě umístíme fotky Kontakt - naše budoucí adresa A vzkazy, kam mohou lidé psát, než aby mi každou chvíli někdo z nich volal
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
kolik to tak zabere času? ráda bych se do toho taky pustila, ale nevím, jak časově:) díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ano delali. Pro vycerpavajici info jsou prakticke. Jen nedoporucuji web onasisvatbe tecka cezet.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Doporučuju mywedding(tečka)com. Je tam velký výběr pěkných šablon, zdarma a vše přizpůsobené potřebám svatebních webů.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
My mame: www.weddingwire.com/danieva.. rychle, zadarmo a Naprosto bozi vyber vzhledu:).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?