Dávají se vývazky i hostům nepozvaným na hostinu?

Profilova fotka
Ahoj holky, měla bych dotaz ohledně vývazků... Dávají se jen svatebčanům, kteří jsou pozváni na hostinu nebo i těm, kteří se jen přijdou podívat na obřad, ale na hostinu nepůjdou? Díky moc za odpověď A.
Odpovědět
Profilova fotka
Jen těm, co půjdou i na hostinu
Odpovědět
Profilova fotka
Vývazky jsme dávali jen těm, kteří byli pozvaní i na hostinu. Náhodným "čumilům", kteří přišli mkrnout na obřad jsme mašličky nedávali, nebyl důvod, do svatby oficiálně nepatřili.
Odpovědět
Profilova fotka
tak tak.. pouze lidem co jsou na hostinu... jinak vyvazky neni vubec tezke vyrobit... ja se u toho hodne zabavila.. :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Wow, to je mi novina.. Takže když mi půjde na obřad 70 lidí, 25 jich bude pokračovat obědem a pak všichni (70) půjdou na raut večer, tak vývazek dám jen těm 25? Děkuji za radu
Odpovědět
Profilova fotka
@adletka Tohle tedy taky neznam, ze by bylo nejake pravidlo... ja to vzdycky zazila tak, ze myrtu / vyvazek dostal kazdy kdo byl pozvany na sraz a obcerstveni pred obradem a tam treba byli i ti, co na hostinu nesli.. i z praktickeho hlediska by mi prislo divne rozlisovat hosty na ruzne skupiny, ten kdo bude vyvazky davat vubec nemusi vedet, kdo na jakou cast hostiny jde a aby se hostu ptal, to by bylo dost nevhodne.. vubec bych nekoukala na nejake pravdilo nebo zvyk a udelala bych to tak, aby bylo co nejsnazsi rozdavani vyvazku, urcite si nikdo nebude myslet, ze jde i na obed jen proto, ze dostal maslicku :-)
Odpovědět
Proto u nás vývazky vůbec nebudou , nejsou dle mě nutné
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu dávat vývazky všem co budou na obřadu ať jdou a nebo nejdou na hostinu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dávám vývazky jen oficiálně pozvaným hostům. Těm okolo ne. Mám pozvaných ještě pár lidí na večerní raut, ale ti vývazky mít taky nebudou.
Odpovědět
Profilova fotka
Jenom tem, co jsou pozvany na hostinu. Dle vyvazku se pozna, kdo je zvany na mnamku a kdo ne :)
Odpovědět
Profilova fotka
mám v plánu dát mašličku s myrtou těm, co půjdou na oběd (jen nejbližší rodinka) a ostatním, kteří jsou pozvaní na večer jen mašličku bez myrty ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?