Dává se něco oddávající a lidem, co zajišťují hostinu?

Profilova fotka
Ahoj, potřebovala bych poradit, jestli se ,,něco,, dává oddávající, matrikářce a lidem co zajišťují hostinu a výzdobu?Máma mi říká, že jim dáme zákusky, ale mě by se víc líbila třeba nějaká bonboška a víno, co vy na to? A počítali jste s obědem pro obsluhu na hostině? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@andilekanitka My jim budeme dávat výslužku (v krabičce řezy a cukroví) a flašku - jednu dohromady. S tou obsluhou - to záleží na tom, kde a jak to máte. My to máme ve školní jídelně, máme domluveného kuchaře, který bude mít k sobě 2 paní na pomoc (v kuchyni, s obsluhou). Neřekli jsme úplně přesný počet, protože jsme ho ani do včerejška nevěděli, řekli jsme, že nás bude 42 - 47, ale spíš k té dolní hranici. Nakonec by nás mělo být 45. Předpokládám, že si taky vezmou, přeci nebudou o hladu. Ale asi jim to i řeknem, aby to bylo jasné.
Odpovědět
Profilova fotka
@andilekanitka jestli to máš v restauraci tak ne....těm prostě necháš nějaké peníze navíc...oni tam jdou makat a né jíst či pít,navíc tak jako chce většina párů peníze i obsluha uvítá raději peníze než víno či něco jiného,jinak malou krabičku výslužku jim na chuť nechat můžeš na škodu to není a v tom množství se to nepozná...když ti to dělají kamarádi je to samozřejmě něco jiného....co se týká matriky,tak nevím,ale my jim nic nedávat nebudeme....dle mě to není třeba :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
hledame oddavajiciho na civilni svatbu ve vychodoceskem kraji nebo Praze. Uz na 9.srpen. Mame sanci? Jsme ochotni zaplatit cokoli. Nas oddavajici odrekl na posledni chvili.
Odpovědět
@andilekanitka oddávající, matrikářce, těm nic dávat nebudeme, platili jsme 1000, tak co. něco jiného je to, když u kamaráda byli hoodně ochotné - sami našly místo, poradily, v den obřadu se samy dopravily a přitom neplatili nic navíc, takže každá dostala lahev dobrého vína. Ale u nás to je jen neochota, problémy a ještě jsme platili, takže nevidím důvod. Těm co zajišťují výzdobu nebo hostinu - zase pokud by za to brali peníze, tak jim nic dávat nebudu, ale my máme Jirkovýho bratrance, ten nic nechce, takže dostane taky lahev, ale ty holky c si vzal k sobě, tak to mají jako brigádu, za peníze, takže těm nic... No a výzdobu si dělám sama, instalace proběhne v pátek s mamkou, tchýní a asi mi pomůžou i holky - družičky a těm jsme koupila náramek na ruku.
Odpovědět
@andilekanitka Ne, nci se nedávalo. Výzdobu jsem dělala s rodinou. V restauraci se nechalo dýško a zároveň t, co nás obsluhovali si dali i svatební dort.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?