Dárečky mezi snoubenci, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, Chtěla bych se zeptat, zda ma nektera z vás zkušenost s davanim dárků mezi snoubenci, popr. co jste daly svému nastavajicimu? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Mohlo by stačit to, že dám svému budoucímu manželovi sebe - to je nejlepší dárek, co si může přát :-D :-D No po pravdě jsem o takové věci ještě ani neuvažovala, svatba nás čeká až v září (takže času dost), ale myslím, nejake velke dary řešit nebudeme, možná jen nejakou pozornost, pamatku na svatební den (ikdyž je fakt, že těch pamatek bude spousta - fotky, video, prstynek na ruce, a zazitky v hlavě :)). Co vy ostatní nevěsty? Přemýšlíte nad tím?
Odpovědět
já jsem svému milému dala manžetové knoflíčky s mým jménem a on mi (nám) koupil poukaz na víkend do našeho oblíbeného penzionku v Mikulově..
Odpovědět
Profilova fotka
já nad tím nepřemýšlím a dělat to v plánu nemám. Ale vím, že tu byly nevěsty, které dárky dávaly a některé byly docela hezké, stačí prolézt fůrum
Odpovědět
Uf, nějak nás to ani nenapadlo, že bysme si ještě měli dávat dárky.. Přítel pro mě bude ten nejlepší dárek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
u mě to byla spíš recese, než tradice, ale v době, kdy se čekalo na výrobu mého zásnubáku jsem objevila takové vtipné bižu prstýnky s rádoby hororovou tématikou ;-) které jsme chvíli oba nosili, s nadsázkou jako trénink na snubáky ;-) a určitě si je necháme na památku a příležitostné nošení.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si navzájem dávali dárky - jen takové maličkosti pro oba pro potěšení, ne z nějaké tradice. Já jsem nám pořídila párová trička a muž nám nechal vyrobit skleničky a koupil nám na svatební noc nějaké spešl šampaňské:)
Odpovědět
Profilova fotka
Také mám v plánu manžetové knoflíčky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?