Čokoládová fontána-zkušenosti

Profilova fotka
Ahoj, vážně uvažuji o koupi čokoládové fontány. Ale až tak tomu nerozumím. Doporučíte mi některá z vás konkrétní typ? Na svatbu plánujeme asi 60 lidí, z toho jen pár bude dětí (asi 5-7). Případně neprodáváte některá z vás? Nebo si myslíte, že je to zbytečné? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Žádná jste neměla na svatbě čokofontánu? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My ji na svatbě mít budeme, ale zařídíl nám ji majitel restaurace,já jenom řekla, že ji chci pro 50lidí.. Ale hodně lidí se na ni těší, takže myslím, že zbytečná není.. :-)
Odpovědět
Ahoj, my měli fontánu půjčenou od kamarádky. Sice se mi to nelíbí, ale lidem to chutná a vrhli se na to všichni a hned :-D Takže zbytečný to není. Spíš než koupení by bylo lepší půjčení, co? za nějakej peníz se to dá sehnat..
Odpovědět
Ahoj,ja se na čokoládovou fontánu moc těšila. Měli jsme na svatbě spousty děti a říkala jsem si, že kolem bude pořád i hodně ovoce. Měla podle očekávání velký úspěch, ale jen asi dvě,tři hodinky, potom se porouchal ten mechanizmus a zanedlouho tam byla jen zaschlá čokoláda. Mrzelo mě to a když jsem to šla reklamovat , řekli,že neví co s tím je a ráno jsme jí samozřejmě zaplatili. Takže po této zkušenosti už bych jí nechtěla. Radši třeba fondue. Přeji krásné plánování:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zbytečná není, i když vám třeba dojde sladké, tak fontána to vždy zachrání. Lidi baví a také mají pocit, že ovoce s čokoládou není tak nezdravé jako kus dortu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dají se i půjčit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?