Čokoládová fontána - máte zkušenost s pronájmem?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost s pronájmem čokofontány? Poradíte, jakou čokoládku koupit? Kde jste sháněli a za kolik? Díky 8-)
Odpovědět
Ahoj, fontanu sme mali z Uh.Brodu, pan nam dodal aj cokoladu (nemoze tam ist hocico), mala uspech, ale nepodarilo sa nam ju rozbehnut (brat, kt.ju mal na starosti uplne nedodrzal instrukcie, ale majitel potom hovoril o tom, ze sme do nej nieco priliali, co ale nebola pravda), nastastie pan do 15 min. prisiel a doniesol nahradnu. Ta potom frcala cely vecer (aspon 6 hod). Na 45 ludi nas vysla aj s cokoladou na okolo 2000 Kc (zaloha 500 a potom MM doplacal za minutu cokoladu a prenajom asi 1300 alebo 1800 - uz nevieme presne, bolo to daaaaaavno :-). Inak vela cokolady ostalo, tak rovno premysli, komu ju potom taku stuhnutu date,
Odpovědět
Ahoj, pujcovali jsme si fontanu na narozeninovou oslavu, v jedne svatebni pujcovne na Proseku (jmenovalo se to myslim Svatebni raj), cokoladu jsme pak kupovali v jedne restauraci ve Vladislavove ulici na Praze 1. Nepamatuju si presne ceny, myslim, ze pronajem na vikend byl cca 500 Kc, cokolada byla o neco drazsi, ale dalo se to unest. Uprimne receno bych ji ale na svou svatebni oslavu nechtela, byli jsme od toho vsichni dost zapatlani a v pokrocilych hodinach uz ta fontana nevypadala moc vabne (na narozeninove oslave to moc nevadilo, byla to legrace, ale na svatbu bych volila neco trochu dustojnejsiho). Ale treba jsme neco delali spatne :-) Kdybychom se pro ni preci jen rozhodli, asi bych volila pronajem velke fontany i s obsluhou.
Odpovědět
My máme fontánu přímo z restaurace, kde bude oběd. S čokoládou a ovocem 1300,-
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Co se týká čokolády, v naprosté většině se na svatby bere mléčná čokoláda (belgická). Je to z důvodu, že ženy a především děti moc nemusí hořkou čokoládu s vysokým obsahem kakaových bobů. Ceny čokolád jsou různé, ale ty kvalitnější se pohybují většinou kolem 300 Kč/kg + kakaové máslo. Starost o fonánu není úplně náročná, ale je velmi důležité se držet určitých pravidel, jinak Vám zbydou oči pro pláč a čokoláda nemusí téct pravidelně, nebo vůbec. U fontán je rozdíl, jestli si půjčujete "domácí fontánu", která nemá schopnost rozehřívat čokoládu a nebo "gastro", které již tuto schopnost mají. Navíc některé fontány lze mít v provozu pouze hodinu, což zase znamená problém - myslet na to a vypínat ji. Ty lepší fontány mohou být v provozu 5 - 12 hodin, cena za jejich pronájem je různá. U nás částka začíná na 1220 Kč/24 hod. vč. 1 kg belgické čokolády, kakaového másla a napichovátek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?