Co si berete s sebou na svatbu kdyz na miste budete travit vikend? Pa - Po? :)

Profilova fotka
Nevesty, svatbu mame na statku, kam s nejblizsimi odjizdime uz v patek odpoledne a vracet se budeme az v pondeli, v sobotu je obrad, co vse nezapomenou? premyslim, zda sehnat i paraplicko pro pripad deste? Nebo doufat, ze prset nebude, co holinky? :) Napada Vas neco, na co nezapomenout?
Odpovědět
Profilova fotka
Asi úplně nerozumím dotazu - balím se jako na jakýkoliv jiný víkend a dle podle toho, co máme v plánu dělat. Nepíšete roční období, ale je lepší mít s sebou všechno i pro případ mizerného počasí - nepromokavé boty, které snesou bahno - jestli to myslíte na svatební focení, tak ty holiny budou dobrá volba - asi bych je zařadila jako vtipný prvek, takže v nějakých veselých barvách a ne ty klasické černé. Totéž deštník. Zkuste se poptat fotografa, jaké má zkušenosti, určitě vám řekne tipy na rekvizity.
Odpovědět
Profilova fotka
Svatba bude 11.7 ..... obrad ma byt na louce, ale ted se toho teda zacinam bat, v pripade horka abych neuvarila svatebcany a i sebe se zenichem .... v pripade ze bude prset bude obrad ve stodole - na seniku, tak uvazuji, ze by jsme to tam udelali i v pripade ze budou hlasit horka. No a ted prave nevim, jestli i ty destniky, ale asi jo, pro jistotu ... :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?