Co s oddávajícím po obřadu venku?

Děvčata, která jste měla obřad venku, na místě společném s rautem/hostinou, kam musel oddávající dojet, co s ním po obřadu? Hned odjede nebo se má pozvat na raut/hostinu? Ještě jsem na venkovní svatbě nebyla, tak netušim jak to chodí. díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No taky to budu řešit a přijde mi to trochu neslušné ani nenabídnout, aby se zdržel.Určitě ale věnujeme výslužku.I když taky by mě zajímalo, jak to řešíte.
Odpovědět
Profilova fotka
Vidíte, o tom jsem ani nepřemýšlela .. výslužku dostane určitě .. a myslím, že ta jedna servírovaná polévka a nějaký věci z rauta se taky najdou :) .. takže ho pozveme i na jídlo .. bude na něm, zda bude chtít jít :)
Odpovědět
Profilova fotka
Po obřadu nám pogratulovali a odjeli...zvali jsme je, ať se s námi napijí nebo najedí - tak prej ne, že řídí, nic nechtěli zamávali a jeli...a byl klid...takže bych si s tím nelámala hlavu...pro ně je to práce, nemyslím, že se budou chtít zdržovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
:-. nic takovýho mě ani nenapadlo, v den Dé přijeli, oddali nás, potřásli pravicí, vrátili občanky a vypařili se jak pára nad hrncem... Měli po nás dalších několik svateb.
Odpovědět
Pokud oddávající nejsou rodinní přátelé, tak bych je nezvala... výslužku na cestu a pa
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda nevím, je to jejich zaměstnání a tak jedou tam, oddají a jedou pryč ne? Ani nevím, jestli bych jim dávala výslužku. Vždyť jim platíte za to, že vás oddají jinde ne?
Odpovědět
A to si ještě některé nevěsty stěžují, že jsou oddávající neochotni, mít svatbu na jiných, netradičních místech ( mimo městský úřad). Ona to asi jejich povinnost nebude, někam jezdit a pak se hned vracet zpátky. Někteří, to také mohou odmítnout. Stačí výmluva, že nestihnou další obřad. A ty poplatky, za to, že je obřad na jiném místě, jim určitě nejdou na přilepšenou k platu. :-)
Odpovědět
Zakopat! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Není nutné zvát oddávající na hostinu, upřímně řečeno jsem to ještě nikdy na svatbě neviděla. Mají jiné starosti a povinnosti a neměli by se zdržet tolik času navíc (pokud nejde o rodinné známé nebo tak něco). Většinou oddávající po obřadu pogratuluje, počká ze slušnosti, až pogratuluje rodina a odjíždí. Myslím, že by Vás stejně slušně odmítli. Zda oddávajícímu dáte výslužku, to je samozřejmě jen na Vás. :)
Odpovědět
co by...oddá vás a odjede, co by dělal na hostině?
Odpovědět
Profilova fotka
Maximálně výslužku, na hostinu určitě ne!....je to přece jeho práce
Odpovědět
Článek se načítá
Já bych ho asi vůbec neřešila. Dala bych mu krabičku koláčků, a ahoj!
Odpovědět
Profilova fotka
Nebojte, pan nebo paní oddávající budou jen rádi, když odjedou hned po obřadu zase na další obřad, který pravděpodobně bude následovat v jejich nabitém obřadním programu ;) @chuckina Já nevím, ale málokdo dokáže při výkonu své práce rozplakat tolik lidí... snad už jen zubař :) Ona to není ledajaká práce a svatební den není ledajaký den :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?