Co s dítětem ve svatební den? Máte zkušenost?

Ahoj nevěsty, v červnu se budu vdávat a mám dvouletého kluka. Nemáte někdo zkušenosti? V den D - ráno, měly jste své dítko u sebe, a nebo u tatínka, babiček...? Jak probíhal obřad, hostina a vůbec jak jste spojily starání se o dítě a svojí svatbu. Děkuji! ;-)
Odpovědět
1
2
ahoj my budem mit taky dcerku na svatbe,bude mit 18mesicu a bude se mnou cely rano.Pritel bude spat nekde pryc a mala zustane se mnou a bude se zdobit a urco se nejak zabavi a nebo ji zabavi segry.Budou u me rano sestry a jedna segra ma taky dcerku a je jen o 4mesice mladsi,tak snad se nezabijou.Na obrad jede se mnou v aute a s mym tatkou a s obradu pojede s nama.U obeda bude sedet vedle me a krmit ji pomuze ma mamka,tak si ji posadim a pak behem dne bude litat,tancit a hrat si s babickama.V devet ji odvezu domu,kde bude hlidani deti a rano si ji vyzvednem.Snad to probehne v poho,nejak se toho ani nebojim. Jo a kdyz me povede tatka k oltari,tak mala taky pujde se mnou za ruku a bud zustane u nas a nebo si pujde sednout,ale asi u nas.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme to vyresili chuvou :-) děti přijedou až na obřad, stejne jako hoste a pritel
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budeme mít svého chlapečka na svatbě bude mu 22 měsíců. Ještě nevíme jak to přesně bude. Máme domluvenou chůvu, která bude na svatbě, ale podrobnější organizaci jsme zatím neřešili. Do konce srpna je zatím času dost.
Odpovědět
Děkuju za rady ;-) Chlapeček je hrozný lump, chvíli neposedí, tak jsem na to zvjedavá, jak to zvládneme. Vůbec si nedovedu představit, že bude celý ten obřad stát nebo sedět v klidu. Trošku mám strach, aby nebyl protivný, po obědě je zvyklý spinkat. Tak uvidíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Spavco, já zkusím šoupnout malého vyspat před tím, než pojedeme na obřad, pak by mohl vydržet.
Odpovědět
jo petruš, to by bylo fajn, ale prcek usíná jen se mnou a nebo s přítelem a na to určitě čas mít nebudu. Jak jsme si ho naučili..... :-( možná že to do června napravíme
Odpovědět
spavco nase mala taky usine jen as na mi .My mame obrad na pul druhe,s malu si pred jednactou lehnu a pockam az usne a pak si pujdu po svym.No a pak to vyjde tak akorat,ze pojedem na obrad.A odpoledne spat nebude a kdzy se ji bude mooooc chtit,tak vytvrdne v kocaru,normalne v nem nespi,ale kdzy ji nic jineho nezbyva,tak usne i tam. Chuvu mit nebudem,bude tam babi a deda,nasi a mala je tanecnick,tak ta bude litat po parketu.Taky tam budou i jine deti.Hostinu mame u lesa,kde nejezdi auta a je tam obrovska louka,tak muzou decka behat a babi je veme urco na prochazku.Ti uz moc nepijou ve svem veku.No a hlavne,my zijem v cizine a den po svatbe jedem uz pryc,takze si ji budou chtit uzit,protoze ji uvidi az za rok zas.Tak to je mozna i jine
Odpovědět
Jo a s tim obrade,ja necham malu at si klide lita,ona je hystera a dosatla by zachavat jinak,lehla si na zem a zacla sebou busit,je to maly neravak,tak s nad to tam nepredvede.Jelikoz bude jeste malicka,tak ji kdzy tak bude drzet rad.na rukach.Stat vedle nas urco nebude,s tim nepocitam ;-)
Odpovědět
Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má takového čertíka. Malej je taky nervák a když neni po jehom, tak se vzteká, dupe a řve ]-( My máme obřad v 11h a je pravda, že když se mu chce spát, tak pak usne kdekoliv, i v kočáru. Budeme si držet palce, snad to zvládneme, nic jiného nezbývá, ono už to nějak dopadne a už se na to těším :-)
Odpovědět
ahoj holky, i já bychse chtěla zeptat jak je to s prckem na svatbě. Našemu zlatíčku budou terpve 3 měsíce, tak nevím, jak to mám udělat, abych mohla i kojit. Počítám, že bude asi spinkat, tak to nějak zvládneme, ale svěřit mrňouska bud muset babičkám. Jinak nevíte nebo nemůže poradit, kdo vede nevěstu, když už nemám tatínka? Sama a nebo třeba někdo z příbuzenstva?
Odpovědět
Profilova fotka
alenuska: vést tě může kdokoliv nebo můžete jít rovnou s partnerem spolu, už jsem to viděla a moc se mi to líbilo...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky našemu malému bude v době svatby 3,5 roku, takže už je to docela v pohodě. Proto se bereme až letos, čekali jsme až nám trochu vyroste a bude samostatnější a nebude potřebovat tolik péče...... ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
alenuska, taky už nemám tatínka, kdo mě povede ještě nevíme. Máme několik možnosti. Buď ženich půjde s dcerou a já se synem, nebo mě povede můj bratr, nebo ženich půjde s mojí svědkyní a já s ženichovým svědkem, nebo mě povede někdo další z příbuzenstva, ale nejpravděpodobnější je, že vejdeme rovnou s přítelem spolu a děti půjdou před námi. Na úřadě je spousta možností. V kostele to asi bývá omezenější - tam asi pokud nevede nevěstu někdo z příbuzných mužů, tak bych řekla, že přichází sama.
Odpovědět
no tak to vypadá, že buď půjdu sama a nebo rovnou s přítelem. Svatbu mám naplánovanou jako uctění památky na tatku jeho ročního úmrtí. No, tak to njak vymyslíme. Taky tedy přemýšlím, jestli mít prcka pořád u sebe a nebo ho dát babičkám na hlídání, než budeme mít po obřadě. Petro, s těma dětma je to moc hezký nápad a myslím, že by to mohlo být moc hezký.
Odpovědět
Profilova fotka
petrajurinova: v tom kostele je to asi jak kde. kamarádku vedla její maminka, protože s otcem se nestýká a nebyl v tom problém, ženich šel s maminkou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
V době svatby bude naší dračici 1,5 roku, tak jsem taky zvědavá co a jak. Vy, co s partnerem žijete, budete dodržovat oddělené spaní?
Odpovědět
teprve se s těmi zvyky seznamuji, takže nějak nevím, co je za zvyk s odděleným spaním. Myslím, žebych to chtěla dodržet a být jenom s prckem a ráno ho dát babičkám. Nechci, aby mě viděl ten den dřív než před oltářem. Ať se těší, jak mi to bude slušet.
Odpovědět
Profilova fotka
To ju, ale přijde mi to jednak nepraktické, u nás by to jedině šlo, že bych spala u našich a jednak mi to přijde směšné, když spolu žijeme a máme spolu dítě :-D
Odpovědět
nursik, koukám, že už máte svatební oznámení. Kde jste si ho nechali dělat? CHtěla bych využít něco podobného s naším prckem. Jak dlouho jste na ně čekali?
Odpovědět
Profilova fotka
no my budeme mít na svatbě syna mého nastávajícího, bude mu skoro 7 let, ale mám docela strach, protože Martínek musí být dost často středem pozornosti...
Odpovědět
to je už docela velkej a mohl by být rozumnej, tak by s tím neměl být problém. Ale děti jsou nepředvídatelný, tak jedině být hodně ostražití
Odpovědět
Profilova fotka
Nursiku, my ještě přesně nevíme jak to s tím spaním a přípravou před svatbou bude. Jednak zatím mrňous špatně usíná jinde než ve vlastní postýlce, ale to se za půl roku může změnit. Ale hlavně se mi nechce chystat se u mamky, protože ona má velkého černého psa, který strašně pouští chlupy, které jsou všude a zrovna netoužím po tom, mít svatební šaty plné tmavých chlupů. Vůbec by mi nevadilo, kdybychom spali normálně doma a ráno bych vypravila mrňouse a ten by šel s tatínkem pro kytky a pak by šli ke skorotchyni, kde by měl drahoušek už připravené všechny věci a tam by se připravil a o mrňouse by se mezitím postarala skorotchyně. A já bych se mezitím nachystala s přítelovou dcerkou, pojede se mnou ke kadeřnici a nastrojení do družičkovských šatiček by tatínkovi asi taky připadalo složité.
Odpovědět
My budem spat oddelene,ja to dodrzim,nechci aby me radek rano videla a taky me bude predavat tatka.Jinak ja kdybych nemela tatku tak jdu jen ja a mala akdyby b yla Veru moc mala,tak ji vezu v nazdobenem kocaru. Jinak kamaradku v kosterle neved tatka,byli rozvedeni a sli spolu s zenichem. Alenuska,tak si odstrikej mliko do lahve a dej pit malemu z lahve,kdyby nahodou mel hlad zrovna na obrad.Jinak segra mela dcerku jak se vdavala sestrenka na svatbe a mela taky nejka tri mesice,vecer ji pak odnesla spat,hlidala ji kamaradka a ona se pak vratila.Pres den ji vozii babicky apod.,akorak z toho jak tancila ji desne natekly prsa,tak mozna pozor na hopskani ;-)
Odpovědět
Tak rad je tady hodně. Mám dvě varianty. určitě budu spát u rodičů, přítel mě uvidí až před oltářem. No a buď si prcka vezmu k sobě a nebo ho bude miít tatínek. Chtěla jsem ho mít u sebe, ale asi ne, protože obřad máme už v 11.h a budu mít co dělat abych všechno stihla, kadeřnici, kosmetičku a tak a starat se ještě o malého by bylo asi ve stresu, zatimco ženich bude v klídku, tak to s děckem určitě zvládne. u ultáře budeme všichni tři, ale je mi jasné, že tam malej celou dobu nevydrží :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Alenuško, oznamko jsem si dělala sama, ale je to zatím jen návrh, ještě to není finální podoba. Tak naši sice velkého černého psa nemají :-D , ale nechce se mi lítat sem a tam, bydlíme od našich skoro 20 km.
Odpovědět
Ahojky, tak ja nejake tradice neresim, saty partner videl i me v satech takze tohle taky neresim, protoze tohle je davna tradice kdy jest ese vdavaly panny :-D a to mi s ditetem nehrozi hihi . no nas syn na svatbe bude mit 18 mesicu a uprimen,? deesim s etoho, protoze mi ho celou dobu nikdoehlida je jen semnou nebo tatinkem babicky a rodina je v cechach odstehovana amy zijeme na morave takze s enevidame snad jen dvakrat do roka, takze syn je name desne fixovanej, takze si to vuubec neumim predstavit jak tobude a je to malej nervak jak se bude nudit bude vriskat a jecet doufam ze dote doby dostane rozum ale jako uprimne bojimmm se toho oon ani enchce spat sam v postylce musi jedine mezi nama ,, takz esi asi nedovedete predstavit jakej je mazel:-)
Odpovědět
Ahoj, také jsme měli na svatbě naší 22 měsíční dcerku. Co můžu doporučit je vzít sebou na obřad pro děti lízátka, naše malá ho měla poprvé a i když je to běžně neposeda, v klídku seděla babičce na klíně a "lízátkovala"... na hostině se najedla, pak usnula v kočárku a tančila pak s námi až do půl jedenácté, kdy ji babička vzala domů spinkat...opravdu nás překvapila, přeji všem, které budete mít na svatbě dětičky, ať vám vše klapne i v tomto směru. :-)
Odpovědět
pravaenergit tak my zijem v cizine a mala videla moji rodinu a radkovu jen jednou,teda dvakrat a bude mit na svatbe 20mesicu a nebojim se toho,ze by si k nikomu na klin nesedla,protoze priletim pred svatbou a deti si za tydne krsne zvyknou na cizi osobu. Jane dobra rada s lizatky,asi male taky nacpu cokoladu nebo neco do pusy,to pak bude od ni klid az do vecera,dokud ma co jist,tak je nejstastnejsi :-D
Odpovědět
Profilova fotka
můžu se přidat?máme svatbu 23.8 a budeme tam mít 4 letou dcerku
Odpovědět
Profilova fotka
Jane.truth trošku jsi mě uklidnila, našemu mrňouskovi bude taky 22 měsíců a já mám trošku výčitky svědomí, že ho chci večer poslat domů s chůvou, ale pokud by taky vydržel tak dlouho, tak by mě pak asi tolik netrápilo, že my se bavíme a človíček je doma sám s "tetou". A to lízátko je dobrý nápad, musím si to napsat, a třeba to na toho našeho neposedu vyzkouším. Zatím ho nedostává.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?