Co považujete za zbytečnost na svatbě?

Profilova fotka
Ahoj, jak tak pročítám a koukám, napadla mě otázka - co považujete na svatbě za zbytečnost, za co byste určitě neutrácely peníze?
Odpovědět
1
2
5
napriklad "svatebni" veci, kterych si nejspis nikdo ani nevsimne, jako je "specialni" lopatka na dort za 300, ruzovy smetacek na rozbity talirek a podobne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff tak s tím souhlasím. Za mě je zbytečnost ještě takové ty okvětní plátky poházené po cestě, vypouštění holubic a tombola.
Odpovědět
Profilova fotka
rekvizity na focení, děkovací dorty
Odpovědět
Fotokoutek,tombola a zvaci kolacky
Odpovědět
Profilova fotka
moc výzdoby - to nikdo neocení....jasně, taky to trochu nazdobím, ale spíš míň než víc :-)
Odpovědět
Souhlasim s holkalma. Pro mne je to dále: svatební mandličky, dárečky pro hosty, candy bar, speciální skleničky pro novomanželé na přípitek, jednotné oblečení pro družičky, svatební vychytávky pro rodinu a svědky (zrcátka, knoflíčky,..), tombola (byť by se to mělo vrátit). A kameraman - tady ale záleží na každém, u nás se na rodinná videa nekouká, máme rádi fotky. Plus taky zdobení aut do kolony (Ale mne se to říká, vše budeme mít pravděpodobně v dochozí vzdálenosti ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
@azrrael vidíte, speciální skleničky, ty mi úplně vypadly! případně ty "oblečky" na skleničky. Souhlasím ve všem :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@laka_lacenda to je přesné. Navíc ty přehršle organzy, váziček, vysokých kytek a korálků/zdobných skleněných kamínků hostům ve finále překáží, protože si ani nemají kam dát skleničku. A o tom, jak jsou z toho při servírování nešťastní číšnici, o tom ani nemluvim
Odpovědět
@esufi jak říká můj kamarád: "všade samé pičovinky a chlast není kam dávat" :D
Odpovědět
Profilova fotka
@certik13 fotokoutek je docela dobrý nápad v případě, že se jedná o takový ten fotonaut, kde se fotky ukládají na server, dají se rovnou sdílet a zároveň si je můžete okamžitě vytisknout - lidi se při tom neskutečně vyřádí, rekvizity většinou propůjčí firma, co ty fotonauty provozuje (měli jsme na firemní akci) a udělat takovéhle fotky se vzkazem na tabulce a ty pak věšet na nějakou svatební nástěnku mi přijde smysluplnější, než svatební strom, svatební kniha a blahopřání. Jen by to nemělo být tak drahý =-)
Odpovědět
@esufi Souhlasím, viděla jsem na veletrhu a je to úžasný, moct si hned fotky vyvolat, ale ta cena je šílená =-)
Odpovědět
@esufi me ten fotokoutek prijde uplna zbytecnost.O knize a stromu nemluvim,tohle vse je taky zbytecnost,proto nic z toho mit nebudeme
Odpovědět
Článek se načítá
ozdoby na auta, svatebni noviny, darky pro hosty, stejne saty druzicek, mandle, svatebni strom :)
Odpovědět
Profilova fotka
@certik13 ono je to i dost o tom, jak je ten den uzpůsoben - jako vyvážení doby, kdy jsou novomanželé na společném focení - proč ne. Kniha a strom to beru taky jako zbytečnost, též nehodlám mít.
Odpovědět
Svatební ramínka na šaty, kornoutky na rýži, umělohmotná písmena před novomanžele, fotokoutek, polstářky na prstýnky, kapesníčky na slzičky,....
Odpovědět
esufi Zatim nemame zadny presny harmonogram.Fotit se chceme na hrade kde bude obrad,zatim nejsme rozhodnuti zda tam na nas ostatni pockaji az se dofotime nebo ne.Fotokoutek kvuli tomu,ale delat nebudem,pro nas je to zbytecnost a pro jine novomanzele treba ne.My si ten den chceme uzit s lidma se kteryma nam je fajn a ne ten den preplacat "kravinami"
Odpovědět
Profilova fotka
@esufi Obávám se, že tohle téma zase brzy zruší, protože si ženský, co tohle všechno mají, budou stěžovat, jak je nenávistné :-D Za mě jsou zbytečnosti: ramínka, cedulky, nálepky, rádoby vtipné manžetové knoflíčky, barevné ponožky, kilometry organzy (a další serepetičky na stůl), pompony, kapesníčky na slzičky, sladké koutky, nápisy, svatební noviny, fotokoutek, stromy, kniha, holubi, svatební lopatka, skleničky, bryndák, tombola, podvazek, dospělé družičky (natož ve stejných šatech) a určitě jsem ještě na další spoustu věcí zapomněla :-D
Odpovědět
@esufi :-D :-D Tak já se teda přidám :-D Jsem ráda, že nejsem jediná, komu tyhle věci příjdou zbytečné...Souhlasím se vším, co bylo vyjmenováno a přidám ještě kytku pro matky, babičky a svědkyni...to je podle mě vyhození několika tisíc oknem, ale každý na to má asi jiný názor. Moje mamka, když jsem ji řekla, že se to teď dělá, tak na mě vyvalila oči a ptá se, co by s ní jako dělala? Že by ji to překáželo...
Odpovědět
Tak snad má každý právo se vyjádřit co se mu líbí a co ne.Nevidim důvod něco rušit.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanickaroj ty mi mluvíš z duše :-D Tak nenávistná diskuze to není a doufám, že nebude. Je to jenom diskuze :-) Tak moderátoři budou snad rozumní
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita jo jo. A zapomněla jsem na látkovou kytku! Tu jsem vůbec nepochopila, proč mít. Buď házím kytku nebo neházím kytku
Odpovědět
Profilova fotka
@esufi ještě jsem zapomněla na děkovací dorty a blbosti na památku pro svědky :-) ale házecí kytku budu mít, i když živou.. Zatím není, ale myslím, že se tu už jedna na podobné téma mazala..
Odpovědět
@hanickaroj @esufi Přesně! Ty děkovací dorty fakt nechápu, přeci z té svatby zbyde tolik jídla a dortu, že se to pak jí ještě týden...mě by to lezlo krkem už :-D Házecí kytku bych ještě jakž takž zkousla, ale u ostatních, ne u sebe :-)
Odpovědět
Ja bych ještě přidala pera se jmény na podpisy a svatební holinky, nechápu jejich význam.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by spíš zajímalo,co jste na své svatbě měly a bylo to naprosto zbytečné... abych se toho vyvarovala.. já třeba kytky pro maminky taky nechtěla,ale moje máma kytky miluje a bylo by jí líto,kdyby ji neměla,takže jí mít bude..podle mě to není zbytečné,když jí to udělá radost.. Házet kyticí taky budu, protože kamarádky už se těší..tak je nemůžu zklamat..:) Já se díky tomu,že sem chytla loni kytku dvakrát,vlastně letos vdávám..:) A nějaká výzdoba,aby bylo poznat,že jsme na svatbě taky musí být.. Rozhodně nebudu mít fotokoutek,kapesníčky na slzy a ani vývazky..
Odpovědět
Profilova fotka
a děkovací dorty taky nebudou..
Odpovědět
Joooo kapesnicky na slzy :-D to je pecka no....ale jestli mamince kytka udela radost, tak proc ne :-) U nas bych nepochodila... @shelbynka
Odpovědět
Profilova fotka
@machulinka23 jo tak ty kapesníčky na slzičky jsem tedy vůbec nepochopila :-D
Odpovědět
Tak já víceméně se vším, co tady padlo souhlasím. Candy bar budeme mít, ale bude na něm jen dort, cupcakes a makronky, nic víc a nápis na něm nebude. Strom na otisky mít budeme a možná svatební noviny, pokud se mi bude chtít je udělat. Co mě příjde zbytečné jsou ty současné vývazky, nevím, kam se ztratila klasická myrta a bílá mašlička...my budeme mít klasiku. Výzdobu neřeším, vybrala jsem si krásné místo, které ozdobí jen tulipány na svatebním stole a zbytek udělá právě to místo...taktéž u obřadu.:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zbytecne moc jidla co se nesni jako milion kolacku dorticku mandlicek,lizatek a nevim ceho vseho. Zastavame kvalitu nad kvantitou. Dalsi specialni darecky pro kazdyho. Budem jim platit jidlo,piti, proc potrebujou jeste darecky a vysluzky a nevim co. Planujeme malou pozornost nejak spojenou s jmenovkou asi,kdybys tim pritel neprisel tak to ani nenavrhnu neco davat :D Dale pak asi kniha hostu, na co? stejne ji dame nekde do sklepa:D. Ale chceme vidlicky na dort nejaky pekny, to vvyuzijem i doma :-)
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?