Co dělá svatbu svatbou? Svatební detaily.

Zdravím. Většinu věcí už mám zařízeno, těch hlavních jako : termín, šaty, kadeřnice, kosmetička, místo, jídlo, pití, základní výzdoba, kapela, prstýnky, výzdoba aut... A teď se trápím nad detaily, jelikož jsem byla na svatbě jednou a to vlastně jen na obřadu tak ani pořádně nevím co ještě mi chybí. bych byla ráda za jakýkoliv detail ohledně výzdoby, zábavy, tradicí, organizace a tak.. Děkuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj můžete hrát třeba i hry, často se na svatbě hrají a hosti se tím skvěle zabaví, další super věc je třeba kniha hostů s fotokoutkem, je to krásná vzpomínka na svatební den, my třeba budeme mít i svatební noviny aby se hosti zabavili po obědě když se půjdeme fotit :-) je toho opravdu hodně záleží taky určitě jaký si typ :-)
Odpovědět
To je naozaj zaujímavá otázka a tiež som sa nad ňou teraz zamyslela :-D myslím, že svadba by mala hlavne mať tú správnu/dobrú atmosféru, aby si to užili mladomanželia aj hostia rovnako. Ja sama určite chcem vypilovať také tie drobné detaily, fotokoutky, vyzdobený dort, atd...ale hosťom o to vo všeobecnosti určite nejde. Doležité je vedieť si to celé trošku zorganizovať, aby hostia vedeli, čo kedy bude nasledovať a aby ich niekto usmernil, aby mali vždy plné bruško a k dispozícii dobré pitie a neskor asi nejaká fajn zábava...Ja stále riešim, či zahrnúť nejaké hry, alebo nie a ako veľmi sa zameriavať na výzdobu :-|
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?