Co byste doporučili 15ti letému klukovi na svatbu?

Můj bratranec bude mít svatbu,a já nevím co si má vzít můj skoro patnáctiletý syn na svatbu.
Odpovědět
asi podle toho, jaká svatba bude... jestli to bude formálnější, tak by asi měl mít i sako, pokud to bude volnější, stačila by košile ( i když můj bratranec měl tričko s límečkem a taky jsme to přežili ;-) ) asi bych se poradila s nevěstou či ženichem... i když to není zásadní věc :-)
Odpovědět
kalhoty, kosili, popripade kravatu a polobotky v temer 15ti letech by uz mel byt jistym zpusobem oden do spolecnosti ;-) jo ale zalezi kde to maji a v jakym stylu...
Odpovědět
jo jeste bych dodala ze souhlasim s kacenkou :) jo a v 15ti to uz neni zadny dite tak nevidim duvod proc by mel mit nejaky spesl obleceni...nebo co sis pro nej predstavovala??
Odpovědět
Přidavám se do diskuze: potřebuju nějak pořešit na svatbu oblečení svých synů (10 a 11 let). Svatba je plánovaná v duchu letní zahradní party - já budu mít krátké barevné letní šaty (teda bílé s červenými květy), takže to není žádná princeznovská záležitost. Nechce se mi jim kupovat klasický oblek, ale v džínách s tričkem se mi to taky moc nezdá. Máte někdo nápad na typ oblečení pro tenhle věk, a případně doporučení půjčovny nebo obchodu?
Odpovědět
kopa - tak ja myslim ze bys jim mohla koupit kalhoty a kosili ale kdyz je to ve stylu zahradni party tak bych to vyresila tim ze bych koupila napr.cerny rifle ty vynosijou aji pak a nejakou kosili... ;-)
Odpovědět
kopa:taky si myslim, ze nej jsou by byly rifle a jakakoliv kosile.ty rifle ani nemusi byt podle me cerny, ale klidne tmave modry :-)
Odpovědět
jj nebo nejaky tmavy to je fuk ;-) me to jen napadlo aby to jako vypadalo jako kalhoty :-)
Odpovědět
no a nebo misto kosile nejaky pekny tricko s limeckem to nevypada tak obycejne :) nejaky jednobarevny bez obrazku ;-)
Odpovědět
Kdyz si predstavim meho bratrance-ted po novem roce mel 15, ze ho nekde rve do kravaty, tak mi na svatbu ani nepachne...Puberta s nim triska, to je des :-D Musel by se obleknout pohodlne-rifle, nejake plus minus hezke boty a k tricku s limeckem by ho snad dokopali...Musim tedy rici, ze neni takovy ten nagelovany sampon!! Takze podle toho, co taky mate doma...Mozna se obelce vkusne sam =-) :-N
Odpovědět
no na to ze se pubertak sam oblece vkusne bych teda nikdy nespolihala :-D ja nevim ale v 15ti by uz melo mit obleceni nejakou "uroven" kravatu mit nemusi to bych ozelela ale kalhoty a kosili urcite...
Odpovědět
Profilova fotka
Nečetla sem vše, ale myslím si, že 15 letej kluk by si rozhodně měl vzít klasickej oblek, košili, kravatu, vždyť v 15 se chodí do tanečních, takže mi ani nepřijde tak od věci, že by kluk v 15 letech mohl mít ten oblek.. ;-) Na triko s límečkem a džíny na svatbu je už trochu velkej, ne? To bych chápala, kdyby si vzalo 6 leté dítě.. :-)
Odpovědět
Pokud už má kluk nějakou "dospělejší" velikost a nemáte v plánu mu pořizovat oblek (dneska jsem viděla v C&A docela pěknej za 1500 Kč, což mi přišlo jako fantasy cena :-D ), tak to vidím alespoň na tmavý kalhoty (když to nebudou kapsáče :)) a košili se sakem, kravata podle mě nutnost není, hezká košile s menší rozhalenkou je taky super. A taky opravdu záleží na stylu svatby. Ale tu košili a nějaký lepší kalhoty na každej pád, souhlasím s Luckou, že tričko s límečkem se skoro u dospělýho klučiny nehodí...ještě k tomu tak světlý džíny a bude vypadat, jak když jde na tenis a ne na svatbu :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mému synovi bylo skoro 15, když jsem se vádala a měl bílou košili, kravatu a půjčila jsem mu od kolegyně kalhoty od obleku. Sako neměl, ale je fakt, že mu dost záleželo na tom, co bude mít na sobě. Původně se chtěl převléknout po ofi hostině a nakonec zůstal v tom oblečení celou dobu, i na odpolední párty. Podle mě okolo sebe viděl lidi slušně oblečené, tak mu to ani nepřišlo, že by nějak vyčníval. A to s ním puberta taky docela mlátila....
Odpovědět
lucie, amini - souhlasim s vama naprosto, ja to psala o tom tricku s limeckem protoze kopa se ptala na 10ti lety kluky a tam by me to tak hrozny neprislo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, já to právě nečetla celý, jen sem zahlídla něco o triku s límečkem.. ;-) Já bych ho poslala do těch tanečních a hned by byl o důvod víc k obleku.. :-D dvě mouchy jednou ranou.. :-D
Odpovědět
A taky jsem názoru, že když se bude klukovi/chlapovi kupovat jeden oblek, tak černej. To je takový uni. Třeba můj brácha má kvádro za patnáct tisíc (i s košilí a kravatou teda), ale na pohřeb našeho dědy musel jít v černých džínách a půjčeným saku, protože ten oblek byl šedivej :-| Už z tohodle nepříjemnýho důvodu si myslím, že když jen jeden, tak černej. =-)
Odpovědět
amini souhlasim kdyz to ti kluci tolik nevyuzijou tak at je to vzdy pouzitelny (i kdyz to pak poslouzi treba na pohreb :-( )
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?