Budete mít malinovou svatbu? Potřebuju poradit

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat kdo z vás měl nebo bude mít malinovou svatbu?? Mám vybranou kytičku bílo malinovou, ale nevím co dál, tak bych chtěla moc poradit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svetřík, botičky,nějaká ozdobička do vlasů nevěsty, ženichova kravata, organza na stůl:) Je toho dost:)
Odpovědět
Ahoj, také se mi ta barva líbí, třeba botky jsou moc pěkné pokud jsou s kytičkou stejné a pak třeba pokud budeš mít čokoládu pro hosty tak na ní zvolit malinovou - třeba jen písmo, dělají se i třeba pozvánky s prvky barev. Malinová je pěkná se stříbrnou a perleťovou. Můžeš mít i malinovou stuhu na dort a k tomu v té barvě třeba květiny, organzu ani vizelín v té barvě bych na stoly nedávala, moc by to už tlouklo do očí. Záleží jak chápeš malinovou, já například jako tmavé pivoňky, které budu mít jako kytici. Myslím, že když je něco tak výrazného jako je malinová barva, tak pak už je zbytečné něco nějak dál kombinovat... :-)
Odpovědět
Tak o malinové uvažuju už od samého začátku:) miluju tu barvu...se zelenou třeba nebo jen bílou...Mám vyhlédnuté saténové role tmavě růžové-myslím že je to skoro ta malinová, do středu stolů na nařasení, určitě jedna barva růží do kytic pro mně a ostatní, vývazky,i družičky kdyby se domluvily... kravata či vesta nastávajícího, a jak psala slečna výš, stuha na dort, sháněla jsem i botičky na focení...ale je to téměř nemožné...s malým či žádným podpadkem je to nedostatkové zboží..
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se přidávám, svatbu v téhle barvě plánuju na červenec, kombinace s bílou - jako nevěsta jí budu mít jen v kytce a růži stejné barvy ve vlasech, jinak nic. Botky mám bílé, ty totiž unosím i v práci (dělám v bance), což by s růžovou nešlo. Ženich bude mít do téhle barvy sladěnou kravatu a košili (to teprve musíme koupit) a korsáž. Dále maminky a moje svědkyně dostanou zmenšeninu mé kytice ze tří růžiček. Ostatní svatebčany neřeším, udělám pouze bílo - malinové vývazky. Na dekorace plánuju z bílého a malinového tylu mašle na lavice v kostele, na hostině uprostřed stolu cca 30cm pruh malinové organzy a pak už jen nějaké do barvy kytičky z tchýniny zahrádky do skleniček s plovoucími svíčkami. Mám vyhlédnuté i větší svíčky této barvy, ale ty nechám asi už jen na večer ven na stoly, na hostinu už by to asi bylo moc. Mám dotaz, taky máte problém tuhle barvu sehnat? Některé e-shopy jí říkají malinová, některé tmavě růžová, fuchsiová nebo sytě růžová - a bohužel jsem se setkala i s tím, že ji vůbec nevedou....jen světlou nebo starorůžovou :-(
Odpovědět
Ahoj holky, my máme celou svatbu v malinovo-zeleno-bílé. Veškeré květiny, vývazky, kniha hostů, výzdoba na stůl (vlizelín, ubrousky, kytky,vázičky) , dort, výzdoba aut, svatební oznámení-písmo. U některých věcí to je možná tmavě růžová, ale vypadá to téměř stejně. Botky jsem sháněla, ale tahle barva je málo častá, navíc bych potřebovala bez podpatku.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jí plánuji. Ale říkám jí fuchsiová :-)) Jenže původně jsem chtěla takovou tu trošku víc do fialova, aby to tolik nebilo do očí, ale všude mají spíš tu tmavou růžovou. Tak stále dokola přemýšlím, jestli to nebude přehnané, ta barva a jestli neni až moc křiklavá a jestli neni přeslazená. Doma mám stužky na vývazky a organzu na stůl (ona ta organza na bílém stole je docela světlá, tak to ani moc křiklavé nebude). V té barvě jsem objednala i peříčka, ale to už bude asi moc. Hlavně se chci vyvarovat toho, že to bude přeplácané. Takže to chce hodně kombinovat s bílou a přemýšlím i o kombinaci se zlatou (třeba písmo zlatou, srdíčka na stů a tak). Na fuchsiové jsem se už i domluvila s družičkama (velkýma holkama) na šaty. Ale budeme muset vybrat tu spíš do fialova, aby to nebilo do očí. Ženicha do té barvy určitě navlíkat nebudu, jen bude mít koršáž.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky budu mít tuhle růžovku - fuchsia je asi nejčastější. Ještě je možné ji najít jak cyklámová :-D Já budu mít fuchsiovou kytku (tulipány), botky a vývazky pro ženský. Ženich a vývazky pro chlapi jsou do zelena. Stejně tak výzdobu budu mít do zelena. Jo a oznamko jsme měli taky sladěný - mrkni třeba do alba. Jinak dávej pozor ať to moc nepřeženeš, myslím, že takhle sytě růžová by měla být použitá s rozmyslem. Tak hodně štěstí při rozhodování ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky se přidávám taky budu mít barvu malinovou (fuchsiová) v kombinaci s champaň.Šaty budu mít champaň, kytku bud malinové tulipany a nebo pivoňky.Shaněla jsem boty v te malinové a nesehnala :-| Prosím jestli víte kde se dají sehnat poradte, děkuji. Ženich bude nejspíš do champaň jen korsáž bude v malinové jak moje kytička.Stul bude do chamaň a jen doplňky v malinové aby to nebylo přeplacané,kytky ve vázech malinové a plovoucí svíčky a nějaké drobnosti asi ratanové koule v těch dvou barvách,jen mám problém s ubrouskama.Snad jsem nějak pomohla :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
no my jdeme taky do fuchsiové :-) já mám champagne šaty, můj bude mít champagne košili a fuchsiovou regatu nebo kravatu, kytici chci mít z orchidejí zase v té stejné kombinaci :-) jinak na stoly fuchsiové šifony nebo organzu,..no prostě co seženu :-) kdybyste měly některá nějaké info o výzdobě nebo kravatě (regatě) tak mi písnite..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje druzicky mely malinove saty - fialkovy odstin (nebyly fuchsiove). Take meli specialni malinovy vyvazek(odlisny od ostatnich svatebcanu), a v barve satu byly jejich boty a kabelky (oboji satenove, nechala jsem je obarvit dle barvy satu). Dale jsem na fleru zadala zakazku na vyrobeni ricnich perlickovych sponek do vlasu ve slonovinove a malinove barve a slonovinove organzove kyticky do vlasu (na saty) s malinovymi perlickami nasitymi uprostred.. Kvetiny pro druzicky jsme zvolily fialkove hortenzie. Podle barvy satu druzicek jsme vybrali pro zenicha a svedka kravatu (a k ni byl take kapesnicek ve stejne barve). Zenich mel bilou korsaz (z me svatebky) a svedek jednodussi korsaz nez zenich. Co se tyce dekorace svatebni hostiny jsme zvolili fialkovou barvu ubrousku, slonovinove ubrusy, ametystove a kristalove kaminky na zdobeni stolu a celkove jsme se drzeli kombinace fialove a slonovinove (aby to ladilo s barvou mych satu a zaroven aby druzicky nesplyvaly s dekoraci stolu ). ;-) Ja bych se nebala experimentovat, jen je dobre se drzet jednoduchosti a veci, ktere jedna druhou vzajemne doplnuji (je to treba vyzkouset a vyfotit si par kombinaci). Nekdy mi prijde, ze nektere nevesty si vyberou jednu barvu a misto toho, aby to byl prvek, ktery akcentuje, tak ta barva naopak prevazuje (a je vyrazne dominantni, napr. u cervene pak treba takova vyzdoba muze vypadat celkem prehnane si myslim). Kdyz si pohrajes s par napady, tak prijdes na kompromis toho co se ti nejenom libi ale i to co vypada dobre. :-) Hodne stesti se svatebnimi pripravami! :-)
Odpovědět
:-) Děvčata já se tedy nevdávám, vdává se sestra mého přítele a má svatbu malinovou§ :-) :-) :-) x-) . Sháním pro přítele kravatu v malinové barvě, protože bude svědek. Poradíte mi, kde ji mám sehnat. Díky za odpověď 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?