Bude kde na Staroměstském náměstí zaparkovat 15 aut?

s kolika auty jste tam kdo parkoval? Je to v pohodě i při 15 autech? Děkuji. Nevestaaaa
Odpovědět
15 aut jsem tam nikdy neviděla, to mi připadá hodně, ale jinak vím, že nazdobených aut si policajti prostě vůbec nevšímají. Dokonce jsme si s přítelem říkali, že až budeme potřebovat zaparkovat v centru, tak si prostě ozdobíme auto a necháme to přímo na staromáku. :)
Odpovědět
Přesně tak..15 aut jsem tam taky nikdy neviděla.A asi by se tam taková hromada aut nevešla :-) ale já tam budu mít tak 6 aut příští měsíc tak ti řeknu kde...ale co jsem četla na stránkách matriky na 1 tak tam se píše když není místo tak kde se dá parkovat...jestli si dobře pamatuju,tak někde jinde v ulici a jsou tam parkovací automaty
Odpovědět
http://www.praha1.cz/cps/ptejte-se-52... ale s 15 auty to vidim teda bledě, tak nějak nevim, kam byste je tam chtěli všechny naskládat ;-) ale pokud to projde, tak dej vědět ;-) Přeci jen je to tam v létě dost zastaveno zahrádkami a většina obřadů je o víkendu kolem celé... což znamená asi milion turistů u orloje ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli se to neměnilo, tak jsem to zjišťovala před pár lety a mohlo tam parkovat jen auto ženicha a auto nevěsty, tj. 2 auta - ostatní svatebčané museli zaparkovat normálně v okolí kde se dá a dojít pěšky.
Odpovědět
Profilova fotka
To mi ani neříkejte,my budeme určitě tak 15 aut....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?