Animátor - máte zkušenosti ?

Ahoj všem ! Budeme mít na svatbě skoro 30 dětí ve věku od 1-8 let a rádi bychom pro ně (a vlastně i jejich rodiče) objednali na naší svatbu animátora tak na 2 hodinky. Nemáte s tím některá zkušenost event. doporučení na někoho sympatického a šikovného ? Předem díky ! Raději bych doporučení od někoho, kdo něco podobného na svatbě měl než hned nabídky od animátorů ;-) Děkuji !
Odpovědět
Profilova fotka
Pro takový počet dětí (a věkový rozptyl) bychom určitě doporučili mít animátora/dětský koutek na déle, než dvě hodiny :-)
Odpovědět
@svatbaspribehem my předpokládáme, že se děti zabaví také sami v prostředí ve kterém se svatba bude konat...bude k dispozici bazén, pískoviště s rozsáhlými prolézačkami, kuželky apod. Také máme pro děti nachystanou zábavu dle našeho uvážení, tak si myslíme, že animátor na 2 hodiny bude pro prťata příjemným zpestřením ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe Tak pokud tam je takové zázemí, tak je to fajn :-) Jen budou muset rodiče děti hlídat kvůli tomu bazénu, pokud je volně přástupný...
Odpovědět
@svatbaspribehem do bazénu se děti mladší 4 let samy nedostanou, a myslím, že se vždy najde někdo z dospělých, kdo na ně dohlídne :-))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?