Ali Express - objednávání dekorací

Ahoj holky, zřejmě se už tohle téma tady několikrát rozebíralo, ale ... objednáváte svatební dekorace z Ali? Já jsem zkusila objednat nějaké pom poms, bublifuky, lampiony atd ... Ale teď mám trochu strach, jestli jsem se nenechala uchlácholit cenou .. Díky za názory :) Baruella
Odpovědět
Ja ted objednavala 24 ruzi na stoly. Vypadaji jako zive a jedna me vysla na 42,-, tak snad budou vypadat jako na obrazku. Myslim, ze se tam ty nakupy vyplati :-).
Odpovědět
Ahoj, já objednávám dekorace jenom z ali a max. spokojenost. Cenově se to určitě vyplatí, takže neváhej ;-)
Odpovědět
Nedám na Ali dopustit, žádné velké zkamání se zatím nekonalo, a to jsem tam objednala kde co :-) Je dobré si nahoře zaškrtnou, že chcete jen výrobky hodnocené 4 a více hvězdičkami, případně si projít feedbacky... pak nemůžete koupit špatně.
Odpovědět
Já mám z Ali téměř všechno na svatbu... :-) Naši si ze mě už dělají srandu, že budeme mít čínskou svatbu. :-D Ale vůbec ničeho se neboj, pompomy mají krásné a za super cenu. Zatím jsem z žádné mé objednávky nebyla zklamaná. :-) Klidně koukni ke mně do alba, jsou tam i reálné fotky některých věcí, co jsem objednávala. :-)
Odpovědět
Souhlasím s již řečeným. Většinu doplňků a dekorací mám z Ali. Občas jen pozor na správný odstín, místo champagne mi jednou přišla spíše světle žlutá a pozor na dodací lhůty, trvá to trošku déle, ale jinak to za ty peníze určitě stojí :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?