Alergie na víno - co s přípitkem? Rychlý špunty?

Profilova fotka
Ahoj holky. Mám alergii na víno, a to pocházím ze Slovácka, a řeším otázku jak o naší svatbě vyřešit otázku s přípitky. Nemůžu totiž ani šampaňské. Jak by jste to řešly vy? U nás v rodině se to o mě ví, že piji slivovici a všichni se smějí, ještě že u nás je. Ale na fotkách by to vypadalo dost blbě. Myslíte, že bych to mohla řešit Rychlýma špuntama? To je taková ta šťáva pro děti. Jen by to museli mít asi nalito všichni (oddávající, manžel i já), aby to ve skleničkách vypadalo stejně, nebo by taky mohl být problém, abych se náhodou z nějaké skleničky nenapila. Co vy na to?
Odpovědět
Profilova fotka
A co Cinzano? Nebo obdobné typy alkoholu?
Odpovědět
Jestli Ti jde jen o to, jak to vypadá, tak si nech nalít víno a dělej, že připíjíš, pít nemusíš, ne? Rychlými špunty bych zbytek rodiny neobtěžovala.
Odpovědět
Teda šampáňo jsem myslela.
Odpovědět
Profilova fotka
@alieskaphoto Cinzano je aromatizované VÍNO!!
Odpovědět
Profilova fotka
hostům víno a sobě dobrou whisku, maskovanou vinnou sklenkou :P :D Ale jinak nevidím na panácích domácí slivovice na přípitek nic pohoršlivého - když to nejsou fotky do magazínu, ale do domácího alba, tak mi to i přijde příjemnější, vědět, že jste si připili slivovicí od toho či onoho strýčka ;) lepší (a chutnější), než rychlé špunty tvářící se jako opravdový přípitek...
Odpovědět
Profilova fotka
Ta dobrá whisky by nebyla k zahození. :-D To mě ještě nenapadlo. Díky za tip.
Odpovědět
Slivovice nebo whisky v pěkných skleničkách - supér x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by také slivovice nepohoršovala, vůbec ne, ba naopak, je to docela stylové. A whisky, je pravda, že by mohla být v burbonových sklenkách a ty jsou na stopce - pokud ti záleží na těch skleničkách. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57 no jo :) mate pravdu :))))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?