Znáte prosím kapelu Reflex Rock z Blanska?

Ahoj holky ?.), prosím Vás, neměla jste některá či neslyšela o kapele Reflex Rock z Blanska? http://reflex-rock.cz/home/ Děkuji moc za případnou odpověď :-)
Odpovědět
Ahoj, na svatbe jsme sice meli jinou kapelu, ale Reflex Rock jsem slysela na plese a moc se mi libili. Sympaticti kluci, kteri umi vytvorit skvelou atmosferu. Kdybych se vdavala znova, uvazovala bych o nich :-)
Odpovědět
@starsss děuju za odpověď :-)
Odpovědět
Zdravím, tato kapela je úžasná, kluci dělají super atmosféru, dokáží zabavit nejen hraníma, ale i vtipným a hlavně vkusným komentářem. Já jsem je slyšela na Silvestra. Myslím, že na svatbu perfektní, protože to nejsou žádní nováčci, mají už hodně svateb za sebou. DOPORUČUJI!
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem je chtěla, ale bohužel už mají naš termín obsazený :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Kapela Reflex - Rock mockrát děkuje za pozitivní ohlasy a doporučení. Jsme rádi, že je vidět, že nás hudba především strašně baví a budeme se i nadále snažit svou činností dělat radost každému, kdo si nás někam pozve, popřípadně si nás příjde jen tak poslechnout na nějakou veřejnou akci. Ještě jednou DÍKY!! Jirka a Martin, Reflex-Rock :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den! Kapela Reflex-Rock nabízí poslední volné "svatební soboty": 5. července, 16. a 23. srpen a 20. září. Pokud hledáte kapelu, co to na vaší svatbě pořádně rozjede, mrkněte na profil, nebo internetové stránky. V případě zájmu se ozvěte a určitě se domluvíme.. :-) Hezký zbytek dne a poklidný začátek pracovního týdne!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj, nedá mi to a chtěla bych ostatním, co přemýšlí, zda zvolit tuto kapelu, říct: NEVÁHEJTE :-) perfektní dvojice, která to fakt rozjede, má bohatý repertoár, profesionální přístup a vnímá zpětnou vazbu svého publika, reaguje :-) naši svatební hosté byli nadšení!!!! Tímto ještě jednou děkuji kapele Reflex-Rock za přispění k tomu, jak perfektní náš svatební den byl :) skvěle Vám to ladí :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj :-) ted v sobotu 6.8.2016 jsme meli svatbu. Kazdy ze svatebcanu se divil ,ze jsme mel odvahu si pozvat kapelu,kterou neznam a z daleka(svatbu jsme meli v Poteci okr.ZLin) Kapela Reflex Rock vsechny ohromila. Byly uzasni,nebyl zadny problem si rict ,co chcem aby hrali. Moje manzelka i ja jsme moc radi,ze nam nas velky den jeste vice pomohli umocnit. Kluci jste fakt PANI MUZIKANTI Lukas a Renata
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?