Znáte někdo kapelu ve stylu jazz, r ´n´b a soul ?

Ahoj holky, projela jsem internet a zoufale hledám nějaký band který by hrál ve stylu https://www.youtube.com/watch?v=nCkpz... tj. r´n´b, soul a jazz. Nebo nějakou (třeba, černošskou) jazzovou kapelu. Neznáte nějakou nebo neviděli jste ji někde? Díky díky díky za případné podněty. :-) Barb
Odpovědět
@dianaring A odkuď jsi? Já znám The Brownies z Prahy, viz třeba zde: http://www.youtube.com/watch?v=rERtjr.... Přijdou mi super! :) Miluju jazz a soul a taky jsme je na svatbě měli (spolu s rock´n´rollem) a mělo to fakt úspěch :)
Odpovědět
@simone5 Tak to je přesně ono, co jsem myslela !!! Děkuju !! Nevíš kolik by tak vyšli? Kéž by to bylo nějak normálně :-)
Odpovědět
@dianaring Tak to jsem ráda, pokud jsem pomohla! :) Cenu nevím, ale myslím, že budou stát stejně jako ostatní kapely a že s nimi můžeš případně vyjednávat ;-) Držím palce a dej pak vědět, jak jste dopadli.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
holky, nevíte na kolik ti Brownies vyjdou? Znám je z Jiřáku a napadli mě jako první :)
Odpovědět
Takin' off, Navigators, Erika Fečová, Chamber Worcester, T.O.P. Dream Company - to je tak co mne na první pokus napadá. Všechno dobrý kapely, akorát trochu obsáhlejší, takže možná budou chtít víc peněz. Ale za zeptání nic nedáte. (aha, tak pardon, teď teprve jsem si všiml, že svatba již proběhla... ale nechám zde, kdyby to třeba zajímalo i někoho dalšího)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?