Živá kapela (ne klavesy a zpev) - Opavsko

Dobry den, Nevi někdo o zive kapele, ktera je stredne velka a obsahuje i nejake dechy? Nehledam duo, trio, klavesy a zpev. Moravskoslezsky kraj. Dekuji za odpoved, Veronika
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, škoda, že nechcete klávesy a zpěv :-( rádi bychom Vám přijeli zahrát. Tak zkuste Foxy Hunters, najdete je na Facebooku, ale nemají dechy, nicméně vše hrají doopravdy Live.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zaslala jsem Vám naši nabídku hudby, tak se mrkněte. A pokud Vám budeme vyhovovat, rádi Vám na svatbě zahrajeme. Za hudební skupinu KOKTEJL přeje dobrý den Yvona Juchelková.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, zkuste se podívat na naši kapelu Fantajm. Je nás 5, hrajeme na živo, dechy bohužel nemáme, ale máme housle, které zní v různých písničkách moc pěkně. Pokud se Vám budeme líbit, napište, poslala bych Vám repertoár a další informace. Zdraví, Míša :-)
Odpovědět
@nikapavlova dobry den, dekuji za informaci. Uz jsme se s pritelem tesili, ze si Vasi kapelu vybereme, ale bohuzel mate nas termin jiz obsazeny 😔 I tak moc dekuji, Veronika
Odpovědět
Profilova fotka
@verp To je mi moc líto... :-( třeba se potkáme při jiné příležitosti :-) Za celou kapelu Vám přeji klidné svatební přípravy, krásnou svatbu a v tuto chvíli hlavně krásné předvánoční a vánoční období ;-) Míša. S.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Poslechněte si prosím ukázky z našeho vebu. Máme velmi široký repertoár, který v případě zájmu zašlu včetně nabídky. V kapele máme i saxofon. Přeji hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, na Vaší svatbě na Opavsku Vám rád budu k dispozici - nabídce mám i kapely :-) Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?