Živá kapela - České Budějovice a okolí

Ahoj holky, poradíte mi prosím nějakou dobrou živou kapelu na svatbu nejlépe z Českých Budějovic a okolí? Bohužel nejsem odtud, tak vůbec nevím na koho se obrátit....děkuju moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Nejsme sice z ČB, ale jezdíme tam poměrně často. Hrajeme všehochuť, 50% česky, 50% anglicky. Repertoár přizpůsobujeme klientele. Ukázky jsou zde: www.bosaci.cz/repertoar2.html
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud bychom se Vám líbili, rádi Vám zahrajeme na svatbě v základní nebo rozšířené formaci hudební skupiny KOKTEJL. Můžeme nabídnout kvalitní aparaturu, barevnou hudbu, v rozšířené formaci čtyřzpěvy (všichni zpíváme) a rozsáhlý repartoár. Mrkněte se na IP, poslala jsem Vám naši nabídku i s cenou. Za skupinu KOKTEJL přeje hezký den Yvona Juchelková.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Poslechněte si prosím ukázky z našeho vebu. Máme velmi široký repertoár, který mohu zaslat včetně nabídky. Přeji hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, na Vaší svatbě Vám rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Dobrý den, poptávám kapelu z Českých Budějovic či Českého krumlova na svatbu 19.8.2022 prosím o zaslání cenových nabídek a repertoáru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?