Živá hudba na svatební obřad v Praze, kdo z vás ji měl?

Profilova fotka
Ahoj holky, kdo z vás měl živou hudbu na obřád v Praze? Přítel by jí moc chtěl, ale netušim, kolik by nás to vyšlo a chtěla bych taky nějaký reference. Můžete mi někoho doporučit?Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@ycelebrate Já to chápu, ale nedá mi to: Vy jste jen další zprostředkovatel, který nabízí jen další umělce, kteří jsou registrováni u Vás. Je to trochu podpásovka pro tento portál a nošení dříví do lesa. A dávat kilo na vašem webu za to, že jen pošlete nabídku a nemáte ani jistotu, že si vás dotyčný vybere, je trochu moc odvážné gesto.. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@artush1 Ano, máte pravdu. Přemýšleli jsme, jestli systém nastavit na provize z uskutečněné akce, ale to jsme nezrealizovali kvůli naší vizi - nechceme sloužit jako další agentura, která si bere provize a navyšuje tak cenu pro pořadatele. Můžete si předplatit tarif "Chci všechny kontakty" při registraci do konce roku za 1650 Kč. Nyní programujeme novinku "Třikrát a dost" - třikrát zaplatíte 100 kč a těchto 300 Kč Vám odečteme od aktivace paušálního tarifu "Chci všechny kontakty".
Odpovědět
My jsme si na party po obřadu zahráli živě sami (chápu - to každý nemůže) a posléze pokračovali reprodukovanou hudbou. Obojí bylo SUPR. Takže já osobně nevidím problém v ani jedné variantě. Ad na kolik to vyjde - reálné cenové nabídky vám asi sdělí přímo zdejší profesionálové, nicméně orientačně: - kolem 5000 lze sehnat duo "klavírista plus zpěvák/zpěvačka", a to nejen proslulé "samohrajkáře", ale dokonce i opravdového klavíristu a opravdovou zpěvačku (pak to ovšem nebude hudba taneční) - kolem 10000 lze sehnat kvalitní pětičlennou kapelu, která hraje všechno živě - kolem 15000 lze sehnat velkou kapelu (8-9 lidí) s plnou parádou - kolem 25000 lze sehnat bigband - kolem 100000 lze sehnat Tomáše Kluse s kytarou :) atd. Pointa je v tom, že je potřeba se rozhodnout, co konkrétně vlastně chcete a pak se dá zjišťovat, kolik to bude stát. Svatba je po pravdě řečeno natolik jedinečná záležitost, že (IMHO) cena by neměla být hlavním kritériem pro výběr služeb a požitků, které budete na svatbě mít. Pár bodů k zamyšlení (budu možná mírně duplicitní se sousedními vlákny, ale tak snad admin odpustí): - k jakému účelu bude kapela sloužit? (tanec, hudební kulisa, obojí - tady bych rád upozornil, že se jedná prakticky o mission impossible, koncert?) - jaký žánr preferujete (to se může zdát triviální, ale "všechny" nemusí být nutně automaticky správná odpověď - každý "nesnáší" něco jiného, další věc je, že ZEJMÉNA u malých kapel - čím užší žánrové zaměření, tím větší šance na to, že daná hudba bude kvalitní) - v jakém prostoru bude kapela hrát - zjednodušeně řečeno - bigband do hospody nenamačkáte a když ano - utrhne vám uši - opravdu je tak důležité, aby to byla živá hudba? Osobně - přiznávám to otevřeně předem - mám averzi vůči multižánrovým malým kapelám. Ve třech lidech prostě NELZE pořádně zahrát vše "od Bacha až po Vlacha", hrát tímto stylem vyžaduje odpovídající aranže a proměnlivé obsazení kapely - to se dělá velmi těžko. Řešením v případě malého prostoru, menšího počtu hostů na svatbě nebo třeba omezeného rozpočtu (dát za hudbu třeba tři čtvrtiny nákladů na celou svatbu nemusí být zrovna snem každého) je zvolit třeba jazzové trio, šansoniéra s klavíristou, smyčcové kvarteto apod. Nebo třeba rozumného DJ.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud máte zájem pouze o hudbu ke svatebnímu obřadu a ne k následnému (večernímu) veselí, mohu nabídnout své služby - klavírní doprovod svatebních obřadů. V případě zájmu najdete bližší informace na mých internetových stránkách nebo mne můžete kontaktovat zde přes interní poštu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?