Živá hudba na svatbu Jižní Čechy

Ahoj, můžete mi někdo doporučit živou hudbu na svatbu ideálně z Jižních Čech (1-3 členové)? Potřebuji na termín 17.6.2017 a bylo by to kousek od Tábora. Budu ráda za jakýkoliv tip. Předem díky, Lucka
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěla jsem doporučit Elizabeth, ale pak koukám a máte svatbu stejný datum jako my a my je máme na toto datum rezarvovaný v Táboře. Ale slyšela jsem samou chválu na Klávesyband :)
Odpovědět
To já také, ale ti jsou samozřejmě již zarezervovaní, bohužel :-(
Odpovědět
Labyrinth.Za nas jednicky :-)
Odpovědět
Leena222 : Díky za tip. Zahrají vše? Od kolika do kolika Vám hráli? Koukla jsem na stránky a vypadají slibně.
Odpovědět
Nám zahráli vše a naučili se pro nás svatební písničku na první tanec, tu neměli v repertoáru :) Hráli nám 9 hodin - od 18 hod do 3 do rána. A platili jsme 8 tisíc. Měli být dva - Tony a Tenka, ale nakonec byli tři, ještě přijel Lenky manžel skládat aparaturu a nakonec vytáhl kytaru a hrál taky :)
Odpovědět
Jinou kapelu už nemám sílu hledat, takže už je máme taky zamluvený - Labyrinth. Repertoár se mi líbí. Je jen škoda, že se Tony letos v lednu přestěhoval do Sokolova a nabízí buď pokud sežene, tak za sebe náhradu a nebo musíme zaplatit navíc pro něj 1500 za cestovné.
Odpovědět
@lucka357 Já myslím, že nebudete zklamaný, my byli nadšený a i hosté si hrozně chválili, pařili jsme jak blázniví :) Tyjo, to jsou mi novinky. Jako on zpíval skvěle. Pokud vám to rozpočet dovolí, asi bych si připlatila za jeho cesťák. A jinak Lenka, ta je fakt bravurní, nádhernej hlas. A navíc byli moc milí a vstřícní :) Ale kdyby rozpočet neumožnil, vím, že mají 4 člennou kapelu, tak snad ta náhrada za něj bude adekvátní :)
Odpovědět
leeena222: A můžu se ještě zeptat? Pomohli vám i s nějakýma soutěžema, hrama... Měli jste něco takového? Či jste si to zařizovali sami nebo jste neměli vůbec? Tak nějak nevím, zda mám něco takového zařadit...
Odpovědět
@lucka357 Já si nechávala šít šaty v Madoře přes salon v Týně, kde shodou okolností prodává, resp. vlastní ten salon, zpěvačka té kapely. A tak se mě její manžel ptal, jestli máme nějaké hry nebo tak a já jim řekla, že ne, že nic takovýho nechceme. Ale myslím, že když se ptal, že nám chtěl nabídnout, že nám to odmoderují a tak. Ale to se zeptejte, to nevím, my hry, tombolu a tak nechtěli, i jsme zjistili, že bysme na to za celý den neměli ani píď času něco takovýho pořádat, furt se tam něco dělo :-D Ale sezvali nám lidi na házení kytky, tanec a tak.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukněte ke mě do profilu a vyberte si hudbu z Vašeho okolí, ať neplatíte tolik za dopravu. Vlezte na mapu, zadejte město, váš rozpočet, vyberte kategorii Kapela a je to. Můžete si tak najít i kouzelníka, moderátora, nebo DJ a spousty dalších "
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?