Živá hudba na obřad i oslavu, 14.9.2019, Tábor

Dobrý den, hledám živou hudbu na obřad i následnou oslavu :) Na obřad bychom rádi housle nebo něco v tomto stylu, na oslavu a tanec potom kapelu :) Máte tipy? Díky moc :) Svatba bude kousek od Tábora
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Macii22, ráda bych Vám nabídla naši kapelu Fantajm. Zkuste se podívat na naše webové stránky i na facebook a pokud se Vám zalíbíme, napište a já Vám ráda pošlu cenovou nabídku a repertoár. Mějte se hezky, Míša S.
Odpovědět
Profilova fotka
DObrý den! V Táboře mám vynikající kolegy - housle a violoncello nebo houslové duo, mohu zajistit. Pošlu Vám zprávu.
Odpovědět
@artepertutti Dobrý den, mohu poprosit o kontakt a nabídku?:)
Odpovědět
@nikapavlova Dobrý den, můžete mi prosím poslat na email marcela.janouch@gmail.com nabídku a váš repertoár?:) děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@macii22 Již jsem posílala zprávu zde a myslím, že jsme již v mailovém spojení :)
Odpovědět
Profilova fotka
@macii22 Hezký sobotní den, ráda Vám ji posílám. Za chviličku by Vám měla dorazit :-) Zdraví, Míša S.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 14.09.2019 Vám na Vaší svatbě v Táboře rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, živá hudbu na svatební obřad v podání hudebníků, kteří nechají výběr repertoáru ve Vašich rukou a zahrají Vám tak co si přejete, je skvělou volbou. Ráda bych Vám představila alespoň některé možnosti hudebních uskupení: Smyčcové soubory - smyčcové duo, trio, kvarteto Harfa Klavír (klávesy) Saxofon Kytara Duo s houslemi - housle a harfa, housle a klavír, housle a kytara Varianta hudebníků v souboru může být ale také na Vaše přání - toto jsou nejžádanější svatební ansámbly. Jak již bylo zmíněno - repertoár hrají na výběr a přání snoubenců. Kontaktovat mne můžete zde nebo na webových stránkách přes kontaktní formulář či emailem. Krásný den Simona, harfistka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla mou kapelu Veronika & The Band pro hraní na vaší svatbě - hrajeme pop, jazz, swing, 60. léta, rocknroll, tak, aby si každá generace našla to své. Podívejte se na naše stránky a facebook a pokud by vás zaujal náš repertoár a styl, neváhejte se mi ozvat. S pozdravem Veronika Moudrá (Suchánková)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?