Živá hudba na obřad Boskovice 4.6.2022

17. led 202210

Hledáme živou hudbu na obřad v Boskovicích 4.6.2022 od 14:00. Jedná se o venkovní obřad. Rádi bychom někoho např. s houslemi, basou, kytara, apod. Děkuji za nabídky.

• Dobrý den,

ve Vaší oblasti mám spoustu kolegů houslistů, kteří by Vám mohli doprovodit Váš svatební obřad. Pošlete mi prosím na email nebo do SZ termín obřadu a přesné místo, abych mohla nabídnout houslistu z nejbližší vzdálenosti 🙂

Živý hudební doprovod Vám podbarví tento jedinečný den při příležitosti svatebního obřad nebo slavnostní hostiny a vytvoří nádhernou romantickou atmosféru.

♥ Nabízíme široké možnosti výběru hudebních nástrojů a skladby Vám rádi zahrajeme na přání snoubenců dle Vašeho výběru. Hudbu Vám rádi zajistíme z Vaší oblasti. ♥

♪ Smyčcové kvarteto, smyčcové trio/duo ♪ Harfa ♪ Klavír (klávesy) ♪ Saxofon ♪ Kytara ♪ Duo harfa a housle ♪ Duo housle a klavír/kytara ad.
    Více informací o hudebním doprovodu Vám rádi poskytneme - kontaktovat mne můžete zde nebo na webových stránkách přes kontaktní formulář či emailem.
    Krásný den
    Harfistka Simona

• Příspěvek byl smazán adminem, neboť nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.

Přidej příspěvek

Nenašli jste co jste hledali?

Hledat pouze v názvech témat
    Doporučení dodavatelé
    Brněnský DJ Boris ® nabízí hudební doprovod na Vaši svatbu včetně profi ozvučení. Maximální spolehlivost a jedinečné reference. Praxe 30 let!
    100% živá kapela - energický pop & rock pro váš velký den nebo sólo kytara/zpěv. Vše dle domluvy píseň na první tanec i akustickou produkci k obřadu.
    DJ Ondra. DJ na svatbu, akci, oslavu, párty. Máme nejlepší ceny pro Ostravu i okolí. Více informací na našem webu.
    Články od našich partnerů
    Snazší plánování svatby s WeMarry.io
    Pro pěknou svatbu nemusíte vyhrát v loterii. 6 tipů, jak
    Kolik stojí svatba? Tipy jak snížit náklady za svatbu na minimum
    Archiv článků od partnerů