Živá hudba -kapela,Eremy, Kolorez Brno

Máte někdo zkušenosti s kapelou Eremy anebo Kolorez? Jakožto zpěvačce se mi líbí, ale ne vždy jsou nahrávky a reál opravdu pravdivé, proto by mě zajímal názor ostatních. V hudbě jsem trošku náročnější, pač se nespokojím s kdečím a už vůbec ne s jedním zpěvákem nebo duem.Popřípadě pokud máte tip na jiné kapely v Brně a nejbližším okolí, tak sem s nimi.
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji hezký den! Už v jednom příspěvku jsem doporučoval kapelu Eremy a už to skoro vypadá, že mám s nimi něco společného :-D, ale opak je pravdou. Jen jsem stejně jako Vy jsem vybíravý a hned tak všechno se mě nelíbí. Kapela Eremy mě zaujala už jako doprovodná kapela Pavla Helana a pokaždé, když je slyším, tak říkám jo :-D Muzikanti jsou profíci, např. na klávesy hraje pan Daniel Kyzlink ( hráč orchestru MDB ) a všechno jsou to pohodový dobří lidé. Mám za to, že dobrý muzikant ze sebe nic nedělá a u nich to platí obzvlášť. Takže za mě určitě doporučuji! Zní jím to naživo jako na ukázce. Kapelu Kolorez jsem ještě neslyšel. Hezký den! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji hezký den! Už v jednom příspěvku jsem doporučoval kapelu Eremy a už to skoro vypadá, že mám s nimi něco společného :-D, ale opak je pravdou. Jen jsem stejně jako Vy vybíravý a hned tak všechno se mě nelíbí. Kapela Eremy mě zaujala už jako doprovodná kapela Pavla Helana a pokaždé, když je slyším, tak říkám jo :-D Muzikanti jsou profíci, např. na klávesy hraje pan Daniel Kyzlink ( hráč orchestru MDB ) a všechno jsou to pohodový dobří lidé. Mám za to, že dobrý muzikant ze sebe nic nedělá a u nich to platí obzvlášť. Takže za mě určitě doporučuji! Zní jím to naživo jako na ukázce. Kapelu Kolorez jsem ještě neslyšel. Hezký den! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?