Ziva hudba k poslechu a tanci na svatbu v Praze 22. 9. 2018

Ahoj, hledame zivou hudbu na svatbu 22. 9. 2018 s 20-40 lidmi. Jde pouze o oslavu po obradu, ktera bude probihat v hotelu na kraji Prahy. Jeste zminim, ze je pomerne mozne, ze hoste z ruznych duvodu nebudou moc tancit. Krome kapely by nam nevadila ani varianta mensiho hudebniho telesa (duo/trio apod) ve slozeni zpev a klavesy/kytara (radi budeme i za netradicnejsi nastroje jako saxofon, trubka...). Repertoarem bychom radi neco jako Eremy (http://www.eremy.cz/#repertoir), kteri bohuzel nemuzou. Prosime o vase nabidky :)
Odpovědět
Dobrý den, naší nabídku zasílám přes IP. S pozdravem skupina Cactus :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla mou kapelu Veronika & The Band pro hraní na vaší svatbě - hrajeme pop, jazz, swing, 60. léta, rocknroll, tak, aby si každá generace našla to své. Podívejte se na naše stránky a facebook a pokud by vás zaujal náš repertoár a styl, neváhejte se mi ozvat. S pozdravem Veronika Moudrá (Suchánková)
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, posílám interní zprávu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den.Mohu hrát sama,v Duu,nebo i s kapelou.Podívejte se prosím na naše webové stránky,třeba Vás zaujmeme.Máme široký repertoár napříč různými žánry,tak by jste si určitě vybrali. Děkuji a hezký den. Zpěvačka Martina
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?