Vypadla kapela - sháním hudbu na 16.12.2017 - SPĚCHÁ

Dobrý den, bohužel nám vypadala kapela na svatbu. Termín máme už 16.12.2017. Svatba se bude konat v Havířově, počet hostů 65. Prosím o nabídky s cenou za 8 hodin hudby. Prosím pouze o nabídky hudebních skupin, nikoli DJ. Děkuji Ota
Odpovědět
Dobrý večer, prosím vás nevím čemu v mém příspěvku někteří nerozumí. Hledáme hudební skupinu, nikoli DJe. Přesto mi do interní pošty píšou samí DJové a nabízejí, jak smyslu zbavení, své služby, o které nemáme absolutně zájem. Ještě jednou: my DJe nechceme, a to ani kdybychom nesehnali hudební skupinu. Zdá se mi, že někteří zcela ignorují základní požadavky potenciálního klienta a chtějí za každou cenu prosazovat jen své zájmy. Přitom nejsou schopni napsat do příspěvku, ale jen do interní pošty. Podbízivost a podlézávost některých DJů je opravdu strašná, navic píšou nabídky tak dlouhé, že se to nechce ani celé číst. Nyní oslovuji přímo DJ: poněkud se vnucujete svými dopředu sepsanými účelovými nabídkami. Píšete, jak jste šíleně vytížení, že hrajete všechny pátky a soboty, přitom mnou požadované datum máte jakoby zázrakem volné. Mimo jiné nabízíte i fotografa, kameramana a kdo ví co ještě. No já jsem z vás hotový. Ještě potřebuji sehnat boty, kravatu a fialové slipy - to asi taky někteří zvládnou že? To mě opravdu naštvalo. Že jsem se vůbec ptal.
Odpovědět
Profilova fotka
To jste vystihl! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den,16.12. 2017 máme volný termín,mrkněte na náš web děkuji. Jsme z Třince
Odpovědět
@orchestraparty Dobrý den,máte zprávu v IP děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@gabinka92 3.3.2018 nemáme volno děkujeme za zájem, napsala jsem Vám i soukromně.
Odpovědět
Dobrý den, naší nabídku zasílám přes IP. S pozdravem skupina Cactus :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pobavil mne Váš ( @drabina88 ) příspěvek Oto ... Ale souhlasím s Vámi ;-) . Rozhodně Vám mohu doporučit výbornou ostravskou kapelu "Mr.Day" (nenechte se zmást názvem :-) ). S kluky z kapely jsme se již několikrát na pár svatbách sešli a musím uznat, že opravdu UMÍ !!! Kontakt na člena kapely, který řeší termíny, Vám zasílám do interní pošty. Dovolil jsem si za Vás také zjistit, zda má kapela volno. K dnešnímu dni stále Má :D . Přeji rychlou a hlavně šťastnou volbu.
Odpovědět
Dobrý den,děkujeme všem za pomoc a informace ,hudební skupinu jsme si již vybrali.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Velmi rádi zahrajeme na Vaší svatbě. Hudební ukázky a náš kompletní profil si můžete prohlédnout a poslechnout na našich webových stránkách. Budu se těšit na spolupráci. S přáním pěkného dne. Jaromír Opiela
Odpovědět
@jaromiro123 Dobrý den , jste další v pořadí který neumí číst. Hned nad Vašim příspěvkem je poděkování za pomoc a informace .Hudební skupinu už máme. Ale nebojte takových je tady víc.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?