Vybrat si hudbu ?

Profilova fotka
Zdravím nevěsty a prosím o názor :)) Budeme mít menší svatbu (20lidí), proto neřeším nějakého extra DJe . Hudbu bude pouštět kamarád, který odehraje semtam nějakou tu zábavu. Jde mi o to, zda nechat výběr čistě na něm nebo si vybrat a sepsat hudbu sama ?? Přemýlela jsem i o tom, napsat hostům předem ať si každý napíše 5písniček a každou hodinku se zahraje pár ,,písniček na přání" :) Co vy na to ?
Odpovědět
@certice85 psat hostum urcite ne.... a pozor na kamarada...vetsinou kdyz to neni najaty profik a je to kamos tak se zlije a pokazi hrani....chtit kseft od rodiny je to nejhorší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@simona007 : Takže písničky na přání špatný nápad ?
Odpovědět
@certice85 Já si myslím, že i 20 lidi si zaslouží fajn hudbu. Souhlasím s @simona007 , že na kšefty s kamarády a rodinou bych si dala pozor. Pokud kamaráda, tak mít stejně řádnou smlouvu a zaplatit mu jako Dj. Jinak bych udělala seznam interpretů a skladeb, které máte rádi vy, aby je Dj hrál častěji a seznam těch, které nechcete aby hrál. A podle skladby hostů bych také určila, zda se budou hrát třeba lidovky a dechovka, případně třeba Vondráčková s Michalem Davidem. Aby kamarád nejel jen to, co má rád on, ale pokryl všechny hosty. A ještě by to chtělo seznam písní na první tanec a podobné.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Písničky na přání je stadard. Je to příjemné pro hosty. Nebudu mluvit o vhodnosti kamaráda, protože byste mi nevěřila. Myslím si, že lze jednoznačně souhlasit se Simonou007. Kamarádi na focení, natáčení a hudbu není cesta. A to že Vás je dvacet, je naprosto ok. Když budete mít zájem, pošlu pár fotek z oslavy 20 ti členné svatby (na Váš mejlík). Skončili jsme ve 4:30 a bylo to super.
Odpovědět
Profilova fotka
@djzdenek : Ok, prosim si tedy par fotecek na mejlik : mmala.horice@seznam.cz :)
Odpovědět
@certice85 pisnicky na prani spatny napad...kdyby nahodou se nektera nezahrala, tak budes dalsich deset let poslouchat jak zrovna tete marence jste tu jeji nezahrali :-) a navic by jsi s tim mela dalsi starost na vic (napsat hostum, vysvetlit proc, cejat az ti odpovi, vsechny si nspsat nedej boze kdyby jsi na nekterou zapomnela).....jako ono to zni jako extrem, ale na svatbe musis byt pripravena opravdu na vsechno :-) Pokud vas je dvacet, tak treba az na svatbe muzou prijit za dj a rict mu co by chteli... Ale vidim, ze zacinate teprve planovat a vsadila bych se, ze pocet hostu se jeste rozroste :-)
Odpovědět
Ahoj, nemyslím si, že kamarád je špatný nápad. Když víte, že je to člověk, na kterého je spoleh, asi bych se nebála. Odrazovat může samozřejmě ten, kdo má špatné zkušenosti, ale já bych se nebála. Na naší svatbě to řešíme stejným způsobem. Budeme mít playlist a sestavu písniček si sepíšeme sami s konzultací i ostatních kamarádů
Odpovědět
Profilova fotka
@srbkvl : Budete mít svůj playlist na celou dobu ?
Odpovědět
Profilova fotka
@srbkvl Zdravím. Víte, ono to není o spolehlivém kamarádovi. Když domyslíte, že vlastní obřad, oběd a popovídání s příbuznými se odbude během 4 - 5 ti hodin, ale zábavu je potřeba udržet na plné obrátky 8 - 10 hodin. A to není o tom, že kamarád pouští hudbu. Víte, zažil jsem na svatbách mnoho kamarádů jako fotografy ( což je stejný případ s pouštěním hudby) a výsledek byl fakt triskní. Buď byli odsouzeni k tomu, že vlastně svatbu neprožili a jen lítali, aby udělali co nejvíce fotek, nebo ve 20 hodin ani nevěděli, kde mají foťák. Ty nevěsty, které si prožili totéž s kamarády u noťase, tak v drtivé většině to nedoporučují. Taky tu na Beremku byl blog o tomto tématu. Dá se ledacos uskromnit. Je jasné, že nemá každý na plnou výbavu služeb, ale DJ nebo kapela, focení a video patří do kategorie zásadních služeb, které zůstanou v paměti všech svatebčanů a profesionálně řízená zábava DJ, nebo kapelou je naprosto rozhodující, pro plnohopdnotnou oslavu a všeobecnou spokojenost hostů. To je jen zkušenost z naší práce pro Vás nevěsty :-)
Odpovědět
@srbkvl my meli na svatbe kapelu, takze spatnou zkusenost nemam, ale cetla jsem tu hodne prispevku na toto tema a spoustu zklamanych nevest.....
Odpovědět
Jelikož máme obřad odpoledne, pak focení a další náležitosti, tak ano, budeme mít svůj playlist. Máme malou svatbu o 25lidech, budeme v jednom pronajatém penziónu, jen sami bez obsluhy, prostě taková rodinná oslava našeho manželství. Ale to už je na každém jak si to zařídí a jakou máš představu o svatbě.:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?