Volný DJ?

Hledám DJ, který má volno na 15.8.2015? Zkušenosti a relativně cenově přijatelný??? Měli jsme domluveného od 14:30 do 4:00 rána za 2.000,-
Odpovědět
Profilova fotka
To je cena, které je asi těžko konkurovat. Profík DJ za tu cenu se asi nenajde žádný, to spíš někdo z kamarádů, kdo by si nepočítal čas...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 200 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek PS: ale bohužel této ceně nemohu ani z daleka konkurovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Já ani tak nenanabízím své služby,neboť to k Vám mám přes půl republiky a cena jen za dopravu by byla větší než kolik jste měla domluveno s DJ který vám vypadl. Já bych se chtěl jen lehce vyjádřit právě k honoráři.Pokud dobře počítám tak DJ by měl hrát 13,5h za 2000 - to je slabých 150kč na hodinu. Každý DJ má svou cenu,ale tato se mi zdá velice podezřele nízká (tedy pokud zrovna ten DJ není Váš příbuzný nebo blízký kamarád). Vemte si, že profi dj k vám přijede vozem - těžko si aparát přiveze na trakaři který nemá žádnou spotřebu paliva,přiveze profi zvukovou a světelnou aparaturu která se nadá sbouchat někde na koleně ale stojí hodně peněz,i nová muzika se většinou kupuje, a to nepočítám čas DJ který je s Vámi prakticky celý den.Pravda - je to pro většinu z nás koníček,děláme to rádi,ale ta služba kterou nabízíme musí být nějak adekvátně ohodnocena. Jak píše kolega přede mnou - opravdu se této ceně konkuruje jen těžko. Přeji všem snoubencům krásné svatby a kolegům DJ spokojené svatebčany kteří budou na ten velký den dlouho vzpomínat. Jirka Votava - DJ Goro
Odpovědět
Profilova fotka
:-) Nevím jestli slečna nemyslela 2000,- Euro, ale to bychom jistě slečně všichni rozmluvili, že je to moc. Myslím si ale, že za 2000,- Kč je to dobrá cena za virtuálního DJ. Uděláme to tak, že si zajistíte v místě příjem internetu s projektorem na plátno a připojíte se po Skype videokonferencí na svatbu, kterou budu ten den hrát a tak jen zajistěte k PC dvě bedny od HiFi a JE TO :-) Jen se musíte příspůsobit časově na podkres k obědu a první tanec :-) Nakonec můžete i udělat hry podle toho co uvidíte. Vlastně se můžete jen na to dívat jak na film u telky :-) Přeji krásnou svatbu, spoustu štěstí, zdraví, lásky a manželství na věky DJ Zdeněk :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kolegové, slečna už dnes ví, že tady hledá právě proto, že měla domluveného DJ za 2 000 Kč. A my víme, že domluvit si DJ za 2 000 Kč ještě neznamená, že jsou DJ, kteří za 2 000 Kč 13,5 hodiny skutečně hrají. Pokud je výjimka, tak jen potvrzuje toto pravidlo.
Odpovědět
Dobře jste se pustili...jen jsem zmínila co jsem měla domluvené, zmíněný hrává na místní diskotéce, ale žádný profík, proto ta cena. Nepotřebuju profi DJ, budu mít svůj playlist, bude přístup na internet a také mám možnost vlastní aparatury (když bude mít svou, tím lépe).... potřebuji člověka, který má zkušenosti s hraním na akcích a vyhoví požadavkům hostů a ceny co mi chodily do zpráv, kdy by stálo odehrání 13 hodin 8000,- jsou pro mě opravdu hodně (tím nehaním profi DJ, jako jste i vy, kteří určitě znají svou cenu).
Odpovědět
Profilova fotka
No ono to tak bývá, hlavně u těch méně spolehlivých. Nejdříve se nabídnou za cenu opravdu směšnou ( nezlobte se ) a pak se jim sejde více nabídek. No tak vezmou tu nejlukrativnější a to ostatní, co mají za pár kaček prostě zruší. Ani náhradu za sebe neseženou, samozřejmě, za tyto peníze NIKDO nehraje.. Teď vám asi nezbude nic jiného, než si nějakého profíka objednat. Všem nevěstám doporučuji, aby to udělaly rovnou a tak si ušetřily nervy a stres před svatbou. Často to tak je - za málo peněz - málo muziky.. Držím palce ať někoho šikovného za ROZUMNÉ peníze seženete... :-)
Odpovědět
Doporučuji pujčit si bedýnky, vzít notas a postavit tam babicku, za dvojku bude rada k duchodu :D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?