Volná kapela na naši svatbu 15.7.?

Hledáme kapelu min. o 3 členech, ideální kytara, klávesy, v kapele i zpěvačka. Žánr pop+na začátek klasika. Předem děkuji za nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Tento termín máme zatím volný, tak že si dovoluji nabídnout naší kapelu. Myslím, že jsme pro Vás ideální. Máme velmi široký repertoár a hrajeme na živo v triu (Bicí nástroje, el. kytara, klávesy). Podrobnosti zasílám do IP. Těším se na odpověď a přeji hezký den. S pozdravem Opiela Jaromír
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, v termínu sobota 15.07. Vám na Vaší svatbě v Karviné rád budu k dispozici: DJ HENRY - ta nejlepší hudba všech dob a žánrů, praxe od roku 1994 po celé ČR, stovky úspěšně realizovaných svateb. Služba "na klíč" vč. aparatury a moderování; možnost ozvučení obřadu, kombinace s kapelou, živými hudebníky a dalším programem pro Vaši skvělou svatební párty. * Pokud opravdu trváte na kapele, mám pro Vás to pravé řešení. Děkuju Vám za odpověď a doufám v naši budoucí spolupráci ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda nabídnu svou kapelu, máme ještě volno. Hrajeme pop, jazz, 60. léta, rocknroll ve složení zpěv, piano, kontrabas a bicí nástroje. Koukněte se na náš web a v případě zájmu se ozvěte. S pozdravem Veronika Moudrá (Suchánková)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?