Vlastní hudba na svatbu, pošlete nápady

Profilova fotka
Rozhodli jsme se pro vlastní hudbu pouštěnou z noťasu, Dj ani kapela se nám nehodí. Mám už stažené nějaké písničky ale nevím si stím rady a navíc je toho málo. Kdo to tak takhle řešil nebo bude řešit pomozne. Pošlete nápady nebo i třeba celý playlist. děkuji.
Odpovědět
Už se to tu řešilo v dřívějších tématech, my to máme úplně stejně. Playlisty budu dávat do kupy postupem času. Určitě je dobré mít několikero druhů podle situace (k obědu, něco na povídání po obědě, disco ve večerních hodinách - 80. a 90. léta, něco z novinek...), já mám ještě domluvené dva kamarády, kteří se mi budou starat o jakés takés fungování. Na dobrý nápad mě tu přivedla jedna nevěsta a to zeptat se předem hostů na jednu až dvě jejich oblíbené písničky, ty zařadit do jakéhosi playlistu na přání, ať si každý poslechne i něco z toho co se líbí jemu.
Odpovědět
hudbu na obřad nám zajišťovala svatební agentura, ale na hostině jsme pak měli také hudbu z noťasu (napojený na velké bedny) a hudbu pouštěl kamarád a super, měli jsme přímo jen naše písničky, co se nám líbí, zábava byla parádní a na DJovi či kapele jsme ušetřili :-). Playlist pohledám a pošlu přes IP ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janictourek ahoj mohla bys mi posím taky poslat playlist písniček? Zaúkolovala jsem synovce, ale zjistila jsem, že nic nemá a příští sobotu máme svatbu. Tak to musím po chvilkách nějak dát dohromady. Ach jo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my máme na ofiko hostinu kapelu, ale pak už taky jen hudbu z noťasu. Už na tom děláme skoro měsíc...pořád jen stahujem :-) Na stránce karaoketexty je abecední seznam snad všech interpretů, tak jsem to projížděla a vypisovala ty, co se mi líbili a teď stahujem většinou celý alba nebo výběry a z toho to pak posloucháme a ukládáme...pak to musíme ještě seřadit a protřídit znova. Zatím se nám povedlo asi tak 15h hudby a pak nám to bude korigovat kamarád....docela se u toho i nasmějem, protože některý "hitovky" jsou vážně super...třeba včera jsme projížděli Dádu Patrasovou a málem jsme padli :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
tak mě napadlo kouknout na stránky nějakých kapel co hrají na svatbách a oni tam mají repertoar co hrají. tak podle toho už jsem si něco nastahovala aby byla nějaká ta klasika ale dál nevím a navíc si nevím rady s tím jak to seřadit a tak. Taky už jsem zaukolovala manžela kámošky a bude se nám o to starat ale zas aby u toho nemusel být celou dobu chudák, aby se mohl taky trošku bavit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janictourek ahoj, mohla bych taky poprosit o tip na play list??? Díky moc. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem vcera dodelala playlist asi z 500 pisnicek a uz to nechci ani videt:-D Ale zacala jsem ti,ze jsem v praci poslouchala radio a psala si nazvy...pak kdyz jedes pres youtube najdes v odkazech dalsi pisnicky na ktere jsi davno zapomelaB-) Kdybych vedela jak rada ti ho poslu ale ma to 30 GB:-( Jo a kazdemu pisnu do programu at si klidne neco prinese.
Odpovědět
Profilova fotka
@janictourek Prosím, prosím, pošlete mi taky nějaký playlist? Děkuji moc. :)
Odpovědět
Ahoj, taky moc moc prosím o nějaký playlist, svatba se blíží a já nemám aniˇťuk .... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janictourek - mohla bych taky poprosit o tvůj playlist? vdávám se za 3 týdny a nic moc nemám...:-(
Odpovědět
Profilova fotka
@janictourek ahojky,mohla bych taky poprosit o ten playlist,děkuji moc:)
Odpovědět
já jsem si včera stáhla Now That's What I Call Wedding Album - jsou to 3 CD... nejhranější písničky na svatbách v UK... ale samozřejmě tam nejsou české písničky... http://www.giftofsound.co.uk/do/produ... ...dole je seznam, CD 1 jsou víceméně ploužáky, CD 2 oldies a na CD 3 směs tanečních....
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj,mohla bych poprosit take o vas playlist? Dekuji moc. Puvodne jsem chtela kapelu,ale nedari se mi nikoho sehnat,ach jo a termin se blizi a blizi.
Odpovědět
já si na to našla repertoár nějakého DJe http://www.hudebniskupina.com/downloa... a podle toho si stáhla písničky, co se mi líbí...
Odpovědět
nějaký ten pátek zpátky vyšla serie CD "Bravo hity" - tam byly všechny ty známé pecky na které se paří a zná je prakticky každý. Těch CD bylo určitě aspoň 10. Z toho by se dalo pro inspiraci čerpat-na netu se dá určitě sehnat obrázek obalu, kde je seznam všech písniček na CD.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Můžu také poprosit o play list :-) jsem nějak mimo a nevím co sehnat :-/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
@janictourek ahoj, mohla bych poprosit taky o poslání playlistu? děkuju
Odpovědět
@emc viz IP ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
ahojky holky nemáte k poslání některá ještě playlist - moc prosím děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Holky, mohly byste mi taky některá poslat playlist k tancování??? Děkuju :-) judlinka.d@seznam.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Nechci nic říkat, mám odehráno jako DJ přes 200 svateb / i v USA a Irsku / a jako moderátor jsem jich i desítky pouze moderoval / hrála kapela /. Jenom bych Vám poradil, ať nejste zklamaní.. Pouštět muziku z notebooku nebo hrát muziku z nevěsty vytvořeného playlistu je v pohodě, máte-li malou svatbu cca do 15 lidí a co je důležité, musíte být naladěni na " stejnou notu ". Co se totiž líbí nevěstě a ženichovi, nemusí se líbit ostatním.. A doslova vnucovat hostům svůj styl, to nedělá na svatbě dobrotu.. Osobně jsem zažil svatbu, kde bylo 80 hostů a ženich trval na playlistu, který si vytvořil s nevěstou. Bohužel pro ostatní, jednalo se o fanoušky Ozzyho Osbourna a jemu podobných kapel. Dvě hodiny hrála hudba, která bavila jen ty dva, ostatní se nudili a bohužel, odcházeli i domů... Byl jsem povolán ve stylu " last minute " a dohrálo se do 5.00 hodin ráno a lidé se bavili....každého věku. I když vám přijde platit za DJ jako zbytečnost, věřte, že správný DJ má především hudební přehled, navodí atmosféru a hlavně citlivě vybírá písně tak, aby se celá společnost bavila.. Platba přitom není tak vysoká, abyste si Váš největší den nechali zkazit... Být Vámi, nechal bych kompletní starost o hudbu opravdu profesionálům.. To nehovořím o tom, že jinak zní klasická věž v prostoru, kde je 5 lidí a kde naopak 30. Neuslyšíte z věže de facto nic, protože bude přehlušena svatební zábavou... A v neposlední řadě, moderování soutěží, čtení přáníček a profesionální mluvené slovo..To vše udělá z Vaší svatby okamžik, na který budete vzpomínat rádi... Za pravdu mi může dát i cca 12 párů svatebčanů právě z tohoto fóra, pro které jsme svatební zábavu připravovali..../ Praha, Most, Děčín, Náchod, Liberec, Ústí nad Labem, Hradec Králové, Beroun, Česká Lípa, Jilemnice, Žatec a další / . Nenutím Vás milé nevěsty do změny Vašeho názoru, ale věřte, že hudba dle vlastního playlistu pouštěná někde z věže...to není svatba... To už klidně můžete pronajmout projekci / cca 500 Kč,- / a někde na stěnu promítat videa z YOU TUBE..Budete to mít i s video klipy :) Do 15 lidí, dejme tomu.....Ale pro větší svatbu....uvidíte, že to nebude ono... Profesionální DJ s hudební a světelnou aparaturou Vás nezrujnuje.....naopak jsou ceny myslím příznivé.... Všem hezký den...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@majdalenkakiki Potřebujete práci, aby jste se nenudila a nepsala tady takové stupidní příspěvky.
Odpovědět
Profilova fotka
@primaparty Jako DJ musím souhlasit, letos dělám s přítelkyní vlastní svatbu a ačkoliv playlisty mám, tak jsem tuto možnost zavrhl, přece jen DJ musí reagovat na situaci a podle toho hrát, navíc načasování je takřka nemožné. Proto ani já ani nikdo jiný není schopen vytvořit univerzální playlist pro všechny. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?