Varovani na praktiky dj

Ahoj holky - realne nevesty.... Jen sjem vas chtela upozornit na neco, co vam dost muze zneprijemnit pripravy, jako me... Mozna to je vseobecne znama vec, ale ja ji nevedela.... Davejte si opravdu dobry pozor na vyber dj. Stalo se me a po blizsim zkoumani jsem nebyla jedina, komu dj na prvni chvili schvali termin a na posledni chvili termin zrusi a posila ze sebe "adekvatni" nahradu....adekvatni nahrada nema ani profil, ani web natoz reference. Dostanete se do stresu a tlaku mu na to pristoupit, protoze tyden dopredu uz nikoho nesezenete.... Budu vam drzet palce aby byl vas vyber ten spravny...
Odpovědět
1
2
Tak to je dobrá prasárna... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, bohužel se stává, že mi volají nevěsty a nešťastné u mne neúspěšně shánějí náhradu za jiného dodavatele, co produkci na poslední chvíli zrušil a ani náhradu nezajistil. Je na to jediná rada...pár ušetřených stovek za to nestojí a proto doporučuji všem zájemcům vybírat z řad skutečně prověřených hudebníku. Osobně bych si zrušení akce "jen tak" nedovolil. Hrál jsem v horečkách i s anginou apod...ono to je také způsobeno tím, že se tím živím a záleží mi nejen na kladné pověsti...přeji všem nevěstám aby se do těchto situací dostávaly co nejméně...
Odpovědět
Nám se stalo něco podobného a informaci o tom, že náš DJ Jarda Šetlík posílá náhradníka jsme se dozvěděli po obřadu. Protože sms poslal v 11.20 a nám obřad začal v 11.oo. Každopádně to pokazilo celou svatební zábavu,protože krom prvního manž.tance neměl náhradík nic připraveného a přijel pozdě atd. Takže nevěsty souhlasím s nna a opravdu dávejte velký pozor při výběru!
Odpovědět
Profilova fotka
Nemůžete odsuzovat všechny Dj ! Kamarádka mi dohodila Dj na mou svatbu a mohu říci že takovejch bude určitě málo ! Je to člověk co má rád svou práci která ho baví veškerá domluva a cena byla super . Jezdí o dvě hodiny dříve moderuje a i ozvučuje obřady . Pozor zahraje vše jakoukoli písničku to jsme koukali ! Klidně ho holky doporučím :-) . Jen chci ještě říci tady DJ aby si uvědomili jaký to je pro nevěstu asi hrozný když dj na její svatbu nepřijede ! ! Berte kšefty o kterých víte že budete na 100% !!
Odpovědět
Profilova fotka
Naprosto souhlasím se Sonídem a to, že zde někdo nabízí své služby pod falešným profilem (vím, že je tu bohužel více takových "šetřílků" ) už samo o sobě vypovídá o charakteru takového člověka! Ale tohle by si především měl hlídat administrátor,protože nejen, že je to nekorektní vůči profesionálům a on sám přichází o peníze za placenou reklamu,ale pak by jistě nemohla nastat výše zmíněná situace,protože věřím,že každý ze zdejších profíků si na poctivém přístupu a práci a následných kladných referencích zakládá a považuje si jich! Já sám jsem Vám (dnes už mladá paní) zasílal nabídku 8.2.2015 a Váš svatební termín zůstal svatbou neobsazený! Je to škoda, protože v mém případě by se Vám nic takového nemohlo stát. Takže jak píše i Dj Sonido... pár ušetřených stokorun (a moje nabídka myslím nebyla drahá - běžná cena profíka za poctivě odvedenou práci) rozhodně nestojí za zkaženou svatbu.... I kdyby jste se ozvala až v den svatby dalo by se to řešit - pokud nemám jinou svatbu či soukr.akci a hraji jen na své pravidelné akci v klubu,kde se nás střídá více není problém se domluvit...
Odpovědět
Profilova fotka
Opět rozdíl profík vs. amatér. Profík si to nedovolí, protože: 1. Tato práce jej živí 2. Riskuje své jméno a svou pověst Jediný problém v celé této problematice je cena. Často jde opravdu o pár stokorun a obrovský risk pro klienta. Ano, profík je krapet dražší, ale to má své důvody: Nevěsty, napsal jsem nedávno na toto téma článek, ve kterém se snažím objasnit důvody rozdílných cen. Kolegové, určitě doplňte, pokud Vás něco napadne.
Odpovědět
@dj_libor_velek ano je pravda,že jsme od Vás nabídku měli,ale i od dalších cca 40-ti ať už tady označených PRO nebo z jiných doporučení. Bohužel jsme to brali popořádku a po osobní schůzce se zmíněným Jardou Šetlíkem jsme vybrali. Ale nepsala jsem to sem proto abych slyšela, že jsem udělala chybu (samozřejmě vím,že jsem jí naším výběrem udělala),ale proto aby se to i dalším budoucím nevěstám nestalo.Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
K příspěvku kv_production bych dodal jen jediné milé nevěsty - přečtěte si jej pozorně a především si samy poctivě zodpovězte "anketní otázku" - Představte si, že jste profesionální dj či hudebník, se všemi náklady a především časem který každé jednotlivé produkci musíte věnovat,aby jste neriskovali své dobré jméno a dobrou pověst a aby vás tato práce uživila - ZA KOLIK BY JSTE HRÁLI VY???
Odpovědět
Profilova fotka
@lenickaondrik Dobrý den, je jasné, že nabídek se sejde spousta,ta moje odpověď neměla být výčitkou vůči Vám,že jste si vybrali někoho jiného, to je naprosto v pořádku, jen jsem tím chtěl upozornit stejně jako vy ostatní nevěsty,že je opravdu důležité pečlivě vybírat a rozhodovat se na základě více kritérií než je např.jen cena - na základě referencí nejen tady na Beremku,ale i jinde na netu. Neberte to tedy ve zlém, náš cíl - upozornit na to,že někde bylo něco špatně - byl v zájmu nás obou,aby se budoucím nevěstám něco podobného nestalo. Děkuji :-)
Odpovědět
@dj_libor_velek neberu,díky
Odpovědět
Profilova fotka
Samozřejmě rozhořčení nevěsty chápu, i mě se několikrát i letos stalo, že mi volali jak na kapelu (která se ani netajila prý tím, že má lepší "kšeft" v Německu), tak i na DJ, že jim týden před plánovanou svatbou odřekl. Z mého hlediska je nekorektní, neprofesionální a hlavně "pěkná sviňárna" odřeknout jakékoli hraní. Ano, kapela se může rozpadnout, DJovi odejde aparát a nestihne si pořídit jiný, nebo mu věci ukradnou - i to se stalo, ale v tom případě je hned nejlepší ZAVOLAT nebo NAPSAT nevěstě co se stalo a nabídnout jí řešení (doporučením někoho z kolegů). To, že je zde jen z oblasti zajištění hudby 60 oficiálních hudebníků a možná i dvojnásobek těch skrytých neplatičů, to bych ani neřešil. Zkrátka, když to jde, tak víme, kdo toho vždy využije :) Ale jak je to s hudbou, je dobré vědět, na co si dávat pozor. Co se mi však letos stalo (poprvé) - že domluvený termín mi nevěsty zrušily (lépe řečeno ani se nenamáhaly zrušit) třeba i dva týdny před termínem. Chápu, že se mohou třeba rozejít, ale všude to zrušit a na hudbu zapomenout.. je přinejmenším divné. Chápu také, že na poslední chvíli se "rozhodnou" třeba pro kapelu a ne DJ (ano, mohl jsem si vše pojistit smlouvou)... Tak bych chtěl apelovat jak na zde působící muzikanty a DJ (skryté i ty PRO) tak i nevěsty a ženichy, co hledají dobru zábavu na svou svatbu, aby se po vzájemných prvních dohodách také dohodli alespoň na smlouvě, nebo i jinak pojistili jak slib svůj tak protější strany, aby ten týden před plánovanou svatbou neměl nikdo nervy, zda vůbec vše podle toho, jak jste si to zařídili (a to je nejen hudba, ale i květiny, fotograf, popřípadě auto, dort a další...) Budoucím novomanželům přeji dobré a pohodové hledání (od toho beremese je) a dodavatelům hodně dobře odvedené práce i na příští rok.
Odpovědět
Profilova fotka
@dj_libor_velek a kv_prodaction Nádherně jste to napsali. Jako skoro profík mám zde reklamu cca 4-5let. S kapelou hrajeme okolo 90ti akcí za rok, z toho je 30-40svateb. Sám denodenně zažívám telefonáty klientů, kterým z nějakých důvodů vypadla kapela. Absolutně nechápu přístupy některých profesionálů ať už z řad djs nebo kapel. Sice nás hudba neživí, ačkoliv by to tak mohlo vypadat, nikdy bych si nedovolil takové jednání. I mně jde o dobré jméno sebe i kapely a o co nejlepší provedený výkon. A úplně skvěle to napsal dj Libor Velek ohledně ceny. A za kolik byste to odehráli vy? ;)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
lukashsax: Děkuji,ale jen jsem v podstatě okopíroval a trochu rozšířil to co napsali z kv_production :-) A skvěle to napsal i artush1 - je potřebná oboustranná komunikace. I mě se už párkrát stalo,že se díky více poptávkám "zapomnělo" informovat, že si snoubenci nakonec vybrali někoho jiného a já zbytečně držel termín,který jsem mohl obsadit jinou svatbou. Přeji tedy všem snoubencům jen skvělou zábavu a ničím nezkaženou svatbu a všem profíkům hodně zdaru v jejich nelehké práci :-)
Odpovědět
@nna Nemyslím to vůbec zle na tebe, ale hlavní poučení, kterého z toho plyne pro zdejší nevěsty, by mělo být, aby měly na vše smlouvu. Povahu smlouvy má i domluva v e-mailu, ale je třeba, aby byla jasná.
Odpovědět
@zorro4 já a manžel jsme s naším DJ Jardou Šetlíkem smlouvu měli(i když ne asi uplně 100%) a stejně nám v den svatby napsal, že posílá náhradu. Spíš bych řekla,že je to o slušnosti a úctě jak k jejich práci tak i lidem!
Odpovědět
Profilova fotka
Slušnost a úcta, ano, o tom je to taky, kdo zde máme zaplacený profil PRO, tak právě toto nabízíme! Jsme hmatatelní lidé, kteří si stojí za svojí nabídkou a protože si inzerci platíme, nedovolíme si zákazníka jakkoliv podvést, nebo něco nedodržet. Následné recenze, kritiky a příspěvky v diskuzi by nás doslova zničily! Pokud se podíváte na jiné weby s nabídkou svatebních služeb, máte tam jen kontakty a musíte si složitě shánět recenze a ověřovat, zda je vše OK. Stejně jako když si kupuji cokoliv z internetu. Než něco levnější z neověřeného obchodu, který zde za měsíc nemusí ani být, radši si připlatím a jdu vybírat tam, kde to znám, kamenný obchod s historií a kde budu moct případně reklamovat. Největší přínos pro nevěsty tady na Beremese vidím v tom, že tady máte všechny služby prověřené uživately, kdo s kým byl jak spokojen, recenze tady se nedají ošulit a vymyslet, máte fotky, názory a kdybych já vybíral z nabídek, sebevýhodnější nabídku od prázdného profilu, nebo doporučení od "nevěsty", která zde nemá skutečný profil s fotkami ze svatby, bych okamžitě vyřadil a zaměřil bych se na ověřené, hmatatelné nabídky. Přeji všem, aby svatby vyšly a neměli jste důvod psát do rubrik Last minut příspěvky začínající slovy - pomozte, vypadl nám, odřekl nám...Dual Music
Odpovědět
Profilova fotka
@kv_production Asi mě ukamenujete. První bod článku klasicky - drahá hudba. Já bych náklady na dobrého DJ na svatbu neobhajoval drahými CD. Samozřejmě je dobré kupovat hudbu ve známé kvalitě apod. Není však v dnešní době nutno kupovat soubory za nesmyslně vysoké peníze. Já nesouhlasím se strašákem drahý DJ = kupuje drahou hudbu. Já mou hodnotu vidím tedy v úplně jiných věcech. DJ dnes nemusí kupovat hudbu vůbec draze. MP3/FLAC stojí i jednotky korun za jakoukoli hudbu. Kdo z vás si skutečně myslí, že zahrát na svatbě MP3 staženou z ulož.to je nelegální? (já uloz.to nepoužívám třeba právě pro naprosto neodhadnutelnou kvalitu, která je často nedostačující). Používám zásadně soubory ze známých zdrojů v top kvalitě, které, přiznávám se, kupuji vlastně levně. Asi know how. Svou cenu jsem nikdy netvořil dle mé schopnosti či neschopnosti sehnat písně za rozumné peníze. Na svatbě umím pořídit jakoukoli muziku a na přání ji zahrát i když ji nemám zrovna v PC. Kupuje-li někdo CD a tahá na svatbu kufry se stovkami CD, tak je může kupovat originály, nebo vypalovat, avšak je třeba mít smlouvu na tvoření rozmnoženin, aby to bylo legální. Pořád levnější než originály CD.
Odpovědět
Profilova fotka
@ozvucenisvateb_cz Dobrý den, toto je pouze jeden z bodů. Pokud kupujete hudbu na ruských serverech za 0,1USD, tak tato hudba legální není. Ano, poplatek OSA ve výši 5000 Kč/rok počítám také. Krom svateb děláme také veřejné a další akce a navíc jde o princip a podporu hudebního průmyslu. O prvním bodě jsem se pouze více rozepsal. Pokud bych měl zmínit všechny aspekty do takových detailů, je otázkou, kdo by článek dočetl až do konce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kv_production Male skoleni, treba to vite, ale pro ostatni. Pokud CD nevypalujete, OSE neplatite za tvorbu rozmnozenin. At hudbu poridite na uloz to nebo kdekoli za centy ci desitky korun, JE to legalni. Za autorska prava nese odpovednost ten kdo poskytuje, ne kdo stahuje. Ten kdo stahuje zadarmo/ci kupuje, nema povinnost (a nema ani jak) zjistovat jestli je to ke stazeni legalne. Bavim se o svatbach, ktere ani nejsou verejnou produkci. Vim ze je to jeden bod, ja neresim clanek, jen resim to, ze to co platilo v 90. Letech je dnes uz jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
@ozvucenisvateb_cz Mám z OSA trochu jiné informace, ale tady bych to dále nerozebíral. Nechme forum nevěstám. Prostě tak jako všude, ověřujte si, koho si objednáváte a bude vše ok :-)
Odpovědět
@kv_production může být prověřený, ale když se rozhodne tak,že za sebe pošle náhradu,tak je to potom už stejně jedno,bohužel
Odpovědět
Profilova fotka
@kv_production Pane kolego, mozna mate jine informace, ale spatne. Takovych spatnych informaci koluje. Proste jsem chtel rict, ze profesionalni DJs si nemusi vymyslet za co kolik utrati, aby obhajili cenu... O ty vyborne s odpovidajici cenou se nevesty vzdy rady budou zajimat.
Odpovědět
@dj_libor_velek Vás můžu vřele doporučit, byl jste skvělý, za rozumnou cenu a opravdový profík se vším všudy. @dualmusic Já tu fotky nemám a přesto byla moje svatba reálná. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ozvucenisvateb_cz Neobhajuji, vysvětluji. Otevřel jsem pouze téma o kterém se veřejně nemluví. Vězte, že memám potřebu nic obhajovat ani vymýšlet.
Odpovědět
neřešila bych cenu proč je taková či jinaká,na to bude mít každý jiný názor. Ale spíš to aby si DJ jako Jarda Šetlík uvědomili,že není normální za sebe poslat náhradníka v tak důležitý den jako je ten svatební.O tom je toto varování
Odpovědět
@monikanovakova10 nikdo neodsuzuje všechny DJ od nna je to jen varování na praktiky a já osobně varuji před Jardou Šetlíkem,pravě proto aby si nevěsty mohly den užít.Za Tebe jsem moc ráda ,že jsi vybrala toho správného-hezký den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 Fotky sice nemáte, ale z příspěvků v profilu i v diskuzi je celkem jasné, že nejste "prázdný" profil! Pokud se ale narazí na profil, který je zde třeba i 5let, kde není nic a po vyhledávání v diskuzi profilového nicku vylezou příspěvky, které souvisí jen třeba s technickým popisem fotografování, nebo úpravy hudby v PC, doporučují v diskuzi jen určitou službu atd., tak se dá předpokládat, že asi nejde o "nevěstu"! A nebo o dotyčném profilu nenajdete nic, tak i to je důvod položit si otázku, proč zde taková "nevěsta" je? Neví kdy bude svatba, nebo svatba byla před X lety? Nic neshání ohledně svatby, neradí se o ničem, neptá se na něco ohledně svatby - tyto různě kombinované profily se myslím odhadnout dají a ty bych rozhodně vyřadil.
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5: Děkuji moc, Vaše uznání i reference mě moc těší a moc si toho vážím. :-)
Odpovědět
@lenickaondrik @lenickaondrik Už jsem to chtěla nechat být, ale pořád se k tomu vracíš - že jste smlouvu měli a že jste ho měli prověřeného, ale poslal náhradu. No, pak ta smlouva byla prostě k ničemu. Smlouva, ve které není například závazek provést dílo (poskytnout) službu osobně vč. sankce, je skutečně naprd. To nemyslím nijak zle na tebe, člověk se poučí až ze zkušeností. Ale velmi velmi často zde na beremese jsou výzvy nevěstám, aby uzavřely smlouvu, ale upřímně, pokud je obsahem smlouvy jen, že někdo něco udělá, aniž by tam byly popsány následky toho, když neudělá, tak má taková smlouva jen okrajový význam a úplně nastejno vyjde e-mail.
Odpovědět
@zorro4 to jo,jenže nejsem právník a ani člověk,který denně podepisuje smlouvy . A vracím se k tomu hlavně z důvodu,aby tato diskuze byla hned na první stránce a aby si jí každý všimnul a dal si pozor na konkrétního DJ Jardu Šetlíka. Tak asi
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?