Varování Blue Sky band / Gogoband

Ahoj všem, chtěla bych varovat před kapelou zvanou BLUE SKY band s web. stránkou gogoband. Byli jsme s nimi domluvení na naši svatbu, dle stránek se to jeví jako pohodová kapela čtyřicátníků s velmi širokým repertoárem. Je možnost i vybrat, kolik členů a s jakými nástroji přijedou. Hledali jsme trio. Den před svatbou jsme se od nich dozvěděli, že kytarista onemocněl a že přijede jen klávesák a zpěvačka, což se přiznám, že jsme obrečela. Ujistili nás, že to nepoznáme, že vše mají nahrané v jejich "krabičce" - a navrhli jako kompenzaci sestříhané video natočené profi kamerou. Nicméně šok nastal, když dorazili - nebyli to vůbec lidi z té kapely - byl to postarší pán a paní a ke všemu spolu měli protivnou ženskou s tou kamerou. "Vály", které hráli, byly jak na šedesátiny, vůbec repertoár nových písniček, které mají na stránkách uvedené - vrcholem byla série country, pak otřesná písnička "jožko, jožko" a nebo jakási ruská diskohitovka. Když jsem jim řekla, ať country už nehrají, tak na mě paní hodila ksicht, co se mi jako nelíbí. Chce se mi brečet, když na to pomyslím, několik měsíců jsme věnovali přípravám, výrobě dekorací a všem detailům, abychom to měli super a pak přijde tohle. Takovej podraz. Kapela je tak strašně důležitá. Prosím, vyhněte se jim!
Odpovědět
Profilova fotka
No tak to vás upřímně lituju. Už mi je naprosto jasné proč je DJ vyhledáván daleko častěji než kapela, když je v ČR tolik podvodníků. Ti slušní tím potom trpí, hlavně my poctiví muzikanti, kteří si budují několik let pozici v nejlepší možné dobré víře co nejlépe zahrát. Je mi z takových lidí na blití.
Odpovědět
Profilova fotka
To je mi moc líto. :( Každopádně je dobré vždy podívat se na recenze ostatních lidí na webu či na FB stránkách. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Špatná zkušenost , je mi to moc líto co se Vám stalo a díky za to,že varujete ostatní. ;-)
Odpovědět
díky za vyjádření..hudbu jsme nakonec reklamovali a vypadá to, že jinou kapelu poslali proto, že jejich kytarista onemocněl, uznali, že nám to měli říct, nicméně měli za to, že je hlavní, aby nám zajistili náhradu - o které si mysleli, že je adekvátní, prý měli za to, že je to podobná mladší kapela s podobným repertoárem. Ve finále si to mezi sebou ty dvě kapely nějak vyříkaly a obě nám vrátily nějaké peníze, takže se zdá, že tohle bylo spíš nedorozumění a doufám, že blue sky band je poučená a příště bude klienty v podobných situacích o veškerých změnách informovat. Protože tu danou událost už pak nikdo nevrátí zpět a nezmění to..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?